"Știam că vine tata băut și nu trebuie să am cheia în ușă că se enerva și începea să ne înjure, să ne bată, să ne batjocorească". Andreea Bănică a plecat de acasă la 18 ani, din cauza scandalurilor cu tatăl ei

 Dumitrache Laura
.

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Deși are o carieră de succes și o familie minunată alături de Lucian Mitrea, putini sunt cei care știu că vedeta a trăit o adevărată dramă în copilărie, din cauza tatălui ei. Bărbatul consuma alcool și era agresiv verbal și fizic atât cu Andreea, cât și cu mama și sora ei. Recent, Andreea Bălan a făcut dezvăluiri dureroase despre momentul în care a plecat din casa părintilor ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică a dezvăluit prin ce clipe grele a trecut în adolescență, din cauza tatălui ei. Bărbatul avea probleme cu alcoolul și se comporta urât cu soția și fiicele sale. Artista a reușit să scape de calvarul în care trăia în momentul în care a plecat din casa părintilor ei.

408890322_895300575381807_995032282037618846_n408890322_895300575381807_995032282037618846_n

Invitată în podcastul În oglindă, moderat de Mihai Ghiță, Andreea Bănică a vorbit despre drama pe care a trăit-o în perioada în care era adolescentă. Tatăl artistei avea probleme cu alcoolul, iar acest lucru îl făcea să devină violent. Deși au trecut atâția ani, Andreea Bănică a rămas cu traume și a rememorat momentul în care a plecat de lângă tatăl ei.

Citește și:„Un bărbat trebuie să fie bărbat până la capăt! Avem atâtea exemple de bărbați care au divorțat, și-au luat amante, dar…”. Andreea Bănică l-a făcut praf pe Gabi Bădălău, în scandalul cu Claudia Pătrășcanu

Citește și:Andreea Bănică are probleme de sănătate și a ajuns de urgență la spital: „Îmi venea să plâng. Nu mi-a trecut cu nimic…”

Citește și:America Express 18 decembrie – Laura Giurcanu și Aris Eram, tachinări în fața camerelor: „Încetează cu flirtul ăsta…' / De ce a avut nevoie Sânziana Negru de medic

Citește și:Cum au decurs negocierile dintre Antena 1 și Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Ce propunere le-au făcut șefii trustului pentru noul sezon Chefi la cuțite

Andreea Bănică a plecat de acasă la 18 ani, din cauza scandalurilor cu tatăl ei. Bărbatul avea probleme cu alcoolul

Andreea Bănică se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta este căsătorită cu Lucian Mitrea, iar împreună au doi copii minunați. Deși are o viață frumoasă acum și o carieră de succes, Andreea Bănică a trecut printr-o adevărată dramă în copilărie. Tatăl vedetei avea probleme cu alcoolul și era violent cu soția si fiicele sale. Andreea Bănică a rămas cu traume, chiar dacă tatăl ei s-a stins din viață. Invitată în podcastul În Oglindă, artista a vorbit despre violența tatălui ei, dar și despre momentul în care a reușit să plece de acasă.

Am făcut pace când l-am pierdut pe tata, până atunci nu aveam cum să fac pace, eram frustrată, supărată, nu voiam să mai trec pe acasă. La 18 ani, când am plecat de acasă, am zis că l-am apucat pe Dumnezeu de picioare, am scăpat de acasă, asta a fost fraza, am scăpat de acasă, nu mă mai bate nimeni, sunt independentă, sun pe picioarele mele.Indiferent că nu câștigam enorm, câștigam puțini bani, dar tata se bucura pentru câștigurile mele, pentru ceea ce devenisem până atunci și tot timpul mă suna și îmi spunea: Te rog să-ti păstrezi banii, să nu-i dai mamei, surorii tale, să-i păstrezi pentru tine, o să ai nevoie mai târziu să-i strângi. Și tot datorită lui am și strâns.„, a declarat Andreea Banica in podcastul In Oglinda.

Andreea Bănică: „Ne știa tot blocul, toată Eforia”

Andreea Bănică a rememorat momentele în care tatăl ei venea băut acasă și se enerva pe ea și pe mama ei. Mai mult, artista a dezvăluit că toată lumea știa când tatăl ei venea băut acasă, deoarece acesta devenea violent. Andreea Bănică nu poate uita nici acum momentele de groază în care părintele său consuma alcool și devenea violent cu întreaga familie. „Aveam momente când știam că vine tata de undeva și vine băut și nu trebuie să am cheia în ușă, că nu putea să deschidă și apoi se enerva, îi săreau nervii și începea să ne înjure, să ne bată, să ne batjocorească.Ne știa tot blocul, toată Eforia, știa și că eu sunt o mică artistă în devenire, dar știau că nici nu e atât de roz în familia mea. Rușinea aia mă marchează și astăzi.', a mai spus artista.

După ce a împlinit 18 ani, Andreea Bănică a povestit că a existat un moment care a marcat-o foarte tare. A fost acela în care artista și-a împins tatăl atât de tare încât acesta a căzut sub masă, moment în care bărbatul a avut un șoc. De asemenea, Andreea a dezvăluit că acela a fost ultimul scandal pe care l-a avut cu părintele său. „(…) Țin minte că atunci când am ajuns la vârsta de 18 ani a venit pus pe scandal și l-am îmbrâncit. Nu am mai putut, am adunat atât de multe supărări în mine, iar atunci când a venit spre mine i-am dat un brânci, dar din cauza consumului de alcool foarte mare s-a dezechilibrat și a căzut sub masă. M-am speriat, dar atunci parcă a ieșit ceva din mine. I-am spus: De azi înainte n-o să mă mai poți bate nici pe mine, nici pe mama. Cred ca a avut un șoc în momentul acela, cred că s-a trezit și a doua zi i-a spus mamei că i-am dat un brânci și a căzut sub masă. A fost ultimul scandal, ultima îmbrânceală, ultima bătaie(…) L-am iubit așa cum a fost. Am avut nevoie de el, după ce l-am pierdut și de mama la fel.', a mai adăugat artista. 

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton