Andreea Bănică, atacată înainte să urce pe scenă: „M-am bătut cu un TIR-ist”

 Sutiu Theodora
.

Andreea Bănică, atacată înainte să urce pe scenă. Andreea Bănică, una dintre cântărețele de la noi care se poate lăuda cu o carieră longevivă în industria muzicală, a avut parte de foarte multe momente minunate pe scenă în toți acești ani. Dar, din păcate, nu a fost ocolită de incidente. Vedeta a rememorat recent un moment mai puțin plăcut, trăit în urmă cu câțiva ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică, atacată înainte să urce pe scenă. Într-un interviu, Andreea Bănică a dat amănunte de-a dreptul șocante despre un incident care s-a petrecut exact înainte să urce pe scenă.

banica-2banica-2

Andreea Bănică, atacată înainte să urce pe scenă. Andreea s-a luat efectiv la bătaie cu un șofer de TIR. În urmă altercației, s-a ales cu o vânătie de toată frumusețea.

„Cu foarte mulți ani în urmă, pe când mă despărțisem de Cristina, am plecat la un concert departe și m-am bătut cu un tirist. Urât din partea mea, dar din partea lui și mai urât, pentru că venea super supărat să dea într-o femeie, eu pe atunci o copilă, femeie în devenire.

Am amintiri de genul acesta că na, oamenii sunt diferiți și bărbații, uneori, ne tratează ca și când am fi bărbați și vor să se bată cu noi de la egal la egal', a declarat Andreea Bănică.

Citește și: Dublă aniversare pentru Andreea Bănică

Citește și: Gabi Bădălău, atac la Andreea Bănică. Artista e martor în procesul de custodie

Citește și: Cum și-a cunoscut Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil! iubitul și cum au trecut peste greutăți

Citește și: Andreea Antonescu, hărțuită de un bărbat obsedat de ea

Andreea Bănică a fost atacată: „Nu îți spun cum am fugit'

Mai mult decât atât, Andreea Bănică spune că după ce a fost atacată s-a urcat pe scenă să cânte în fața a mii de fani.

„Mi se pare stânjenitor, pentru un bărbat, să vrei să dai într-o femeie. Dar se întâmplă. Cred că toți și toate am pățit. Țin minte că m-am lovit. Mă machiasem în genunchi, pentru că el mi-a dat cu piciorul.

Aveam o lovitură mare și mă machiasem în așa fel încât să nu se vadă. Era perfect. Culmea, a început ploaia spre sfârșitul evenimentului și a căzut machiajul meu și a început să iasă la iveală lovitura.

A fost la final. Nu-ți spun cum am fugit. Nu m-am mai întors să dau autografe, tocmai ca să nu se vadă vânătaia din genunchi', a declarat Andreea Bănică pentru Unica.ro.

Andreea Bănică s-a operat recent la nas

Botezul fetiței lui Smiley a fost primul eveniment la care Andreea a mers după operația la nas. La sfârșitul lunii mai, Andreea anunța că problemele ei cu respirația s-au agravat, motiv pentru care este nevoită să se supună unei intervenții chirurgicale la nivelul nasului.

Operația a avut loc pe 1 iunie și a fost un succes, dar artista a ales să nu-și arate fața până nu s-a recuperat complet.

„Am suferit o operație de septoplastie, care nu mi-a dat voie o perioadă să fiu lângă voi. Am simțit nevoia să mă liniștesc, să-mi revin. Nu sunt complet refăcută, dar am revenit pe baricade și sper să-mi intru în ritm și merg înainte. Abia aștept să petrecem, mâine, ziua mea împreună!', spunea Andreea Bănică pe Instastories.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton