Andreea Berecleanu și medicul Constantin Stan, nași pentru Anca Lungu și soțul ei. Ce ținută a purtat vedeta și cât a costat: „Am dansat și ne-am distrat până în zori la o nuntă tipic grecească"

 Tudorache Simona
.

Sunt prietene de o viață, iar de ieri îi este și nașă. Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul Constantin Stan, au fost cei care au cununat-o pe Anca Lungu cu grecul care a făcut-o să se mute pe Coasta de Azur. Evenimentul a avut loc în Grecia, într-un cadru romantic și într-o discreție totală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Anca Lungu și Andreea Berecleanu împart o relație frumoasă de prietenie încă de pe vremea în care lucrau împreună la Antena 1. După ce Anca a părăsit pupitrul știrilor și s-a mutat în Franța, cele două au continuat să păstreze legătura. Ba mai mult, se vedeau în vacanțe, ori de câte ori una dintre ele părăsea țara.

anca-lungu-12anca-lungu-12

Andreea Berecleanu și Constantin au fost nași pentru Anca Lungu și Harry

Nunta Ancăi Lungu cu Harry Arampatzis a fost dominată de gust și eleganță. Dacă mireasa a purtat la evenimentul cu ștaif o fustă albă cu bustieră și a avut capul acoperit cu un voal, nașa Andreea Berecleanu și-a făcut apariția într-o rochie crem cu volane. Știrista s-a asortat cu soțul ei, care a ales un costum de vară în aceeași nuanță. Andreea Berecleanu a optat pentru o rochie creată de designerul Nicoleta Negură, aceeași care a realizat și rochia de mireasă a Dalianei Răducan pentru nunta sa cu Răzvan Simion.

Cât costă rochia purtată de Andreea Berecleanu la nuntă

Rochia purtată de Andreea Berecleanu la nuntă este realizată din mătase de culoarea fildeșului. Are un aer romantic și pare extrem de potrivită pentru o nuntă pe plajă. Creaţia purtată de Andreea Berecleanu are preţul de 13.000 de lei, iar cele care nu își doresc un exemplar atât de amplu în partea de jos o pot avea pentru 5.000 de lei. Andreea Berecleanu a optat, de asemenea pentru un machiaj discret, care îi sublinia foarte bine trăsăturile.

„Fericirea are chipul ei. Emoția are chipul lui. Anca și Harry, dragii noștri prieteni, începând de ieri, și iubiți fini. Bucuroși, plini unul de celălalt, răbdători pentru acest pas firesc, cel al căsătoriei religioase, după 7 ani de existență împreună. Le-am însoțit pașii la altar, în prezența familiei și prietenilor apropiați, apoi am dansat și ne-am distrat până în zori la o nuntă tipic grecească, pe malul marii, cu picioarele în nisip, îmbrăcați toți în alb, așa cum ne-a rugat Ancuța. Postez aceste momente intime, doar câteva, cu acordul ei și a lui Harry, pentru că știu că ați însoțit-o ca telespectatori atât în viață ei profesională, cât și personală. Noi, ca nași, le vom fi alături necondiționat în fiecare moment al vieții de familie, la fel cum am făcut-o și până acum! Cu dragoste, Andreea și Constantin', a fost mesajul emoționant postat de Andreea Berecleanu, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Ana Bodea și Valentin Butnaru se cunoșteau de câțiva ani, înainte de a începe o relație: „Mie îmi plăcea de el, ca om, ca bărbat, trebuie să recunoaștem că arată perfect. Când ne-am reîntâlnit…”. Cum gestionează momentele tensionate în cuplu și fac atunci când se enervează / EXCLUSIV

Citește și: Teo Trandafir le avertizează pe admiratoarele lui Jador, după ce s-a despărțit și de Oana Ciocan: „El e dat liber și liber va rămâne! Dacă ești cu Jador și îți faci speranțe… Nu e tocmai bine”

Citește și: Ce relație are Medana, soția lui Alin Oprea, cu fostul ei soț, și cum se înțeleg: „Am un mare confort pentru că știu că tatăl lor va fi mereu alături de ei, și chiar și alături de mine”

Citește și: Cum se înțelege Corina Dănilă cu fiica ei, Rianna, în vârstă de 20 de ani: „Încerc să fiu în continuare prietena-mamă. Față de mine, ea este mult mai…'. Ce spune actrița bărbații din viața ei, cu care a avut o relație / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Scărlătescu s-a pus pe slăbit la insistențele iubitei sale, Doina Teodoru: „Mai dau jos câteva kilograme, că mă ceartă madam acasă. S-a terminat cu…'

Andreea Berecleanu i-a botezat Ancăi Lungu și băiatul

Anca Lungu are din prima căsătorie o fetiță, pe Natalia, iar împreună cu Harry are și un băiețel. Micuțul Georgios Alexander a fost botezat tot de Andreea Berecleanu, dar în urmă cu câțiva ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton