Andreea Bănică a renunțat la verighetă, după 15 ani de căsnicie și 28 de relație. Care este motivul: „Nu...”

 Oana Pantazi
.

Andreea Bănică a renunțat la verighetă, după 15 ani de căsnicie și 28 de relație. Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează un cuplu de aproape trei decenii și sunt căsătoriți de 15 ani, însă, de la o vreme, artista și-a pus fanii pe gânduri, deoarece a renunțat la verighetă. Cum nu ar fi fost primul cuplu longeviv care și-ar fi spus adio, artista a dezlegat misterul, răspunzându-le urmăritorilor din social media ce a determinat-o să ia această decizie care a creat o mulțime de zvonuri…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică a renunțat la verighetă, după 15 ani de căsnicie și 28 de relație. Cu siguranță Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea artistică și cel mai longeviv al generației lor, cei doi fiind căsătoriți de 15 ani, dar formând un cuplu încă de pe băncile școlii. Dat fiind că, în ultimul timp, Andreea Bănică a fost văzută fără verighetă, fanii și-au pus întrebări cu privire la relația cu soțul ei, speculându-se chiar că au divorțat. Iată care este adevărul cu privire la decizia artistei de a nu mai purta verighetă!

andreea-banica-18-copyandreea-banica-18-copy

Andreea Bănică a renunțat la verighetă, după 15 ani de căsnicie și 28 de relație

Dat fiind că, de-a lungul timpului, Andreea Bănică și Lucian Mitrea nu au fost scutiți de zvonuri privind despărțirea, iată că faptul că artista nu mai poartă verigheta de ceva timp a reaprins discuțiile pe această temă. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 28 de ani au doi copii superbi, iar în urmă cu 15 ani și-au oficializat relația. De-a lungul anilor, artista și soțul ei au trecut, cu siguranță, și prin momente dificile, însă dragostea care i-a unit i-a ținut împreună pe parcursul a aproape trei decenii.

Citește și: „Oare de ce în alte țări oamenii pot fi civilizați? Ce nervi am!’ Ce a pățit Andreea Bănică ziua, în parc, unde a ieșit cu fiul ei

Citește și: Andreea Bănică a interzis accesul câinilor la hotelul ei și a stârnit furia clienților:„Vor simți că intră într-o cocină, nu…

Citește și: Andreea Bănică s-a căsătorit de ziua ei de naștere. Cum a început povestea sa de dragoste cu Lucian Mitrea: ‘Împlinim 23 de ani de relație și 12 ani de la nuntă

Citește și: Andreea Bănică a fost prinsă de polițiști în timp ce făcea sex cu Lucian Mitrea, pe dig: ‘Mi-a băgat lanterna în ochi

Iată însă că dispariția verighetei de pe inelarul Andreei Bănică a iscat din nou controverse, iar fanii din social media nu au ezitat să o întrebe pe artistă unde a dispărut simbolul uniunii ei cu Lucian Mitrea. Extrem de sinceră, Andreea nu a ezitat să spună adevărul.

„Nu! (n.red. – nu mai poartă verigheta). Mi-a rămas mică… Port un inel și cam atât în privința inelelor! Nici nu am niște degete frumoase pentru inele. Prefer brățări, ceasuri', le-a spus Andreea Bănică fanilor, pe InstaStory.

Ce nu i-ar putea ierta Andreea Bănică niciodată soțului ei

Ca orice cuplu din showbizul autohton, nici Andreaa Bănică și Lucian nu au fost scutiți, de-a lungul timpului, de zvonuri privind despărțirea sau chiar infidelitatea. Chiar dacă mariajul lor nu a fost mereu doar lapte și miere, cei doi au trecut împreună prin toate greutățile. Andreea Bănică și Lucian Mitrea au știut întotdeauna să-și condimenteze viața de cuplu și, spune artista, nu s-au plictisit niciodată unul de altul. Cu toate acestea, Andreea a vorbit recent despre lucrurile pe care nu le-ar accepta niciodată în căsnicie.

„Oricine simte 100% dacă este înşelat, la un moment dat, mai târziu sau mai devreme. Minciuna are picioare scurte pentru mine, de asta nici nu am ştiut să mint vreodată, imediat mă prinzi şi îţi dai seama că te mint. Nici nu m-a interesat vreodată să mint, eu sunt corectă şi onestă.

Şi asta i-am spus şi lui, că nu există minciună într-o viaţă de cuplu, nu pot să tolerez minciuna, bătaia, abuzurile, băutura, nu pot să tolerez nişte lucruri de genul acesta, pentru că ştie şi el foarte bine unde ne-am cunoscut şi cum eram, şi cu atât mai mult nu ar face lucruri de genul acesta', a mărturisit Andreea Bănică pentru FANATIK.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton