Andreea Esca, declarație neașteptată despre Andreea Berecleanu, în direct, la emisiunea lui Măruță: „Are foarte multe calități, dar nu cred că are umor"

 Tudorache Simona
.

Andreea Esca crede că Andreea Berecleanu are multe calități, dar nu are umor. Cele două împart o relație frumoasă de prietenie. Au fost colege la PRO TV, apoi au păstrat legătura peste ani. Ba mai mult, atunci când se întâlnesc la evenimente se afundă în discuții lungi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Acum, Andreea Esca face o mărturisire despre prietena Andreea Berecleanu. Știrista a ținut să sublinieze ce om ales e cea care i-a fost colegă, dar a strecurat și o observație personală, știind că cea cu care a împărțit atât de multe în această viață nu se va supăra.

andreea-esca-33andreea-esca-33

Ce dezvăluire a făcut Andreea Esca despre Andreea Berecleanu în direct, la Măruță: „Nu are umor”

Andreea Esca a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță și a făcut mai multe dezvăluiri la rubrica sosurilor iuți. Știrista a făcut mărturisiri despre salariul pe care îl are la PRO TV, dar a vorbit și despre Andreea Berecleanu. „Dacă ar fi să descrii salariul tău lunar, care dintre următoarele expresii ar fi cea mai potrivită?'

Prezentatoarea a spus: „Am cât merit'.

„Și ai cât meriți?', a continuat Cătălin Măruță.

„Da!', a confirmat Andreea Esca.

Totuși, au existat și întrebări care au pus-o în dificultate.

Nu au fost prea multe întrebări care să o pună în dificultate pe știristă. La un moment dat, Andreea Esca a făcut o mărturisire și despre o colegă de breaslă. „Să presupunem că ar trebui să acorzi unei vedete din România premiul Zmeura de Aur pentru cea mai lipsită de umor vedetă. Cui i-ai acorda premiul?' , a fost una dintre întrebările la care a trebuit să răspundă.

Andreea Esca a nominalizat-o pe prietena ei de o viață. „Andreea Berecleanu. Are foarte multe calități, dar nu cred că are umor', a răspuns Andreea Esca.

Ce relație există între Andreea Esca și Andreea Berecleanu

Andreea Esca și Andreea Berecleanu nu au fost niciodate rivale, chiar dacă după ce au fost colege la PRO TV au ajuns să prezinte știri la televiziuni concurente. Cele două s-au apreciat întotdeauna una pe cealaltă și s-au susținut.

„Eu și Andreea Esca ne cunoaștem de 30 de ani. Ne-am fost alături în momentele cele mai importante ale vieții noastre. Si ea alături de mine și eu alături de ea. Așa cum e frumos și este de fiecare dată o încurajare să văd atât lume care participă la ceva ce este creativ. Pentru că este un proces de creație, nu numai jurnalistic' , spunea Andreea Berecleanu pentru Wowbiz.

Citește și: Anisia Gafton este extrem de mulțumită de rezultatul operației la nas, în ciuda numeroaselor critici: „Mă întinerește cu 10 ani. Eu m-am plăcut și înainte, mă plac și acum. Serghei îmi spune…”. Cum a reacționat logodnicul ei când a văzut-o imediat după intervenție / EXCLUSIV

Citește și: Mircea Baniciu a dezvăluit cine i-a descoperit, de fapt, talentul: „A convins-o pe mama mea să mă ducă la ore de pian”. Cât de mult l-au sprijinit părinții, la început de drum și de ce a ales Facultatea de Arhitectură, deși era pasionat de muzică / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum l-a prins pe Gabi Bădălău că o înșela: „El mi-a povestit, după un an, că cică s-a prescris, și…”. Nu e singura dată când a fost trădată în dragoste de iubitul ei

Citește și: Cum a făcut-o Cătălin Botezatu celebră pe Bianca Drăgușanu. Vedeta îi este recunoscătoare pentru tot: 'Mi-a schimbat viața…' / S-au cuplat în 2009, când ea era necunoscută în lumea mondenă

Citește și: Ce acuzații îi aduce George Restivan lui Silviu Prigoană, după ce fiii lor au avut o ceartă, în casă: „Eu nu am nimic cu Adriana, o iubesc și acum, dar eu am fost martor la luptele grele pe care le ducea”

Ce amintiri are Andreea Berecleanu cu Andreea Esca

Știrista a vorbit întotdeauna despre lucrurile care le leagă, despre amintirile comune și despre evoluția relației lor în timp.

„Am fost împreună multă vreme, am fost foarte puțin timp la Soti. Si pe urmă ea a prezentat jurnalul de la ora 5.00 pentru foarte multă vreme la PRO TV. Și am fost întotdeauna niște colege care au o relație absolut corectă din punct de vedere profesional. Mai mult decât atât, aveam perioada în care eram tinere și mergeam, de exemplu, la zile de naștere împreună. Adică aveam și o activitate extraprofesională comună', afirma Andreea Berecleanu.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton