Andreea Esca i-a dat de gol pe Aris Melkior și Laura Giurcanu! Imaginea postată de vedeta PRO TV spune totul despre relația celor doi concurenți de la America Express

 Dumba Gabriela
.

Andreea Esca a făcut astăzi un pas important în oficializarea relației dintre fiul ei, Aris Melkior, și influencerița Laura Giurcanu, iar cei care o urmăresc pe instagram chiar au întrebat-o dacă este „la cafea cu fiul și nora”. Și asta pentru că vedeta Pro TV a postat o fotografie cu Aris Melkior, Laura Giurcanu și Alexia Eram la o masă, în oraș, ipostază care nu face decât să alimenteze speculațiile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Laura Giurcanu și Aris Melkior au fost surprinși sărutându-se în mașină, în toamna anului trecut, după ce s-au întors din America Express. Nu au confirmat niciodată că au o relație, dar fanii de pe rețelele de socializare au observat că, de-a lungul timpului, amândoi călătoreau în aceleași destinații, fără să posteze fotografii împreună, ci doar separat.

aris-eram-2aris-eram-2

Sunt sau nu Laura Giurcanu și Aris Melkior împreună? Andreea Esca a postat o fotografie cu ei doi, împreună

În timpul filmărilor pentru America Express, toată lumea a observat flirturile dintre Laura Giurcanu și Aris Melkior, iar mai apoi au fost surprinși sărutându-se în București.

În lunile care au urmat, Laura Giurcanu a fost de multe ori în Barcelona, acolo unde locuiește Aris Melkior pe durata studiilor, însă și în alte destinații de unde amândoi postau aceleași fotografii, numai că nu împreună.

Oficial, Laura Giurcanu a declarat de câteva ori că este singură și chiar a fost surprinsă în oraș cu fostul iubit. Neoficial – dacă vorbim despre rețelele de socializare, influencerița s-a aflat de numeroase ori în compania lui Aris Melkior, dar și a surorii lui, Alexia, sau a mamei lor, Andreea Esca, semn că au o relație apropiată și că toți se înțeleg foarte bine.

Astăzi, însă, Andreea Esca a pus punctul pe „i” și a postat pe Instagram o fotografie în care se află la aceeași masă, în oraș, cu Laura Giurcanu și Aris Melkior, alături de ei fiind și Alexia Eram. O ieșire de familie, într-o joi, la prânz! După cum spuneam, e limpede că laura Giurcanu are o relație apropiată cu Aris și cu toți membrii familiei lui.

„Ca sa nu pierd mersul lucrurilor! Tineretul ma tine la curent/ in priza #influenceriimei @alexiaeram @lauragiurcanu @arismelkior #noad”, a scris Andreea Esca pe Instagram, în dreptul fotografiei.

Părerile fanilor sunt împărțite. Unii dintre fanii Andreei Esca au fost foarte încântați de această fotografie, alții nu prea.

„Deci fata aia Laura, chiar nu este pt Aris! Păcat că își pierde timpul cu ea!”, „Eu cred ca Laura nu are ce cauta cu voi!”, „Săraca Laura! Ăștia au rămas în urmă cu America Expres! Oamenii se mai ceartă, se împacă, că doar sunt oameni marturi. Toți sunteți frumoși”, „La cafea cu fiica si cu nora??”, „Ohhh noooo, ce noroc au unele fete, nu-i corect”, „Aris și Alexia sunteți minunați!”, au comentat fanii Andreei Esca la fotografia postată de ea pe Instagram.

Citește și: ‘Chiar are nevoie de acei bani, pentru că o să aibă loc nunta la toamnă. Și am pus-o chiar de ziua lui… Ce spune Mama Geta despre nunta lui Iancu Sterp și despre evoluția lui la Survivor / EXCLUSIV

Citește și: Cum își educă Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică fiul în vârstă de 5 ani și care e cea mai mare temere a artistei în ceea ce-l privește pe Alexandru: „Asta mă înspăimântă teribil. Suntem și vom fi genul de părinți care…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Milan, fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea, la 8 ani. Au fost împreună la meciul de retragere al „Generației de Aur’

Recent, Laura Giurcanu a fost surprinsă cu fostul iubit, Cesar

La începutul lunii mai, Laura Giurcanu a fost surprinsă de paparazzi cancan.ro în compania fostului iubit infidel, Cesar. Laura Giurcanu și Cesar Bîtlan au avut o relație cu năbădăi timp de doi ani și jumătate, din 2018 până în 2021. Creatoarea de conținut a anunțat, în octombrie 2021, că cei doi s-au despărțit, iar motivul fiind infidelitatea bărbatului.

Cesar i-a călcat strâmb Laurei, iar tânăra nu a putut trece peste comportamentul bărbatului, chiar dacă avea deja un inel pe deget primit de la el. În plus. problemele dintre ei existau de mai multă vreme, căci ne amintim că cei doi au fost văzuți certându-se în plină stradă, în văzul tuturor.

Pe de altă parte, Laura Giurcanu a negat tot timpul relația cu Aris Melkior, iar fiul Andreei Esca nu a comentat niciodată acest subiect. Cu toate astea, recunoșteau la un moment dat că s-au apropiat în Asia Express, iar după emisiune chiar au mers în vacanță, în Ibiza.

„În această competiție cred că ne-am împrietenit foarte repede. De la plecare. Din aeroport, unde am stat într-un separeu unde erau doar două șezlonguri pe care au dormit Alexia și Sânziana și eu și Laura am dormit pe jos. Nu apucai să stai prea mult de vorbă. Mi se pare că noi ne-am împrietenit uitându-ne unul la altul', au spus Laura Giurcanu și Aris Eram în cadrul Podcastito Express, cu câteva luni în urmă.

Laura Giurcanu a mărturisit atunci că s-a mai întâlnit cu Aris în trecut, înainte de filmările pentru show-ul America Express. „Când ne-am cunoscut noi doi? Prima dată ne-am văzut la o masă în Brașov, acum 5 ani, dar tu erai mai mic. Mai adolescent. Aveai 15 ani', a spus Laura Giurcanu.

Cei doi au primit mai multe întrebări din partea fanilor, care au fost curioși să afle ce le place cel mai mult unul la celălalt. „Mie îmi place că ești descurcăreț, că ești foarte amuzant și ești un om foarte bun, care mă face să mă simt bine când sunt în prezența lui', a afirmat influencerița.

„Și tu ești foarte amuzantă. Și calmă', a spus și Aris, completat de Laura: „Sunt calmă și amuzantă doar?'.

Făcându-i pe plac, Aris a spus că îi place că este o persoană bună. „Ești foarte bună ca om. Uite, am repetat ce ai zis tu. Vezi, avem foarte multe chestii în comun', a spus Aris zâmbind.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton