Andreea Berecleanu, în doliu, după ce bunica ei a murit: "I-am mulțumit în ultimele clipe de viață..."

 Radulescu Ruxandra
.

Andreea Berecleanu, în doliu, după ce bunica ei a murit. Andreea Berecleanu trece prin clipe foarte grele, după ce bunica ei s-a stins din viață. Prezentatoarea a împărtășit trista veste pe rețelele de socializare, unde și-a manifestat recunoștința față de femeia care i-a fost un adevărat exemplu. Andreea Berecleanu a publicat un mesaj copleșitor însoțit de câteva imagini cu bunica ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Berecleanu, în doliu, după ce bunica ei a murit. Andreea Berecleanu, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV, și-a manifestat întotdeauna atașamentul față de familie. Vedeta este căsătorită cu medicul Constantin Stan și are doi, Eva și Petru Zaharescu. Din nefericire, Andreea Berecleanu trece prin momente extrem de triste, căci bunica ei s-a stins din viață. Prezentatoarea TV a împărtășit vestea pe rețelele de socializare, alături de fotografii cu draga ei bunică.

344748551_621248279881555_4677265992666483374_n344748551_621248279881555_4677265992666483374_n

Andreea Berecleanu, în doliu, după ce bunica ei a murit

Andreea Berecleanu e cuprinsă de durere, după ce bunica ei s-a stins din viață. Prezentatoarea TV a postat un mesaj emoționant, în care și-a manifestat dragostea și recunoștința față de femeia, ce i-a fost un adevărat exemplu.

Citește și: Andreea Berecleanu, reacție dură după ce s-a aflat că Angela Gheorghiu a semnat un angajament cu Securitatea, în studenție: „Să-i fie retrasă distincția regală”

Citește și: Andreea Berecleanu, despre relația de prietenie pe care o are cu Andreea Esca: „Ne-am fost alături în momentele cele mai importante ale vieții”

Citește și: Mircea Lucescu, operat în Ucraina. Cum se simte și de ce i-a ales pe medicii ucraineni: „Când terminam meciurile, eram plin de sânge”

Citește și: Iubita lui Dinu Maxer i-a cunoscut deja pe copiii artistului: „Oficial nu s-au mutat împreună, dar ea stă mult la el”

„Aceste mâini împreunate sunt esența acestei vieți și înseamnă dragoste și devotament. I-am mulțumit bunicii mele în ultimele clipe de viață pentru tot ce mi-a dăruit de când m-am născut și pentru tot ce a lăsat ca moștenire spirituală familiei noastre. Bunica a avut echilibru, forță, curaj, corectitudine. Și dragoste necondiționată. Dumnezeu s-o primească la El! ', este mesajul postat de Andreea Berecleanu pe rețelele de socializare, în această dimineață.

Andreea Berecleanu, dedicație superbă pentru soțul ei

Andreea Berecleanu și Constantin Stan sunt căsătoriți de șase ani și formează o familie frumoasă, alături de cei doi copii ai prezentatoarei, Eva și Petru.â. Prezentatoarea TV a celebrat, la aceeași dată, ziua de naștere a soțului ei precum și șase ani de căsnicie cu faimosul medic. Iată ce mesaj a transmi vedeta!

„Exact așa cum ne este viața, așa ne sunt și aniversările! Dubla aniversare, a căsătoriei noastre și a ta, iubitul meu! De data asta, ne-a prins’ la Istanbul, unde am împletit profesiile, pasiunea, dragostea, bucuria, alături de colegii și prietenii noștri! La mulți ani, cei mai frumoși și mai buni și de acum înainte! Ție și nouă, mereu!’, i-a transmis vedeta soțului ei.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton