Andreea Bănică și-a mărit buzele. Cum arată acum: "Mi-a fost atât de teamă să..."

 Radulescu Ruxandra
.

Andreea Bănică și-a mărit buzele. Cântăreața Andreea Bănică, 45 de ani, a fost dintotdeauna considerată o femeie atrăgătoare. Vedeta nu este adepta operațiilor estetice, de aceea a apelat recent la o intervenție non-invazivă pentru mărirea buzelor. Andreea Bănică a fost foarte sinceră în această privință și a povestit fanilor, pe social-media, despre schimbarea pe care a făcut-o și, arătându-se foarte mulțumită de rezultat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică și-a mărit buzele. Andreea Bănică, 45 de ani, este una dintre cele mai plăcute prezențe din showbiz-ul românesc. Vedeta a fost mereu apreciată pentru aspectul ei fizic, însă a declarat de multe ori că nu este adepta operațiilor estetice. Recent, Andreea Bănică a apelat la o intervenție non-invazivă de mărire a buzelor, cu acid hialuronic. Vedeta nu a ezitat să împărtășeasscă deschis fanilor că a făcut o astfel de procedură și acum, buzele ei arată mai voluptoase, fără să-și fi pierdut forma naturală. Iată ce a spus Andreea Bănică, pe rețelele de socializare, despre intervenția de mărire a buzelor.

screenshot-2023-06-30-164645-1screenshot-2023-06-30-164645-1

Andreea Bănică și-a mărit buzele

Andreea Bănică a decis să facă o schimbare în ceea ce privește fizicul ei. Cântăreața și-a dorit buze mai pline, așa că apelat la specialiștii în intervenții estetice. Andreea Bănică a mărturisit fanilor că și-a mărit buzele cu acid hialuronic și a postat o fotografie, imediat după procedură. Vedeta este încântată de rezultat, buzele arătând mai pline și în același timp, naturale. Artista a mulțumit medicului care a făcut intervenția și a promis că va mai reveni la cabinet.

Citește și: Andreea Bănică, detalii neștiute despre căsnicia cu Lucian Mitrea. Ce nu i-ar putea ierta niciodată soțului ei: „Minciuna are picioare scurte’

Citește și: Cum arată Andreea Bănică în costum de baie la 45 de ani: ‘Corp neatins de bisturiu, cu două sarcini după 30 de ani și…’

Citește și: Sorin și Nicoleta de la Casa Iubirii s-au despărțit: „Trebuie să îmi bag băgăjelul’. Fosta concurentă a izbucnit în lacrimi când au făcut anunțul

Citește și: Cum a supraviețuit Dana Roba în urmă loviturilor puternice de ciocan. Medicul Tudor Ciuhodaru: 'Depinde foarte mult de gravitate. Există și minuni, dar…'

'Îți mulțumesc pentru buzițele mele superbe și atât de naturale. Te apreciez enorm! Mi-a fost atât de teamă să mă las pe mâna altora, însă tu mi-ai câștigat încrederea din prima clipă. Nu vei mai scăpa de mine indiferent câte programări ai, să știi.‘ – a scris Andreea Bănică, pe contul ei de Instagram.

Ce nu ar putea ierta Andreea Bănică, soțului ei, după 15 ani de mariaj

Andreea Bănică trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 15 ani de zile cu soțul ei, Lucian Mitrea, alături de care și-a întemeiat și o frumoasă familie. Cu toate astea, sunt anumite lucruri peste care frumoasa artistă nu are putea trece, în ceea ce privește relația cu soțul ei. Este vorba despre minciună și infidelitate.

„Oricine simte 100% dacă este înşelat, la un moment dat, mai târziu sau mai devreme. Minciuna are picioare scurte pentru mine, de asta nici nu am ştiut să mint vreodată, imediat mă prinzi şi îţi dai seama că te mint. Nici nu m-a interesat vreodată să mint, eu sunt corectă şi onestă.

Şi asta i-am spus şi lui, că nu există minciună într-o viaţă de cuplu, nu pot să tolerez minciuna, bătaia, abuzurile, băutura, nu pot să tolerez nişte lucruri de genul acesta, pentru că ştie şi el foarte bine unde ne-am cunoscut şi cum eram, şi cu atât mai mult nu ar face lucruri de genul acesta’, a mărturisit Andreea Bănică în urmă cu mai mult timp.


FOTO: INstagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton