Andreea Esca, poze în costum de baie, la 51 de ani, în vacanța din Grecia: "Nu mă suna! Te sun eu"

 Oana Pantazi
.

Andreea Esca a plecat recent într-o binemeritată vacanță alături de soțul ei, Alexandre Eram, în Grecia, de unde a împărtășit cu urmăritorii ei și câteva fotografii. Prezentatoarea știrilor PRO TV nu a ezitat să posteze și imagini cu ea în costum de baie, însă, de data asta, a fost puțin mai rezervată, lăsând mai mult loc imaginației.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Recent, Andreea Esca a plecat într-o scurtă vacanță în Grecia alături de soțul ei și s-a relaxat la soare, bucurându-se de vremea frumoasă pe malul mării, chiar dacă temperatura apei este, deocamdată, mai mult pentru temerari. Știrista a publicat pe pagina ei de socializare mai multe fotografii pentru fani și s-a pozat chiar și în costum de baie, spre încântarea admiratorilor, însă de data asta pozele nu au fost full body…

1esca1esca

Andreea Esca, poze în costum de baie, la 51 de ani, în vacanța din Grecia

La scurt timp după ce a ieșit din emisie, Andreea Esca a evadat spre Grecia alături de Alexandre Eram, unde s-au bucurat de soare, de mare, dar și de delicioasele mâncăruri grecești. „Nu mă suna! Te sun eu', le-a scris Andreea fanilor, cu umoru-i binecunoscut, în timp ce se relaxa pe meleaguri elene. Vedeta a împărtășit cu admiratorii ei și o serie de fotografii de la mal de mare, îmbrăcată casual, așa cum arareori avem ocazia să o vedem.

Citește și: Cum arată Andreea Esca fără machiaj, la 51 de ani: „Pare că are un sens și machiajul ăsta’. Prezentatoarea TV nu a apelat la intervenții estetice

Citește și: Dana Budeanu, după ce a văzut-o pe Andra în concert: „Mulțumesc că ai unit românii de pretutindeni. Asta e România mea și…' / Cum a reacționat artista

Citește și: Robert Drilea, prima reacție după ce Deea Maxer a șters toate pozele cu el: „Totul dispare’. Au sărbătorit recent un an de relație

Deși, pe vremuri, știrista nu ezita să se fotografieze în costum de baie, de data asta a fost puțin mai „zgârcită” cu detaliile în privința asta, chiar dacă a postat și câteva poze în care apare într-un superb costum de baie întreg, de culoare roșie.

Motivul pentru care Andreea Esca nu se îmbracă în trening

Fanii au apreciat nu doar fotografiile în costum de baie, ci și pe cele în care Andreea Esca poartă ținute casual, perfecte pentru o evadare la malul mării, iar asta pentru că, în majoritatea timpului, știrista se afișează în outfituri elegante. Fiind de ani de zile la pupitrul știrilor PRO TV, o prezență care întoarce toate privirile, nici în timpul liber Andreea Esca nu adoptă un alt stil vestimentar.

Andreea Esca a avut dintotdeauna un stil elegant și feminin, mai ales prin prisma meseriei sale, de-a lungul anilor. Nu se poate afișa oricum în fața publicului și a tuturor celor care o urmăresc, astfel că ținuta ei este mereu una impecabilă și nu merge în trening nici măcar atunci când face cumpărăturile, deși este mult mai comod.

„Eu am crescut în această generație în care te îmbrăcai în trening la sala de sport. Chiar nu m-aș îmbrăca în trening atunci când ies din casă. Cred că depinde și de vârstă până la urmă„, a spus Andreea Esca în cadrul unei emisiuni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton