Andreea Bălan și Victor Cornea, ipostaze tandre în așternuturi. Cum s-au fotografiat cei doi

 Calin Maria Bianca
.

Andreea Bălan și Victor Cornea, ipostaze tandre în așternuturi. Cum s-au fotografiat cei doi. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Bălan traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei, de când se află într-o relație cu Victor Cornea. Cei doi radiază de fericire unul în preajma altuia, astfel că de la numeroasele poze 'serioase' cu ei, cei doi și-au ținut fanii la curent cu escapada romantică în care se afla acum și nu s-au sfiit să imortalizeze diferite momente tandre!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan are un trecut tumultuos, mai ales când vine vorba despre latura amoroasă. Artista a fost căsătorită cu George Burcea, alături de care are și două fetițe minunate, însă mariajul lor nu a durat prea mult timp. Au urmat numeroase certuri și scandaluri, mai ales privind custodia fetițelor, iar mai bine de 2 ani de zile, artista a dorit să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

balannbalann

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea, prima apariție la un eveniment monden. Cum s-au afișat și ce reacție au avut fanii: „Semănați puțin la fizionomie'

Citește și: Cum a început relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea și cine a făcut primul pas: „Mi-a lăsat un mesaj. Am răspuns pentru că…'

Citește și: „Gestul tău este o prostie și o blasfemie”. Mariana Moculescu, mesaj dur pentru Loredana Groza, după ce a îngenuncheat în fața lui Horia Moculescu

Citește și: Cine este Jyoti Amge, cea mai scundă femeie din lume, ce măsoară 62 de centimetri. Reacția juraților Chefi la cuțite când au văzut-o în platou: „Sunt șocat. Nu, nu e păpușă…'

Andreea Bălan și Victor Cornea, ipostaze tandre în așternuturi

Andreea Bălan nu s-a mai afișat alături de vreun bărbat și a fost discretă când a venit vorba despre viața ei amoroasă, totul până când l-a întâlnit pe Victor Cornea. Cei doi și-au oficializat relația mai repede decât oricine se aștepta, iar totul este la superlativ pentru ei. Trăiesc momente frumoase și prețioase împreună, mai ales când sunt alături de fiicele artistei, însă cu toate astea, își acordă timp și doar pentru ei.

Recent, cei doi au decis să facă o escapadă romantică, iar fiindcă își țin fanii la curent cu numeroase momente pe care le petrec amândoi, nu au putut să nu le arate peisajul de vis pe care-l au direct din pat. Mai concret, Andreea Bălan a publicat o imagine cu ea și iubitul ei în pat, în așternuturi, unde se văd picioarele lor care se ating, dar și balconul cu un view superb.

Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Victor Cornea

În luna iunie a acestui an, Andreea Bălan și Victor Cornea și-au oficializat frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiesc, chiar în fața tuturor. Nu s-au ascuns nici măcar o clipă și au vrut să știe toată lumea că formează un cuplu. De atunci, sunt mai tot timpul împreună, însă puțini știu cum au ajuns să se cunoască, de fapt.

„Am fost la tine (n.r. – Dan Capatos) în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo 2 minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (nr. de vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj ‘Felicitări, Andreea, ești genială. Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu ‚Ce frumoasă sunt, că nu mă interesează.

Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e locul potrivit. Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim', a povestit Andreea Bălan în emisiunea lui Capatos.

Ce relație are Andreea Bălan cu părinții lui, dar și cum se înțelege el cu fetele ei

Victor Cornea a cucerit-o iremediabil pe Andreea Bălan, astfel că lucrurile au evoluat foarte repede ân relația lor. Deși au oficializat totul în luna iunie, el i-a cunoscut familia la scurt timp și deja are o relație specială cu fetele artistei, Ella Maya și Clara Maria. De asemenea, tenismenul se înțelege foarte bine și cu mama iubitei lui, la fel cum și ea o face cu părinții lui.

Părinții lui mă acceptă și mă iubesc foarte mult. (…) Am fost acasă la el, la Sibiu, și ne înțelegem minunat. Sunt niște oameni extraordinari', a spus Andreea Bălan.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton