Andreea Esca își serbează ziua de naștere în Grecia. Ce surpriză i-au făcut Alexia și Aris Eram: "E prima data dată când mama nu și-a dat seama de ce îi pregătisem" / Vedeta PRO TV a avut o apariție rară în costum de baie, la 52 de ani

 Dumba Gabriela
.

Andreea Esca se relaxează în Grecia, în aceste zile, alături de prieteni și îi ține la curent pe cei care o urmăresc pe Instagram cu tot ceea ce face în vacanță. Prin urmare, n-au lipsit nici imaginile de la plajă, iar Andreea Esca este chiar o apariție rară în costum de baie! Mâine, vedeta Pro TV împlinește 52 de ani, iar copiii i-au făcut o super surpriză de ziua ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Andreea Esca arată minunat la 52 de ani, iar „de vină” pentru silueta ei sunt sportul și stilul de viață sănătos, pe care vedeta Pro TV îl respectă cu sfințenie, de mulți ani. Iar zilele acestea, fanii ei de pe Instagram s-au putut convinge, admirând fotografiile sale din vacanță, că acestea dau rezultate și poți arăta senzațional în costum de baie, la orice vârstă.

andreea-escaandreea-esca

Andreea Esca, în costum de baie la 52 de ani

Andreea Esca împlinește 52 de ani pe 29 august și a ales să petreacă în Grecia, cu prietenii apropiați. Salată grecească, apă turcoaz, plajă și… costum roșu de baie. Vedeta Pro TV și-a surprins fanii de pe Instagram cu fotografii inedite din vacanță, ipostaze din care se poate observa cât de bine arată Andreea Esca la 52 de ani, chiar dacă a avut grijă să fie discretă în imagini.

Cam așa, ieri! Soare, povești, mare, restaurant, muzică, dans, odihnă! Efharisto para poli!' -a scris Esca în dreptul fotografiilor din vacanță.

Pentru a-i face o super surpriză de ziua ei, Aris Melkior și Alexia Eram au ajuns și ei în Grecia, pentru a se alătura găștii care mâine va petrece pe cinste.

„S-a marit iar gașca dupa ce copiii mei, care sunt foarte, foarte misto, mi-au făcut surpriza să vină aici, ca să fim împreună de ziua mea! Chiar au reușit să facă în așa fel încât să nu mă prind! @alexiaeram pusese o poză dimineață de la cafenea, cu @arismelkior vorbisem la telefon… Tare m-ați făcut fericită! Vă iubesc și vă mulțumesc! In rest, cum știți deja… plajă, înot, mâncare bună. Și am terminat de scris și editorialul pentru noul număr  @alistmagazine . Acum aștept liniștită… 29 august'a transmis prezentatoarea știrilor de la Pro TV pe pagina sa în dreptul unui se de fotografii din vacanță.

Alexia Eram: „Este prima dată când mama nu și-a dat seama de ce îi pregătisem”

Alexia Eram a dezvăluit și ea, pe contul său de Instagram, detalii despre surpriza pe care i-a făcut-o mamei ei, alături de fratele ei, Aris.

„Astăzi am zburat în Grecia ca să îi facem mamei surpriza de a fi cu ea, de ziua ei. Așa că am plecat cu Aris dimineața, am avut câteva peripeții pe drum, dar am ajuns în timp. Este prima dată când mama nu și-a dat seama de ce îi pregătisem. De altfel, se vede clar din reacția ei. Acum așteptăm împreună 29 august! Te iubim', a scris Alexia Eram pe pagina sa de Instagram, unde a făcut public și un clip în care este surprinsă reacția Andreei Esca la vederea copiilor ei.

Citește și: Ce dietă ține Cosmina Păsărin, pentru o siluetă ca-n tinerețe: „Sunt la fel ca la 20 de ani!

Citește și: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, împreună și îmbrăcați asortat în prima zi de școală a fiicei lor. Sofia a început clasa întâi

Cum se menține Andreea Esca în formă, la 52 de ani

Andreea Esca spunea în urmă cu ceva timp că unul dintre secretele sale legate de felul în care arată este sportul. Vedeta de la Pro TV face antrenamente fizice în mod regulat, „orice s-ar întâmpla'.

„Nu știu dacă am cel mai sănătos stil de viață, dar merg la sport dintotdeauna, în mod regulat, orice s-ar întâmpla. Nu am fumat niciodată, nu știu dacă contează, alcool nu prea beau. Beau câte un pahar undeva, așa de gust. Nu e pasiunea mea! Dansez mult, îmi place muzica, am prieteni foarte simpatici, am o familie frumoasă. Toate aceste lucruri, la un loc, reprezintă cumva o viață sănătoasă', a povestit Andreea Esca.

Legat de frumusețea și sănătatea tenului, Andreea Esca spunea cu o altă ocazie că are un ritual de la care nu se abate niciodată – demachierea.

„Am fost întotdeauna foarte riguroasă cu demachierea și, oricât aș fi de obosită, mă demachiez în fiecare seară și folosesc o cremă de hidratare. Am folosit o cremă de contur de ochi de la 20 de ani, când cineva mi-a spus că râd atât de mult încât cu siguranță o să fac riduri în jurul ochilor. Nu știu de ce, am ținut minte lucrul acesta și am folosit mereu o cremă de contur de ochi. Nu îmi lipsește niciodată mascara, am ruj sau gloss de obicei. Nu am mari tabieturi!', a explicat Andreea Esca, în trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton