Andreea Esca, vacanță cu familia, în Egipt. Alexia și Mario Fresh se distrează cu părinții

 Pirvu Cristina
.

Andreea Esca a plecat în vacanță îmreună cu familia sa. Nu a putut lipsi nici iubitul fiicei sale care s-a integrat minunat. Iată cât de bine se distrează la mare distanță de România!

Cu siguranță nu o să o vedeți pe Andreea Esca la pupitrul Știrilor Pro TV de la ora 19.00. Prezentatoarea TV împreună cu soțul său Alexandre Eram, fiul lor, Aris Melkior, fiica Alexia Eram și iubitul ei, Mario Fresh, s-au îmbarcat în avion cu destinația Egipt.

Toți cinci au decis că este momentul să ia o pauză și să petreacă sărbătorile de iarnă la căldură. Acolo sunt peste 20 de grade. Au profitat și se distrează de minune. Alexia a făcut poze în costum de baie, Mario Fresh s-a filmat prin deșert, iar Andreea Esca se relaxează.

Toți au făcut poye inedite pe care le-au postat în mediul online. Fanii lor au reacționat: 'O familie frumoasă! (…) Vacanță plăcută și Crăciun fericit!'

Andreea Esca, vacanță cu familia, în EgiptAndreea Esca, vacanță cu familia, în Egipt

Andreea Esca nu mai este singura vedetă din familia ei

Andreea Esca este, fără doar și poate, cea mai cunoscută, dar și cea mai constantă prezență de pe micile ecrane, dar iată că, în privința celebrității, e gata să predea ștafeta. Fiica sa, Alexia, vine tare din spate, iar acum Andreea nu mai este singura vedeta din familia ei.

Foto: Facebook, Instagram

Vezi şi 10 mâncăruri pe care să le încerci când ești în Egipt! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton