Andreea Esca, dialog savuros cu fiul ei, Aris. Replica lui a luat-o prin surprindere pe prezentatoarea TV: „Știi ce e mișto?”

 Radulescu Ruxandra
.

Andreea Esca a dezvăluir ce dialog savuros a avut cu fiul ei, Aris. Andreea Esca, vedeta incontestabilă a știrilor PRO TV, este mămica mândră a doi copii, fiica Alexia, și mezinul, Aris Melkior. Dacă Alexia este o influenceriță de succes și se expune adesea alături de mama ei, pe rețelele de socializare, Aris preferă să se afișeze mai rar. Andreea Esca a relatat, amuzată, că a avut, recent, ocazia să petreacă puțin timp liber cu fiul ei de 19 ai, iar acesta i-a dat o replică ce a luat-o prin surprindere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca a povestit ce dialog savuros a avut cu fiul ei, Aris. Andreea Esca una dintre temerarele pupitrului de știri din televiziunea autohtonă, dar se poate mîndri și cu o familie superbă și iubitoare. Vedeta este căsătorită de peste 20 de ani cu Alexandre Eram, iar din mariajul lor s-au născut doi copii frumoși și talentați, Alexia și fratele ei mai mic, Aris Melkior. Alexia preferă să fie mai des în centrul atenției, însă Aris este ceva mai retras. Mezinul familiei Esca-Eram studiază la Barcelona, dar a venit, recent, în România pentru a fi alături de familie. Aris Melkior și mama sa, Andreea Esca, au petrecut câteva momente prețioase împreună, iar tânărul i-a dat o replică total neașteptată, care a amuzat-o pe vedetă.

319772696_3332720716994443_4753830108522127121_n319772696_3332720716994443_4753830108522127121_n

Aris Melkior (19 ani) este fiul Andreei Esca. În timpul anului, el este plecat la Barcelona, unde urmează cursurile unei facultăți. Cu ocazia sărbătorilor, tânărul a revenit în țară, pentru a fi alături de familie. Cu această ocazie Aris și mama sa au împărtășit câteva momente frumoase împreună. Cei doi s-au bucurat de atmosfera de acasă, au vizionat un serial și au conversat. Andreea Esca a avut parte de o surpriză savuroasă din partea fiului ei. Prezentatoarea a povestit întreaga întâmplare pe contul de Instagram.

Citește și: Ce spune Andreea Esca despre salariul ei:'A rămas ca bancurile cu Bulă'

Citește și: Cum arăta Andreea Esca în anul 1992, la începutul carierei în televiziune:'Prima mea delegație'

Citește și: Stela Popescu ar fi împlinit 87 de ani. Povestea de dragoste tulburătoare dintre artistă și Puiu Maximilian. Și-a lăsat primul soț pentru el

Citește și: Regele Charles, prima reacție după difuzarea documentarului „Harry și Meghan': „Toți membrii familiei vor…'

Vrăjeală de tip @arismelkior. Mă uit la o scenă dintr-un film și îi spun: „Ce mișto a fost seria asta”. Ce zice el: „Știi ce e mișto? Tu ești mișto”, a scris Andreea Esca despre dialogul cu fiul ei, Aris.

Ce preparat tradițional îi trimite Andreea Esca lui Aris, la facultate

Andreea Esca și fiul ei Aris Melkior sunt au o relație foarte frumoasă. Mezinul familiei este un băiat liniștit, care preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Vedeta PRO TV își apreciază mult fiul ei și a împărtășit adeseori fanilor, clipuri în care acesta cânta impecabil la pian, postările adunând mii de like-uri. Aris este într-adevăr un tânăr educat, preocupat să-și dezvolte calitățile, cu care a fost înzestrat. În prezent, acesta studiază la o universitate din Barcelona. Aris a povestit că totuși tânjește adeseori după mâncarea tradițională românească și a rugat-o pe mama sa să-i trimită preparatul său preferat.

M-am mutat în Barcelona. Mai am o lună de vacanță și după mă întorc. Îmi place foarte mult, dar e prima dată când am stat atât de mult departe de casă și mi-am dat seama că îmi e dor de familie. Patru luni am stat cel mai mult fără să-i văd. I-am zis să-mi trimită salată de vinete prin curier și mi-a adus-o‘, a povestit Aris la PRO TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton