Andreea Catrina, fosta concurentă de la Mireasa, a născut: „Bine ați venit acasă!„ / Ce nume i-a pus fiicei sale

 Calin Maria Bianca
.

Andreea Catrina, fosta concurentă de la Mireasa, sezonul 5, a născut. Ei bine, dacă în jurul sărbătorilor de iarnă se afla că este însărcinată, acum fosta concurentă de la show-ul matrimonial a devenit mamă. Andreea Catrina a născut o fetiță perfect sănătoasă, care i-a adus zâmbetul pe buze, după cum se poate observa în ultimele ei postări de pe rețelele de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

De Crăciun, Andreea Catrina de la Mireasa, sezonul 5, și-a luat prin surprindere fanii, cu anunțul că va deveni mamă. Pe atunci, a postat o fotografie alături de soțul ei, în care se putea vedea burtica de gravidă a concurentei. Cu doar două luni înainte de a face anunțul despre sarcină, aceasta s-a căsătorit civil, cu alesul inimii sale, pe care l-a cunoscut în afara competiției de la Antena 1, iar, după cum se poate observa, relația a evoluat foarte repede și frumos.

whatsapp-image-2024-03-25-at-12.47.25-1whatsapp-image-2024-03-25-at-12.47.25-1

Citește și: Cine este Andreea Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Locuiește cu părinții

Citește și: Andreea Catrina de la Mireasa, sezonul 5, este însărcinată. Imaginea cu burtica de gravidă

Citește și: Ovidiu Lipan Țăndărică se roagă pentru viața lui Nicu Covaci, după ce artistul a fost operat pe creier: „Urmează 3-4 zile critice. Mă leagă o prietenie mare, el este și nașul de botez al copilului meu, dar și nașul meu de cununie”

Citește și: Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat, după aproape 3 ani de căsnicie: „O să mă mut din locuința pe care o avem împreună”

Andreea Catrina, fosta concurentă de la Mireasa, sezonul 5, a născut

Tot prin intermediul rețelelor de socializare, Andreea Catrina le-a dezvăluit fanilor că a născut, asta după ce s-a afișat cu fiica ei în brațe și în mai multe ipostaze de familie, alături de soțul ei. Fosta concurentă de la Mireasă nu a ezitat și a imortaliat fiecare moment, astfel că mai apoi a publicat, la Instastory, mai multe imagini cu cea mică. În una dintre ele, fetița apare în brațele tatălui ei, alături de un tort pe care scrie „Bine ați venit acasă!', semn că deja este acasă și a fost externată din maternitate.

Ce nume a ales Andreea Catrina pentru fiica ei

În cadrul unui clip video făcut de Andreea Catrina, fiica ei stă în pătuțul său, iar în cadru se poate observa și o pernă pe care este scris numele Sophia. E clar că acesta este numele pe care fosta concurentă de la Mireasa, sezonul 5, împreună cu soțul ei, l-au ales pentru minunea din viața lor. De acum, totul s-a schimbat în viața lor, iar Andreea Catrina este tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Cine este Andreea Catrina de la Mireasa, sezonul 5

Andreea Catrina a fost una dintre concurentele din cadrul show-ului matrimonial Mireasa, sezonul 5. Din sezonul 5 au făcut parte 16 concurenți( 8 fete și 8 băieți). La acel moment, scopul lor era acela de a-și întâlni cu orice preț marea iubire. Andreea Catrina avea 24 de ani, când a participat la Mireasa și era hotărâtă să-și găsească partenerul potrivit pentru ea.

Venise tocmai de la Târgu Jiu și voia să ajungă în fața ofițerului de starea civilă, alături de omul potrivit. La momentul acela, Andreea Catrina nu avea loc de muncă și locuia cu părinții ei. Oricât de mult a sperat, nu și-a găsit sufletul pereche în cadrul show-ului matrimonial, ci în afara emisiunii.

‘M-am înscris la emisiune ca să-mi gasesc jumătatea și mă gândesc că acolo e ceva diferit. Am început să mă și maturizez, probabil, și deja am tot mai multe pretenții. Nu am fost dezamăgită niciodată, dar nu mi s-a părut nimeni suficient de bun pentru mine, a declarat Andreea Catrina.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton