Ce sfat i-a dat Andreea Bănică soțului ei, Lucian Mitrea, în privința relației cu fiica lor adolescentă: „I-am spus să fie mult mai aproape de fata lui, este la vârsta la care are nevoie de...”

 Tudorache Simona
.

Andreea Bănică a făcut dezvăluiri despre relația cu soțul său. Artista a găsit împlinirea sufletească lângă Lucian Mitrea. El i-a fost întotdeauna partener de viață, impresar, dar și un mare sprijin, atunci când și-a pierdut părinții.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Astăzi, solista susține că în relația lor nu au existat compromisuri și că, la un moment dat, a renunțat la proiectele pe care le avea pentru a acorda timp familiei. Ba mai mult, l-a sfătuit și pe Lucian să petreacă mai mult timp cu Sofia, fiica lor.

andreea-banica-21andreea-banica-21

Andreea Bănică, mărturisiri despre relația cu Lucian Mitrea

Andreea Bănică și soțul ei au doi copii minunați și o viață frumoasă de familie. „Nu am făcut niciodată compromisuri în relația mea. A fost bazată pe sinceritate și practic dacă am plecat amândoi pe același drum de mici, așa ne-a fost destinul până acum să fie așa. Lucian este perfecționist, este ambițios și perfecționist. Când își pune ceva în cap reușește. Și eu sunt ambițioasă, dar îmi trebuie, într-adevăr, cineva care să mă împingă de la spate. El este persoana care m-a împins de la spate după ce nu l-am mai avut pe tatăl meu și cred că așa am făcut echipă bună. Eu m-am maturizat, devenind mamă și am creat priorități în viața noastră, în ceea ce privește familia și copiii.

Am lăsat din activitatea mea profesională destul de mult. Am fost locul 1 foarte mulți ani în viața mea. La un moment dat vine timpul când acel artist sau acel om se maturizează și își dorește altceva, își dorește o familie', a spus Andreea Bănică, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Cum l-a testat Deea Maxer pe Robert Drilea, actualul ei iubit, înainte să-i cunoască fiul și fiica: „Eu nu concep ca partenerul meu să nu accepte copiii. Am ținut neapărat să-l urmăresc…'

Citește și: „Nu am intrat din prima la Teatru, dar din vina mea. M-a învățat cineva, ca să fiu mai bun, să folosesc un pic de alcool. Am folosit și…”. De ce a ales Dorel Vișan actoria și cum și-a petrecut anii studenției/ EXCLUSIV

Citește și: Pepe, pictorial de colecție alături de toată familia: Pepe Jr, Rosa, Maria și soția lui, Yasmine. Cum se împarte între carieră și rolurile de tată și soț

Citește și: Cristina Cioran susține că Alex Dobrescu ar fi fost arestat, în trecut, pentru trafic internațional de droguri. Cererea de prelungire a ordinului de protecție i-a fost respinsă: „Lipseau probele din dosar. M-a amenințat, picioare în spate. Am fost anul trecut la spital'

Andreea Bănică și dorește ca Lucian Mitrea, soțul ei, să fie întotdeauna lângă Sofia

Solista își dorește ca Lucian să aibă o relație la fel de apropiată cu fiica lor , așa cum a avut ea cu tatăl ei. Sofia e de acum adolescentă și are nevoie de o altă îndrumare.

„Lucian este un tată extraordinar de devotat. Cu Noah are o relație mai bună, însă în ultima perioadă, având eu multe ședințe cu el, stând de vorbă foarte mult cu el, i-am spus că uite, fata ta deja este adolescentă, este la vârsta la care are nevoie de tatăl ei mult mai mult decât poate avea nevoie între 7 și 11 ani. I-am povestit că eu de mică vorbeam foarte mult cu tatăl meu.

Tata m-a iubit, m-a venerat, m-a și bătut. A fost un cumul de experiențe în viața mea, mai puțin urâte, dar și foarte frumoase. Însă, tatăl meu este cel care mi-a spus despre atunci când vine momentul să am o relație cu un băiat și a stat de vorbă cu mine, nu mama.

Mama mea era o persoană rece. I-am spus lui Lucian să fie mult mai aproape de fata lui, pentru că ea are nevoie să vorbească cu el mult mai deschis că poate îi este rușine cu mine.', a mai spus Andreea Bănică.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton