Andreea Esca, mesaj emoționant pentru tatăl ei, de ziua lui: "Azi împlinește 85 de primăveri și nouă ne este foarte drag!" / Imagini de colecție cu părinții vedetei PRO TV

 Oana Pantazi
.

An de an, pe 31 octombrie, Andreea Esca își sărbătorește tatăl, inclusiv pe rețelele de socializare, faimoasa știristă împărtășind cu fanii săi momente personale, de familie. Anul acesta, Dumitru Esca a împlinit 85 de ani și, ca de obicei, fiica lui l-a omagiat într-un mod emoționant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca are o relație extraordinară cu părinții ei, cât despre legătura tată-fiică, aceasta se poate observa în fiecare postare pe care jurnalista i-o dedică lui Dumitru Esca, pe care îl alintă Don Giovanni. Și cum an de an îi face urările cuvenite și în social media, nici azi, când tatăl ei a împlinit o vârstă impresionantă, vedeta nu a uitat să-i dezvăluie dragostea ei și în mediul online.

andreea_esca_si_parintii_ei_56722700andreea_esca_si_parintii_ei_56722700

Andreea Esca, mesaj emoționant pentru tatăl ei, de ziua lui

Dumitru Esca este dovada vie că vârsta din buletin este doar un număr, tatăl vedetei PRO TV fiind și la 85 de ani extrem de activ. De altfel, acesta încă mai înoată 20 de bazine, face drumeții montane și exerciții în aer liber și acum, mintea ageră și umor fiind completate de o stare bună de sănătate și un trup fit pentru vârsta lui. După ce a fost sărbători recent, de Sf. Dumitru, tată vedetei a fost aniversat azi, inclusiv în social media, de fiica lui. Andreea a ales ca de data aceasta să posteze un colaj video alături de un mesaj emoționant.

„Când să caut o poză cu Domnul Esca, zis Don Giovanni, ca să îi uram la mulți ani, mi-a apărut acest filmuleț montat de telefon! Și mai bine, că nu știam ce poză să aleg :). Desi aș fi pus și una cu el june… Ideea e că azi împlinește 85 de primăveri 🙂 și nouă ne este foarte drag! La mulți ani, Tata!”, a scris Andreea Esca în mediul online.

Ce relație are Andreea Esca cu tatăl ei

Tatăl Andreei Esca a împlinit anul acesta 85 de ani, iar mama vedetei are 83 de ani. De zilele lor de naștere, fiica lor a postat de fiecare dată mesaje emoționante în social media. Dumitru Esca, fost inginer constructor, arată excelent la 85 de ani și este extrem de energic, iar asta se datorează faptului că practică înotul, se plimbă mult și se bucură de familia sa frumoasă.

La fiecare aniversare, tatăl Andreei Esca primește cadou de la fiica sa și câte un mesaj în care îi face descrieri emoționante. Vedeta PRO TV și tatăl ei au o relație extrem de apropiată, iar de ziua lui, acum câțiva ani, Andreea i-a dedicat un articol în Alist Magazine.

„Tatăl meu este deștept, frumos, slab, cu părul creț și lucrează pe șantier. Este un inginer foarte apreciat, care în plimbările noastre prin țară, îmi arată ce a mai construit. Este foarte sever și când ajunge acasă la sfârșitul săptămânii eu trebuie să-l aștept cu carnetul de note și mama cu ciorbă. Altfel, îmi petrec mare parte din vacanța de vară cu el, la țară, la mătușa lui, Tușa Viki. Acolo îmi dă o libertate incredibilă la care niciodată nu aș putea să visez la București. Așa aș fi  început, în copilărie, o compunere despre tata. Dar cum astăzi împlinește 80 de ani, am mai adunat niște poveșți, este doar o parte din mesajul pe care vedeta i l-a scris părintelui său în ziua în care acesta a împlinit 80 de ani.

Cât despre Lucia Esca, vedeta PRO TV spunea că mama sa şi-ar fi dorit să devină actriţă, însă destinul a avut altceva rezervat pentru ea. Zeci de ani a fost asistentă medicală. A tratat sute de pacienţi aflaţi în suferinţă, le-a acordat sprijinul şi le-a redat încrederea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton