Andreea Bostănică, surprinsă în club alături de Abush, nepotul fostului președinte al Uzbekistanului. S-au afișat în ipostaze tandre, chiar sub privirile mamei influenceriței

 Calin Maria Bianca
.

Andreea Bostănică, surpinsă în club alături de Abush, nepotul fostului președinte al Uzbekistanului. În ultima vreme, Andreea Bostănică a ridicat numeroase semne de întrebare când a venit vorba despre viața ei amoroasă. Nu a declarat nimic, însă cu toate acestea deseori posta pe rețelele de socializare numeroase cadouri scumpe și buchete uriașe cu zeci de trandafiri și mulți erau curioși de la cine le primește. Acum însă, adevărul a ieșit la iveală, după ce paparazzi Cancan au fotografiat-o într-un club de lux din Capitală în compania lui Abush.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

La doar 19 ani, Andreea Bostănică are viața la care mulți doar visează! Banii nu sunt o problemă pentru ea după ce a cunoscut succesul pe rețelele de socializare și a devenit una dintre cele mai mari tiktokerițe din România. Are multe proprietăți și totodată și mai multe mașini, cea mai recentă achiziție fiind un bolid de lux de 300.000 de euro, însă se pare că o duce bine și pe plan amoros.

bostanica4bostanica4

Citește și: Andreea Bostănică și-a cumpărat o altă mașină, în valoare de 300.000 de euro, la doar 19 ani: „Atât de fericită că mi-am cumpărat mașina visurilor mele…' / În urmă cu un an, își achiziționase tot un bolid de lux

Citește și: Andreea Bostănică, imagini rare cu părinții ei în tinerețe. De la mama sa a moștenit frumusețea: „Mulțumesc…'

Citește și: Dan Bălan, surprins în ipostaze romantice cu iubita, pe străzile din Budapesta. Cum arată tânăra care i-a furat inima cântărețului

Citește și: Aida Parascan, devastată de moartea fulgerătoare a tatălui celor trei copii ai săi: „Nu știam absolut nimic de problemele lui. Făcea sport, mergea cu bicicleta la muncă, nu se aștepta nimeni. A fost tragic!”

Andreea Bostănică, surpinsă în club alături de Abush, nepotul fostului președinte al Uzbekistanului

După numeroase speculații privind viața ei amoroasă, Andreea Bostănică a fost surprinsă recent de către paparazzi cancan, așa cum se poate vedea în imaginile de aici, alături de Abush, nepotul fostului președinte al Uzbekistanului care este, desigur, plin de bani. Cei doi s-au distrat toată seara într-un club exclusivist de pe Șoseaua Nordului, unde se adună mereu lumea bună, încercând să nu atragă privirile, însă în zadar.

Au fost surprinși în timp ce serveau un pahar de șampanie și discutau intens, însă și când s-au apropiat mai mult unul de altul, chiar sub privirile Angelei, mama Andreei Bostănică, care își privea fiica atent din spate, fără a sta prea aproape de ea. Totuși, nu este pentru prima dată când sunt văzuți împreună, ceea ce dă tuturor de gândit, mai ales că de câteva ori el a luat-o de mijloc discret în club.

Andreea Bostănică a atras toate privirile în clubul de lux din București

Oricât de mult a încercat, Andreea Bostănică nu a putut să nu atragă toate privirile. Nu, nu doar pe Abush l-a cucerit, fiindcă ținuta ei era una destul de sexy. Îmbrăcată all-black de mii de euro, cu bijuterii scumpe și pantofi de brand, Andreea Bostănică nu avea cum să treacă neobservată, mai ales cu silueta ei demnă de invidiat. Totuși, deși a venit în club, Andreea Bostănică, supranumită și regina Tiktok-ului, nu a dansat absolut deloc, ci doar s-a delectat cu câteva pahare de șampanie scumpă și a socializat cu Abush. Apropierile dintre ei au fost vizibile pentru toată lumea, însă ea nu a confirmat nimic oficial privind o relație cu el, astfel că rămâne de văzut ce urmează.

Cine este și cu ce se ocupă Abush

Abush, pe numele său real Akbar Abdullaev, este nepotul fostului președinte al Uzbekistanului. Milionarul duce o viață de lux, însă nu are tocmai un trecut „curat', asta fiindcă conform Cancan a fost acuzat de fraude din fonduri publice în valoare de 91 de milioane de dolari, disimulare de valută străină în valoare de 195,3 milioane de dolari și 271.602 euro și de spălare de bani în valoare de 77,4 milioane de franci elvețieni.

În urma acuzațiilor de mai sus, nepotul fostului președinte al Uzbekistanului a scăpat doar cu doi ani de închisoare şi a continuat să facă afaceri în alte ţări. În 2022 a venit în România, iar acum se pare că „a pus ochii' pe Andreea Bostănică, care ce-i drept se bucură de o frumusețe aparte la frageda vârstă de doar 19 ani.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton