Andreea Bănică, dublă aniversare: "De ziua mea am împlinit și niște ani frumoși de căsnicie! Am avut musafiri care mi-au făcut surprize frumoase". Ce-și mai dorește artista, la 46 de ani

 Dumba Gabriela
.

Andreea Bănică a avut două mari motive de sărbătoare: pe 21 iunie a fost ziua ei și a sărbătorit și 16 ani de căsnicie alături de Lucian Mitrea, tatăl celor doi copii ai săi. Andreea Bănică le-a mărturisit fanilor că nu a avut timp să posteze nimic pe rețelele de socializare pentru că a petrecut pe cinste, însă a dezvăluit, totuși, ce dorințe mari are la cei 46 de ani ai săi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Andreea Bănică trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 16 ani de zile cu Lucian Mitrea, alături de care și-a întemeiat și o frumoasă familie frumoasă. Au doi copii, o fiică, Sofia și un băiat, Noah, iar din muzică au reușit să strângă o avere de invidiat.

414088157_18405574399012837_1315884406402366924_n414088157_18405574399012837_1315884406402366924_n

Andreea Bănică a aniversat, chiar de ziua ei, și 16 ani de căsnicie

Andreea Bănică a petrecut la mare, de ziua ei, chiar în hotelul pe care îl deține la Eforie Nord. Totodată, pe 21 iunie, cântăreața a aniversat și 16 ani de căsnicie.

„Câți ani am? Nu contează, toți sunt ai mei, cu bune, cu rele. Am învățat că, pentru a-mi rămâne sufletul tânăr, am nevoie de zâmbete, pace, liniște, gânduri frumoase! Să curgă urările ca vinul bun!(..) Fetelor, voi ce vă doriți de ziua voastră? Zic să curgă dorințele aici că sunt tare curioasă Lăsați faza cu: „vă doriți doar sănătate, că știm toate!”, a postat Andreea Bănică care, mai apoi, s-a filmat și și-a exprimat toate dorințele de ziua ei, precum: Vacanță în Maldive, ondulator de păr, diamante, poșete, mic dejun la pat!”.

Realitatea este însă alta, petrece la noi la mare, pe litoralul românesc și a fost copleșită de urări și surprize.

„De ziua mea, 21 iunie, am împlinit și niște ani frumoși de căsnicie! Nu am avut timp să postez, am avut musafiri care mi-au făcut surprize frumoase, și, ca de obicei, de când m-am trezit, am făcut câte ceva de nu am mai avut timp să îmi fac nici măcar părul. Însă, soțul a zis azi, „Ce frumoasă este poza asta. De ce nu o pui?”. Pe copii îi prind rar în poze, Sofia fuge, iar Noah e copia ei fidelă. Acum vă las să ghiciți câți ani de căsnicie am împlinit?”, a mai adăugat Andreea Bănică, extrem de activă în mediul online.

Andreea Bănică are parte și de un alt cadou minunat din partea fanilor: Ce frumos este să fii iubit și respectat de atâția oameni! Este exact ce mi-am dorit de mică: să fiu iubită!„.

Citește și: Andreea Bănică, detalii neștiute despre căsnicia cu Lucian Mitrea. Ce nu i-ar putea ierta niciodată soțului ei: „Minciuna are picioare scurte’

Citește și: Cum arată Andreea Bănică în costum de baie la 45 de ani: ‘Corp neatins de bisturiu, cu două sarcini după 30 de ani și…’

Ce nu i-ar putea ierta Andreea Bănică soțului ei

Andreea Bănică și Lucian Mitreau au un mariaj extrem de frumos și sunt un cuplu autohton în showbiz-ul românesc, demn de invidiat. Cu toate astea, sunt anumite lucruri peste care frumoasa artistă nu are putea trece. Mai concret este vorba despre minciună și infidelitate. Andreea Bănică consideră că nu ar putea trece cu vedere peste aceste aspecte, iar soțul ei cunoaște destul de bine situația.

„Oricine simte 100% dacă este înşelat, la un moment dat, mai târziu sau mai devreme. Minciuna are picioare scurte pentru mine, de asta nici nu am ştiut să mint vreodată, imediat mă prinzi şi îţi dai seama că te mint. Nici nu m-a interesat vreodată să mint, eu sunt corectă şi onestă.

Şi asta i-am spus şi lui, că nu există minciună într-o viaţă de cuplu, nu pot să tolerez minciuna, bătaia, abuzurile, băutura, nu pot să tolerez nişte lucruri de genul acesta, pentru că ştie şi el foarte bine unde ne-am cunoscut şi cum eram, şi cu atât mai mult nu ar face lucruri de genul acesta’, a mărturisit Andreea Bănică în urmă cu mai mult timp.

Vezi pe Libertatea subiectele la proba la română la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora 13.00, rezolvarea subiectelor la română – Evaluare Naţională 2024!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton