Andreea Bălan și Victor Cornea au plecat împreună în Laponia, cu fiicele și cu mama ei: "În 10 minute am ajuns la o vilă cochetă în mijlocul unei păduri"

 Radulescu Ruxandra
.

Andreea Bălan și Victor Cornea au plecat împreună într-o vacanță de vis în Laponia. Andreea Bălan și Victor Cornea sunt tot mai îndrăgostiți pe zi ce trece, iar dovada este chiar cea mai recentă vacanță împreună. Cuplul a plecat în Laponia, alături de cele două fiice ale vedetei. Iată cum petrec Andreea Bălan și Victor Cornea în Laponia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan, 39 de ani, este în culmea fericirii pentru că a poposit alături de Victor Cornea și fetițele ei în Laponia, pe tărâmul lui Moș Crăciun. Artista și partenerul de viață, însoțiți de cele două fiice ale vedetei, au plecat în weekend într-o vacanță de neuitat în Laponia. Andreea Bălan a luat-o și pe mama ei în fabuloasa călătorie, pentru a avea grijă de micuțele Clara și Ella.

andreea-balan-victor-corneaandreea-balan-victor-cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea au plecat împreună în Laponia, cu fiicele și cu mama ei

Andreea Bălan radiază de fericire. Artista pare cu adevărat împlinită în plan sentimental alături de actualul partener, tenismenul Victor Cornea. Cei doi se află, la acest moment, în Laponia, tărâmul lui Moș Crăciun. Pentru vedetă, este un moment foarte special, căci este însoțită nu numai de bărbatul iubit, ci și de fiicele ei și mama sa, Valeria. Andreea Bălan și-a exprimat public recunoștința pentru toate clipele frumoase pe care le trăiește.

Citește și: Bianca Drăgușanu, replică ironică la adresa Claudiei Pătrășcanu, după ce s-a despărțit de Gabi Bădălău: „Am și creier. Cine greșește, plătește…”

Citește și:America Express 3 decembrie – Cine a câștigat prima amuletă din a șaptea etapă: „Există un Dumnezeu’. Cătălin și Romică Țociu au fost la un pas de eliminare

Citește și:Alexandra Ungureanu are un nou iubit, după despărțirea de DJ Gojira: „E un om extraordinar de bun, mă iubește, mă respectă. Își dorește să evolueze pentru mine…'

Citește și: Lili Sandu a fost diagnosticată cu premenopauză la 29 de ani: „Aveam sindromul ovarelor micropolichistice. Totul pornește de la hormoni și din intestin. Cum și-a tratat dereglările hormonale

Am plecat în Laponia, la Moș Crăciun! E prima vacanță în 5! Sunt tare fericită și recunoscătoare pentru tot!. Un spiriduș ne-a condus la cazare. În 10 minute am ajuns la o vilă cochetă și drăgălașă, în mijlocul unei păduri superbe', a mai spus pe Instagram.

Cum a decurs întâlnirea dintre Andreea Bălan și părinții lui Victor Cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea s-au mutat împreună, respectiv tenismenul locuiește în casa artistei, împreună cu fiicele ei și relația lor avansează cu pași repezi spre ceea ce speră toți fanii cuplului, căsătorie. Cântăreața de 39 de ani are o relație bună și cu părinții lui Victor, deși se zvonea acum câteva luni că aceștia nu ar fi de acord cu relația lor din cauza diferenței de vârstă, de aproape 10 ani, dintre ei.

Pe Instagram, cântăreața a postat cum este răsfătață de „socri' cu o masă plină cu bunătăți.

Pare că fac pregătiri de Crăciun deja pentru că într-un alt clip, Andreea Bălan se află la masă și probează o căciulă cu tematică de Crăciun, amuzându-se de situație. Ultima postare făcută de cântăreață este o imagine din camera cu trofee a lui Victor, arătând cât este de mândră de iubitul ei.

„I-am cunoscut părinții la câteva săptămâni după ce ne-am cunoscut noi. Părinții sunt minunați și tocmai de aceea are și el această educație’, spunea Andreea Bălan acum câteva luni, când a clarificat și zvonurile care spuneau că părinții sportivului nu o plac.

„Ce vreau să clarific! Părinții lui mă acceptă și mă iubesc foarte mult. A apărut un articol unde scria că părinții lui nu m-ar accepta. Nu este adevărat! Părinții lui mă acceptă. Am fost acasă la el, la Sibiu și ne înțelegem minunat. Sunt niște oameni extraordinari’, mai spunea cântăreața atunci.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton