Andreea Berecleanu, primele declarații după ce a aflat că Alessandra Stoicescu o va înlocui la Observatorul de la ora 19:00

 Lupescu Anca
.

Andreea Berecleanu a reacționat după anunțul Antenei 1 conform căruia vedeta va fi înlocuită la pupitrul știrilor de la ora 19:00 cu colega sa de trust, Alessandra Stoicescu.

Citște și: Alessandra Stoicescu o înlocuiește pe Andreea Berecleanu la Observatorul de la ora 19:00


Vedeta a explicat într-o postare pe Facebook că nu a fost constrânsă, dar că nu va accepta situații impuse.


În ceea ce o privește pe Andreea Berecleanu, vedeta va rămâne în continuare prezentatoare la Observator, însă doar în prime time, la știrile de weekend.

Citește și: Andreea Berecleanu și Constantin Stan, din culisele unei relații pe două fronturi – dragoste și business


Schimbarea vine după ce Andreea Berecleanu a lipsit de multe ori de la pupitrul știrilor. A fost înlocuită, în ultimul timp, frecvent de către colega sa Octavia Geamănu.


Potrivit informațiilor, Andreea Berecleanu s-ar fi ocupat în ultimul timp aproape exclusiv de proiectele personale, lăsându-și postul de la Antena 1 pe plan secund.

Citește și: Andreea Berecleanu și-a luat liber de la Observator, ca să meargă în Londra, de ziua fiicei sale: 'Nu este un copil altfel'


De altfel, cea care a înlocuit-o de fiecare dată pe Andreea a fost Octavia Geamănu. Totuși, șefii postului au considerat că Alessandra Stoicescu este cea mai potrivită pentru a prezenta Observatorul de la ora 19:00.


În legătură cu această schimbare, Sandra Stoicescu s-a arătat încântată și nerăbdătoare, mai ales că formatul, atât vizual cât și editorial al știrilor, se va schimba.

Citește și: Andreea Berecleanu, schimbare de look. Cum arată prezentatorea TV cu breton


Berecleanu a reacționat imediat la această veste și a ținut să își anunțe fanii că nu este vorba despre nicio constrângere.


„Am stat 17 ani in Antena 1 pentru ca nu am fost constransa in vreun fel. Astazi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situatii impuse. Sunt prezentator de stiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atat de colegii de breasla cat si de catre public tocmai pentru ca nu am dezamagit, sunt un om corect si onest. Pot sa dau si amanunte despre alegerea mea de a pleca dar cred ca viata trebuie sa-si urmeze cursul, la fel si profesia mea. Voi fi alaturi milioanelor de oameni cu dragoste si respect mereu, sub diferite forme, si va multumesc pentru toti acesti ani. Multi dintre voi, asa cum mi-ati spus oficial pe retelele mele de Social Media sau in studiile de piata, dar si pe strada, fata in fata, ma considerati un prieten al familiei dv si un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erati telespectatori ai Antena 1, ati ales Observatorul de dragul meu. Aceasta incredere inseamna enorm pentru mine. Asa cum nu ma dezic de principiile mele, nu ma voi dezice nici de voi! Ne vom intalni, cu siguranta! Cu dragoste, a voastra, Andreea', a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

Citește și: Andreea Berecleanu a apărut nemachiată. Cum arată chipul ei la 44 de ani: „Fără machiaj, fără coafură, eu 100%”


Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton