Andreea Bănică nu vrea să mai cânte cu Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu: „Eu nu am crezut niciodată în ciorba reîncălzită. S-a dovedit la atâtea alte trupe de fete, nu mi s-a părut că au avut vreun un succes”

 Tudorache Simona
.

Andreea Bănică are o carieră solo astăzi și nu s-ar mai vedea urcând pe scenă alături de Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu, fostele ei colege de trupă. Andreea Bănică, Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu au făcut parte din trupa Exotic în anii 2000 și au reușit să cucerească publicul. Cele trei au fost descoperite de Costi Ioniță și și-au făcut debutul cu albumul Sexxy.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

După despărțirea de ele, Andreea Bănică a fondat alături de Cristina Rus trupa Blondy. Astăzi nu mai crede în cele două proiecte pe care le-a lăsat în urmă. Andreea Bănică dă ca exemplu alte trupe care s-au reunit, dar care nu au mai reușit să ajungă la sufletul fanilor. Julia Chelaru nu îi susține opinia. Ea are convingerea că succesul ar putea fi de partea lor dacă trupa Exotic ar urca din nou pe scenă.

andreea banica 336andreea banica 336

Andreea Bănică nu se mai vede cântând alături de Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu

Andreea Bănică nu crede că trupa Exotic ar mai avea succesul de altădată, asta în caz că ar decide să facă show alături de Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu.

Eu nu am crezut niciodată în ciorba reîncălzită. S-a dovedit la atâtea alte trupe de fete, care și-au dorit să reunească trupele lor, nu mi s-a părut că au avut vreun un succes. Nu aș mai face asta. Așa de dragul vremurilor trecute poate că aș mai cânta o dată, de două ori, doar de fun', le-a mărturisit Andreea fanilor ei. 

Trupa Exotic a mai apărut într-un concert în urmă cu câțiva ani

Solista și-a adus aminte că în urmă cu șase ani au repetat experiența, dar au făcut-o doar în cadrul unui concert. Acum nu mai vede rostul unei astfel de întâlniri.

Am făcut asta, acum 6 ani am avut un concert la Berăria H, unde le-am invitat pe celelalte colege ale mele din trupa Exotic și Blondy. A fost un succes frumos, un concert minunat, dar nu aș mai face asta. Nu are sens și nu văd rostul!', a mai spus Andreea. 

Citește și: Ce legătură specială există între Marius Vizante și Gheorghe Ifrim. Actorul din Las Fierbinți este primul lui prieten adevărat: „M-am mutat în București, eram pierdut, nu știam nimic, dar…'

Citește și: Cât de mult a ajutat-o Marian Râlea pe Dana Rogoz în perioada „Abracadabra”, în urmă cu 30 de ani: „E unul dintre acei oameni care mi-au influențat major drumul în viață. Ceea ce a făcut el pentru mine extrem de important…”. Ce sfat prețios i-a dat „Magicianul” / EXCLUSIV

Citește și: Povestea de dragoste dintre Anda Adam și Victor Slav: au fost împreună șase ani și aveau planuri de căsătorie / Bianca Drăgușanu ar fi cauzat despărțirea lor: „Am fost părăsită, decizia i-a aparținut'

Citește și: Vlăduța Lupău, botez de poveste pentru fiul ei, Isaia. Artista a schimbat două ținute, au fost artificii, loc de joacă pentru copii, aranjamente florale fabuloase, iar atmosfera a fost întreținută de Pepe, Horia Brenciu și Maria Dragomiroiu

Citește și: Ce adolescență a avut Ramona Bădescu în România, înainte de 1990: „Nu am fost, totuși, un copil oarecare. Aveam mai multă responsabilitate, pentru că apăream pe scenă. Era o educație mult mai rigidă, am făcut sacrificii pentru învățătură, pentru școală…” / EXCLUSIV

Julia Chelaru ar vrea ca trupa Exotic să se reunească

De cealaltă parte, Julia Chelaru continuă să creadă în acest proiect și i-ar plăcea dacă el ar fi reluat. Totul e ca o casă de producție să le facă o ofertă foarte bună.

„Pe mine una m-ar tenta ideea să reluăm proiectul, dacă și fetele vor. Dacă ar veni o casa de producție cu o ofertă bună, de ce nu?! Nu văd de ce să nu ne reunim. Am văzut că se poartă acum să se relanseze trupele vechi și unele chiar au succes', a declarat Julia Chelaru pentru Click!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton