Andreea Esca a revenit la Știrile ProTv, după ce s-a vindecat de COVID-19. Cum arată și cum se simte prezentatoarea TV

 Lupescu Anca
.

Andreea Esca a revenit la pupitrul Știrilor Protv, după ce în urmă cu trei zile a anunțat că a fost bolnavă de COVID-19, atât ea, cât și soțul și băiatul ei. După două săptămâni de absență, Andreea Esca a revenit la Pro Tv, la știrile de la ora 19:00. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ea a fost înlocuită de jurnalista Oana Andoni începând cu vineri, 10 iulie.  Ştirista a publicat şi o fotografie pe Instagram în timp ce se pregătea să intre în direct. 

„Acasă, a scris Andreea Esca în descrierea imaginii.  

Comentariile nu au întârziat să apară: „Sănătate şi vremuri bune! Ai demonstrat încă o dată că eşti un simbol, indiferent de zgomotul de fond, se arată într-un comentariu.  „Bine ai revenit, îmi era dor să te văd, i-a transmis o altă persoană.

La știrea conform căreia Andreea Esca a declarat că a fost bolnavă de COVID-19, au apărut multe comentarii care o acuzau că minte și că a luat bani ca să spună că a fost infectată. 

Alex Dima a intervenit în acest scandal și i-a luat apărarea colegei sale. 

„Opriti-va! Ignoranța si nepasarea voastra o sa ne coste pe toti! Ma uit cu groaza la parerile unor compatrioti despre interviul dat de Andreea Esca. Atata inconstienta… Ce nu pricepeti?  Exista un virus. Oameni, sute, mii sufera. Oameni mor. Macar din respect pentru ei si familiile lor, terminati cu prostiile astea pe care le scrieti!

Ce e atat de greu sa pricepeti ca daca ne imbolnavim toti, nu avem unde sa ne tratam? Daca se imbolnavesc medicii, cine ne trateaza? Cine si unde??? O sa murim cu zile. Ani la rand, inconstienta si nepasarea voastra au tinut tara asta pe loc, la marginea civilizatiei. Voi ati votat tot felul de incompetenti. Voi le-ati crezut minciunile si prostiile, asa cum, acum ii credeti pe cei care va spun ca virusul asta nenorocit nu exista! Voi!

6037124960371249

Ce e in mintea voastra cand ne spuneti ca suntem platiti sa spunem ca exista un virus??? Va e greu sa va spalati pe maini, sa pastrati distanta, sa purtati o masca? Treziti-va! PS: Voi, cei vizati, nu incercati sa veniti cu argumente, sa va sustineti teoriile pentru ca nu vreau sa imi petrec noaptea dand block', a scris Alex Dima pe

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton