Andreea Esca o însoțea pe mama ei la serviciu, seara, în copilărie: "Tata era acasă doar o zi pe săptămână, iar ea mă trezea, brusc, la orice oră din noapte...". Cu ce se ocupau părinții vedetei Pro TV

 Dumba Gabriela
.

Andreea Esca a povestit, pe Facebook, detalii neștiute din copilăria ei, alături de părinți foarte ocupați. În timp ce tatăl său era plecat toată săptămâna de acasă pentru că lucra la Centrala Atomo-Electrică de la Cernavodă, mama vedetei Pro TV trebuia să se descurce singură cu un copil și un cățel, dar și cu un program care o obliga să plece în toiul nopții din casă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Andreea Esca are o relație specială cu părinții ei și le este recunoscătoare pentru tot ce au învățat-o în copilărie. Chiar dacă unii poate au impresia că era un copil chinuit în primii ani de viață, din cauza meseriilor părinților ei, vedeta Pro TV susține că i-au plăcut la nebunie aventurile ei din copilărie.

3-andreea-esca-mama3-andreea-esca-mama

Andreea Esca o însoțea pe mama ei la serviciu, seara, în copilărie

Tatăl Andreei Esca era inginer constructor la Cernavodă muncea de luni până sâmbătă, având liberă o singură zi pe săptămână. Pe de altă parte, mama ei era asistentă la Institutul Oncologic Fundeni, iar în zilele în care era 'de gardă' putea fi chemată oricând, în toiul nopții, la serviciu, pentru urgențe.

Astfel, Andreea Esca era nevoită să o însoțească pe mama ei, ori de câte ori era chemată la spital și ritmul pe care i l-a impus atunci, de a fi gata în 5 minute, a ajutat-o mai târziu în viață, dar mai ales în carieră.

'Să vă povestesc cum era la mine. Tata era în București, deci acasă, doar o zi pe săptămâna (că sâmbătă nu era liberă) deoarece lucra la Cernavodă. Așadar, mama era singură cu mine, aproape tot timpul. Iar când făcea de gardă', fiind asistență medicală de sala de operații, la Institutul Oncologic Fundeni, pentru că stăteam aproape de spital, avea voie să doarmă acasă, și dacă apărea o urgență o sunau (pe fix).

Asta mi-am amintit. De mama, care venea și mă trezea, brusc, la orice oră din noapte: Andreea, e urgențǎ!' Că doar nu mă putea lasă singură în apartament, noaptea, la vârsta aia. În doi timpi și trei mișcări eram îmbrăcată și în mașină. Câteodată luăm și cățelul, că să nu rămână singur, să latre, și să deranjeze vecinii.

Forja mama Dacia roșie că focul, pe numele ei Muțica… și dădea și drumul casetofonului pe baterii, aflat pe scaunul din față, de unde ne trezea caseta cu Abba sau Iglesias, și odată eram în sala de operații!', a povestit Andreea Esca pe Facebook.

De-a lungul timpului, vedeta a povestit că tatăl ei este extrem de matinal, că înoată câte 20 de bazine în fiecare zi, că urcă pe munte și schiază.

Citește și: Cum arată apartamentul în care locuiește Raluca Bădulescu cât timp își renovează vila. Are covoare din piele de ponei, iar prețul chiriei e piperat: „Îmi place la nebunie’ / Imagini din interior

Citește și: O mai ții minte pe Kelly din Beverly Hills, 90210? Actrița Jennie Garth are acum 52 de ani și trei fiice superbe

Citește și: Câte kilograme a slăbit Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul: „Aveam multă grăsime în corp. Mi-a fost frică…’

Cum au influențat-o pe Andreea Esca „aventurile” din copilărie

Andreea Esca nu a fost niciodată deranjată că era trezită în miez de noapte și dusă la spital, unde se întâmpla chiar să asiste la operații, ba chiar îi este recunoscătoare mamei sale pentru tot ceea ce a învățat-o.

'Nu-mi amintesc să mă fi deranjat aventura aceasta, dimpotrivă, eram ca într-un film de acțiune. Și mi se părea și extraordinar de interesant să văd operații pe viu… nu la televizor.

Atunci nu realizam că poate era ciudat ce trăiam, așa eram noi… Acum însă, înțeleg de ce toată viață mi-a plăcut adrenalina. De ce mă îmbrac în 5 minute, și de ce aș pleca oricând, oriunde, cu entuziasm, fără să clipesc. Dar, și de ce mă plictisesc lucrurile prea normale'…', a mărturisit Andreea Esca, gata oricând să plece într-o vacanță spontană, dar și să intre în direct fără prea multe pregătiri în prealabil.

Stilul de viață impus de mama ei în copilărie a ajutat-o mult pe Andreea Esca să fie profesionistul din prezent, gata oricând să intre în direct.

'Înainte să întru în jurnal, în fiecare seară, ador în sinea mea, ceea ce ar putea suna că o amenințare pentru mulți! Regizorul de platou, care intră în cabina de machiaj, puțin agitat, și zice : Andreea, 5 minute!' sau Andreea, 3!'

Cum bine a zis, azi, Anita, editorul jurnalului: Tu ai fost de mică, pregătită de emisie!. Mulțumesc, Mama!', a mai scris Andreea Esca pe Facebook, considerând că nimic în viață nu e întâmplător.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton