Andreea Esca și Corina Caragea s-au îmbrăcat la fel la Premiile TV Mania. Cum au reacționat când s-au întâlnit față-n față

 Oana Pantazi
.

Andreea Esca și Corina Caragea s-au îmbrăcat la fel la Premiile TV Mania. Ieri-seară, vedetele s-au reunit pe covorul roșu, la Premiile TV Mania, unde au fost premiate cele mai bune emisiuni și seriale de televiziune. Anul acesta au fost premiați au fost premiați Andreea Esca, Irina Fodor, Radu Vâlcan, Denise Rifai și Alina Ceușan. De departe însă, unul dintre cele mai comentate și amuzante momente, în egală măsură, a fost cel în care, Andreea Esca și Corina Caragea au constatat că s-au îmbrăcat la fel la Premiile TV Mania. Iată cum au reacționat cele două vedete PRO TV!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca și Corina Caragea s-au îmbrăcat la fel la Premiile TV Mania. Andreea Mantea, Ramona Olaru, Alina Ceușan sunt doar câteva dintre vedetele care au furat toată atenția ieri-seară, la Gala TV Mania, dar la fel de spectaculos au arătat și Andreea Esca și Corina Caragea, însă… la indigo. Iar reacția lor când s-au întâlnit a fost una fabuloasă.

andreea-esca-la-tv-maniaandreea-esca-la-tv-mania

Andreea Esca și Corina Caragea s-au îmbrăcat la fel la Premiile TV Mania

Ca în fiecare an, vedetele au strălucit pe covorul roșu la Premiile TV Mania, unde ieri-seară au fost premiate cele mai bune emisiuni și seriale de televiziune. Evident, vedetele au făcut furori pe covorul roșu. În timp ce Adela Popescu a strălucit într-o rochie argintie lungă cu șliț amețitor pe picior, Alina Ceușan a atras toate privirile într-o rochie super sexy cu corset, în timp ce Andreea Mantea a surprins cu un costum negru în care a arătat fabulos.

Citește și: Irinel Columbeanu și-a crescut fiica într-un lux greu de imaginat. Camera Irinei de la Izvorani era cat un apartament, cu dressing și baie proprie

Citește și: America Express 15 noiembrie – Cine a câștigat prima imunitate mică din Ecuador: „Nu cred! Așa mare bucurie am mai trăit doar când…’

Citește și: Ce facultate vrea să urmeze fiul Biancăi Brad și ce crede despre alegerea lui: „M-a uimit! L-am întrebat dacă este sigur…’. Cum a trecut vedeta peste cumpenele vieții sale / EXCLUSIV

Cum anul acesta, la cea mai bună emisiune de știri au fost premiate Știrile Pro TV, nu au lipsit de la eveniment nici vedetele postului din Pache Protopopescu. Surpriza imensă a fost în momentul în care Andreea Esca – vedeta PRO a luat două premii – și Corina Caragea au constatat că poartă fix același costum, dovadă că vedetele PRO TV nu au același stilist, altfel nu s-ar fi întâmplat…

Îmbrăcate în costum alb cu detalii argintii, Andreea Esca și Corina Caragea au izbucnit în râs când s-au văzut îmbrăcate la fel. La scurt timp, cu umorul pe care le caracterizează, au făcut și un mic video împreună și astfel toată lumea a depășit momentul cu zâmbetul pe buze.

Cum a fost revederea dintre Andreea Esca și copiii ei la revenirea de la America Express

Aseară, la Premiile TV Mania, Andreea Esca a fost însoțită de fiul ei, Aris, cu care a și postat o fotografie în social media, iar fanii s-au grăbit să o felicite din nou. De când copiii ei au participat la America Express, Andreea Esca este felicitată zilnic pe paginile de socializare pentru educația extraordinară pe care ea și soțul ei le-au dat-o lui Aris și Alexiei.

Cu siguranță Andreea Esca nu a stat foarte liniștită știindu-și ambii copii plecați în niște țări unde traficul de droguri și atacurile armate sunt la ordinea zilei, însă, la întoarcere, nu i-a sufocat cu prezența mai mult decât era necesar.

Când au venit îți spun sincer că mi s-a părut foarte important să stea cu prietenii lor. Mi se pare că este o vârstă la care cel mai mult îți dorești să te revezi cu prietenii, nu neapărat cu părinții.

Ne-am strâns tare în brațe, am povestit mult și apoi fiecare s-a dus la gașca lui. Poate le-am făcut tartă de praz, nu mai știu. M-am gândit la asta, dar nu îmi aduc aminte dacă le-am făcut. Până la urmă, cred că cel mai important este să strângi în brațe pe cineva„, a spus Andreea Esca pentru ego.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton