Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit. Gesturile care i-au dat de gol

 Raiciu Adriana
.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit după o relație de aproximativ un an și jumătate. Apropiații au fost cei care au oferit primele informații despre despărțirea celor doi, dar și despre motivul pentru care au ajuns în această situație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și Tiberiu Argint formau unul dintre cele mai apreciate cupluri din țara noastră. Deși relația lor era ținută departe de ochii curioșilor, cântăreața părea extrem de fericită alături de partenerul ei. Mergeau în vacanțe împreună, se bucurau de timpul petrecut acasă, în familie, și păreau de nedespărțit.

bb-1bb-1

Însă, din păcate, în urmă cu puțin timp, apropiații au declarat faptul că Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit după o relație de mai bine de un an de zile.

Citește și: Procesul continuă!De ce nu pot divorța mai repede Andreea Bălan și George Burcea

Citește și: Viviana Sposub, primele declarații despre nunta cu George Burcea:Chiar mă văd măritată

Citește și: Zarug și Lorelai Bratu, despre cele mai grele momente la Asia Express

Citește și: A murit interpretul de muzică populară Petrică Moise, după ce s-a infectat cu COVID-19

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit

După despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan și-a găsit fericirea alături de Tiberiu Argint, un cunoscut om de afaceri. Au avut parte de momente frumoase împreună și bărbatul chiar i-a cunoscut fetițele. Totul mergea ca pe roate, însă apropiații cuplului susțin că aceștia s-au despărțit.

Mai mult surse au declarat pentru Cancan faptul că discuțiile ar fi pornit din cauza că Tiberiu Argint nu și-ar fi dorit să ajungă prea curând în fața altarului, lucru pe care artista și-l dorea. În plus, omul de afaceri nu ar fi fost atât de implicat în viața de familie.

De asemenea, după ce Sonia Argint, sora lui Tiberiu, l-a intervievat pe George Burcea, aceasta i-ar fi spus că nu este cazul să o mai viziteze pe artistă. Cu toate acestea, până la momentul actual, Andreea Bălan nu a dat nicio declarație despre despărțirea de Tiberiu Argint. Rămâne de văzut dacă este vorba despre o despărțire de moment sau dacă este una definitivă.

Andreea Bălan, declarații despre relația cu Tiberiu

În urmă cu doar câteva luni, îndragita artistă vorbea despre relația cu Tiberiu Argint. Cântăreața și-a dorit ca relația aceasta să fie ținută departă de ochii curioșilor și să trăiască cele mai sincere sentimente cu iubitul ei, în intimitate.

„Am stat într-un loc foarte frumos, exclusivist, am ales niște locuri frumoase împreună și mi-a plăcut tot ceea ce am văzut. Vreau, de data aceasta, să fim discreți. Important este că ne iubim, ne respectăm și că trăim lucruri frumoase împreună', a povestit Andreea Bălan.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton