Cum arăta Andreea Esca în rochie de mireasă, acum 22 de ani. Poze de colecție de la nuntă

.

Andreea Esca a îmbrăcat rochia de mireasă acum 22 de ani, când a devenit soția lui Alexandre Eram. Cununia religioasă a avut loc la catedrala Sfântul Iosif din București, iar părinții spirituali au fost Ana și George Copos. Andreea Esca a făcut publice câteva poze de la nuntă și fanii vedetei Pro TV s-au bucurat să o vadă în rochie de mireasă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca și soțul ei, omul de afaceri francez Alexandre Eram, sunt împreună din anul 1996, iar în anul 2000 au devenit soț și soție. Pentru ziua nunții sale, Andreea Esca a ales o rochie de mireasă clasică, albă, stil prințesă, cu un decolteu generos. Pentru slujba religioasă, Andreea Esca și-a acoperit bustul cu un bolero de dantelă.

322322

Andreea Esca a fost mireasă acum 22 de ani

În anul 2000, Andreea Esca se căsătorea cu omul de afaceri francez, Alexandre Eram. Cununia a avut loc la catedrala Sfântul Iosif din București, iar părinții spirituali au fost Ana și George Copos.

La distanță de patru luni după marele eveniment se naște primul copil al cuplului, Alexia Margot. După trei ani, Andreea Esca și soțul ei devin părinți pentru a doua oară, când apare pe lume Aris.

Și în ziua nunții, Andreea Esca a purtat aceeași coafură pe care o are și astăzi, diferită fiind doar culoarea părului. Cât timp a avut loc ceremonia în biserică, aceasta și-a ținut părul prins într-un coc elegant și a avut capul acoperit.

Citește și: În ce relații a rămas Corina Caragea cu Andreea Marin, după „Surprize, Surprize’: „Mă bucur că am avut privilegiul să lucrez cu ea’/ EXCLUSIV

Citește și: Trecutul neștiut al soției lui Will Smith. Acum mamă a doi copii, Jada Pinkett Smith a fost traficantă de droguri

Cum s-a cunoscut Andreea Esca cu soțul său

Andreea Esca și Alexandre Eram s-au văzut pentru prima dată la o petrecere pe malul unui lac. Prezentatoarea TV a fost atrasă imediat de Alexandru Eram și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l cuceri.

„Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni şi mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta şi mi-a zis: ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el.

Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru. L-a chemat şi am început să vorbim.

Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică….I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat.

M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba… Apoi am auzit că pleacă în vacanţă şi am înţeles că era într-o relaţie. Am văzut că nu reacţionează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă şi zic: taci că îl sun acum şi îi spun că îmi trebuie uşă, că aveau şi uşi la fabrica aceea', a spus Andreea Esca în urmă cu mai mulți ani.

Cum a fost Andreea Esca cerută de soție de Alexandre Eram

Noi suntem cu picioarele pe pământ, nu suntem chiar cei mai romantici din lume și într-o după-amiază a venit așa cu un inel și m-a cerut de nevastă. Aveam 28 ani, normal că am răspuns pe loc! Lucrurile trebuie făcute la un moment dat în viață și dacă ai norocul cum am avut eu să te îndrăgostești și să îți construiești o familie, cu atât mai bine', mărturisea Andreea Esca acum câțiva ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton