Andreea și George Ogăraru au devenit părinți pentru a șasea oară, deși medicii le-au spus că nu vor mai putea avea copii: "A fost o minune!"

 Dumba Gabriela
.

Andreea și George Ogăraru sunt căsătoriți de 21 de ani, iar anul acesta au devenit părinți pentru a șasea oară, deși medicii îi avertizaseră că nu vor mai putea avea copii. Cei doi spun că al șaselea copil este o adevărată minune de la Dumnezeu, iar Andreea dezvăluie că în primele luni nici nu și-a dat seama că este însărcinată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Căsătoriți din 2003, Andreea și George Ogăraru s-au cunoscut pe vremea când fotbalistul juca la Steaua, iar ea făcea partea din trupa de dansatoare a emisiunii „Surprize, surprize”. Au șase copii împreună, dintre care cel mai mare este Eric, în vârstă de 21 de ani. Cel mai mic dintre ei, Serafim, a venit în viața lor când se așteptau mai puțin.

1402324_10201139008339374_1365161084_o1402324_10201139008339374_1365161084_o

Andreea și George Ogăraru cred că al șaselea copil este o adevărată minune

Faptul că Andreea Ogăraru a rămas însărcinată pentru a șasea oară a fost un miracol pentru ei, căci medicii i-au spus că nu mai poate face copii. Soția lui George Ogăraru nici nu luase în calcul varianta că ar fi însărcinată, în primele luni, așa că fiul lor Serafim a fost o mare și frumoasă surpriză pentru ei.

'A fost o minune venirea pe lume a lui Serafim. Am avut niște probleme înainte de sarcina cu el, am fost la doctor și mi-a zis că s-a închis robinetul. Iată că nu s-a închis robinetul. Primele două luni nici nu luam în calcul să sunt însărcinată', a declarat Andreea, soția lui George Ogăraru, la Life Call.

George Ogăraru nu a crezut niciodată că va avea o familie atât de numeroasă și, în nici un caz, înainte de 30 de ani. Totul s-a schimbat, însă, după ce a cunoscut-o pe Andreea. Nici ea nu avea planuri de a deveni mamă în acel moment, dar viața a luat o turnură spectaculoasă după ce relația celor doi și-a găsit stabilitatea.

'Eu aveam un alt plan. Planul meu era cu cariera, până să o întâlnesc pe Andreea. Să ajung la 30 de ani și după aceea să începem cu copiii. Dar la nici un an de zile după ce am întâlnit-o pe Andreea, îl aveam pe Eric, eram și căsătoriți', a declarat George Ogăraru.

Citește și: În ce relații a rămas Alina Ceușan cu Alex Militaru, după anunțul divorțului de prietena ei, Carmen Grebenișan: „I-am dat mesaj, l-am întrebat cum se simte. A fost cea mai bună decizie

Citește și: Laura Cosoi a publicat prima imagine cu cea de-a patra fetiță și a explicat de ce a ales numele Aida pentru micuță: „Am știut că va face parte din viață noastră încă de acum doi ani, când mi-a apărut în vis'

Citește și: Silviu Prigoană explică scandalul cu George Restivan și îl acuză că și-a dat fiul afară din casă: „Am chemat Protecția Copilului să constate că există un copil străin la mine. Băiatul cel mic al meu l-ar fi bătut pe….’

George Ogăraru a dezvăluit secretul unei familii fericite

Andreea, soția lui George Ogăraru, s-a îndrăgostit de fostul fotbalist pe când acesta juca la Steaua. Soarta i-a adus împreună și au știut din prima clipă că sunt făcuți unul pentru celălalt.

În 2006, Andreea și George s-au mutat în Olanda. Acolo, aceasta și-a construit o carieră de succes în lumea managementului sportiv. A plecat din țară cu o licență în Relații Publice, de la Universitatea din București, iar în Olanda a făcut un master la Institutul Johan Cruyff și era account executive la Amsterdam Arena. George a jucat la Ajax Amsterdam între 2006 și 2010.

Între timp, au devenit părinții a șase copii, iar cel mai mic s-a născut anul trecut.

Nu pot fi ferit de ispite. Ispitele vor veni, mai devreme sau mai târziu. Vor veni! Trebuie doar să fie ei pregătiţi, să le poată decoda şi să le poată gestiona. Și apoi, pentru orice fel de ispită, există și un leac. Pentru că aşa este lumea aceasta în care trăim, şi e important să înţelegem că nu putem să-i ferim la nesfârşit pe copii. Şi, dacă îi tot ferim, iar ei vor fi nepregătiţi, există mari şanse să sfârşească prin a fi foarte răniţi, iar noi să nu mai putem să mai reparăm nimic atunci. Aşa că mai bine prevenim„, spunea George Ogăraru, într-un interviu pentru familiaortodoxa.ro.

Fostul fotbalist a fost completat de soția sa, Andreea:

Mai este un aspect des­pre care noi uităm, deşi suntem oameni din Biserică. O ispită la vremea ei, în care omul cade, cu îngăduinţa Dom­nu­lui, poate să-l ajute ca pe viitor să se ridice cu mult mai mult. Nu înseamnă neapărat că el va rămâne în căderea respectivă. În ecuaţia aceasta a mântuirii, în iconomia pe care Dumnezeu o stabileşte pentru noi, poate să fie de folos o cădere mai mică la un moment dat, care mai târziu să te ferească de o cădere mai mare. Deci nu căderea în sine este problema.

Noi nu ne ferim copiii de ispite, ci prezentăm ispitele, stu­diem despre ele, vedem care ar putea avea influenţă asupra noastră, unde e punctul nostru slab ‒ pentru că tu, dacă vezi că ai o înclinaţie către un anumit tip de ispită, atunci trebuie să-ţi dai seama: „A, deci am problema asta! Înseamnă că eu trebuie să mai lucrez pe partea asta!’. Pot să lucrez sau pot să nu lucrez, pot să compensez cu altceva.'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton