Andreea Berecleanu, după ce Andreea Esca a spus despre ea că nu crede că are umor: "Unii m-au întrebat dacă ne-am certat, cumva"

 Oana Pantazi
.

Andreea Berecleanu, prima reacție după ce Andreea Esca a spus despre ea că nu crede că are umor. Recent, Andreea Esca a făcut o declarație neașteptată, în direct, despre fosta ei colegă de trust, Andreea Berecleanu, declarație care ulterior a agitat apele în social media. Iată cum a reacționat vedeta de la Prima TV!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Din 1995 până în 2003, Andreea Berecleanu a prezentat știrile la PRO TV, unde a legat o frumoasă relație de prietenie cu Andreea Esca. Iată însă că, la Cătălin Măruță în emisiune, „forțată” de testul sosurilor iuți, Andreea Esca a spus despre fosta ei colegă, care în ani a continuat să-i fie prietenă, că nu crede că are umor.

andreea-bercleanu-si-escaandreea-bercleanu-si-esca

Andreea Berecleanu, prima reacție după ce Andreea Esca a spus despre ea că nu crede că are umor

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, veterana știrilor PRO TV, a trecut și prin provocarea sosurilor iuți, trebuind să răspundă la întrebări mai mult sau mai puțin incomode. Una dintre ele a cam pus-o însă pe Andreea Esca în dificultate. „Să presupunem că ar trebui să acorzi unei vedete din România premiul Zmeura de Aur pentru cea mai lipsită de umor vedetă. Cui i-ai acorda premiul?’ , a fost una dintre întrebările lui Cătălin.

Spre surprinderea tuturor, Andreea Esca a nominalizat-o pe prietena ei de o viață. „Andreea Berecleanu. Are foarte multe calități, dar nu cred că are umor. Am zis, gata! Ce să fac? Sunt oameni care n-au umor și au alte calități. Poate nu are același tip de umor ca și mine',  a răspuns Andreea Esca.

Citește și: Cum arată Andreea Berecleanu blondă și cu breton: „Am găsit aceasta poză din Paris’

Citește și: Cum se menține Andreea Esca în formă la 50 de ani și pe ce își cheltuie banii: „Toate aceste lucruri la un loc se cheamă o viață sănătoasă’

Citește și: Anisia Gafton este extrem de mulțumită de rezultatul operației la nas, în ciuda numeroaselor critici: „Mă întinerește cu 10 ani. Eu m-am plăcut și înainte, mă plac și acum. Serghei îmi spune…'. Cum a reacționat logodnicul ei când a văzut-o imediat după intervenție / EXCLUSIV

Evident, că acest comentariu a ajuns și la Andreea Berecleanu, care a reacționat în cele din urmă în fața comentariului prietenei sale.

„Am tot primit zilele acestea întrebări legate de o afirmație făcută de Andreea Esca în cadrul unei emisiuni de la PRO TV, cu privire la mine și la «umorul» meu. Unii m-au întrebat dacă ne-am certat cumva, alții, mai apropiați, și-au exprimat părerea personală, iar jurnaliștii mi-au cerut un drept la replică. Ce vreau să știți este că i-am răspuns Andreei personal. Nu voi face publică nicio altă referire pe această temă, mi s-ar părea lipsit de eleganță și ar expune două persoane publice iubite și respectate de public într-o zonă unde nu ar trebui să fie', a scris Andreea Berecleanu.

Ce relație există între Andreea Berecleanu și Andreea Esca

Cele două știriste se cunosc de 30 de ani și le leagă o relație nu doar profesională, ci și de prietenie, păntru că, de-a lungul vieții, și-au fost nu o dată alături una celeilalte.

„Eu și Andreea Esca ne cunoaștem de 30 de ani. Ne-am fost alături în momentele cele mai importante ale vieții noastre. Și ea alături de mine și eu alături de ea’, spunea Andreea Berecleanu pentru Wowbiz.

Ulterior, drumurile lor s-au despărțit, dar relația de bună amiciție a rămas, cu atât mai mult cu cât, de-a lungul anilor, cele două au construit aminitiri frumoase și în afara studioului de televiziune.

„Am fost împreună multă vreme, am fost foarte puțin timp la Soti. Și pe urmă ea a prezentat jurnalul de la ora 5.00 pentru foarte multă vreme la PRO TV. Și am fost întotdeauna niște colege care au o relație absolut corectă din punct de vedere profesional. Mai mult decât atât, aveam perioada în care eram tinere și mergeam, de exemplu, la zile de naștere împreună. Adică aveam și o activitate extraprofesională comună’, a povestit Andreea Berecleanu cu ceva timp în urmă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton