Andreea Ibacka a vrut să prezinte Bravo, ai stil!. Ce s-a întâmplat după casting a dezamăgit-o: „Pe surse, am aflat că aveam șanse reale"

 Tudorache Simona
.

Andreea Ibacka a jucat în câteva seriale și a devenit rapid cunoscută, cu toate astea există și lucruri care nu i-au ieșit în plan profesional. Soția lui Cabral a fost la un pas să prezente o misiune de succes, dar a avut ghinionul să nu treacă de castig. Astăzi nu regretă că nu a ajuns să prezinte Bravo, ai stil!”

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Deși la momentul respectiv a fost dezamăgită, astăzi privește toate aceste etape ca pe niște lecții. Cu timpul, Andreea Ibacka a înțeles că viața a decis în locul ei, pentru că, probabil, nu s-ar fi potrivit în proiectul respectiv.

andreea-ibacka-1-1andreea-ibacka-1-1

Cum a ratat Andreea Ibacka anumite castinguri, dar a luat altele

Andreea Ibacka admite că a luat castinguri pe care nu s-ar fi așteptat să le ia, dar a ratat altele pe care a dorit să le depășească. Vedeta consideră că are calități care o recomandă pentru anumite proiecte, dar a și muncit mult ca să ajungă aici.

„Cu siguranță nu mi-a ieșit tot ce mi-am propus. Ziceam mai devreme de un casting pe care l-am luat când nici nu m-am pregătit pentru această oportunitate, pur și simplu am căutat în bagajul meu de cunoștințe ce m-ar putea ajuta. Ah, OK, îmi controlez bine emoțiile. Am învățat bine la școală, am citit mult , nu știu dacă am fost o tocilară, am fost muncitoare, am o memorie foarte bună, antrenată, învăț repede textele.

Nici nu exista o miză reală pentru mine la acel casting pe care, surprinzător, l-am luat, dar alte castinguri, pentru care simt că am dat tot ce am putut și nu le-am luat”, a declarat Andreea Ibacka în podcastul Ilincăi Vandici.

Citește și: Nicu Covaci, liderul formației Phoenix, a fost externat din spital, după operația pe creier: „Este în proces de recuperare. Au fost făcute analize peste analize…'

Citește și: Ileana Stana Ionescu și soțul ei, Andrei Ionescu, suferă de dorul fiului: „Este plecat de aproape 24 de ani în străinătate. Ne este greu, nu ne-am acomodat…'

Citește și: Ce mesaje posta Elena, soția lui CRBL, înainte de anunțul divorțului: „Uneori lucrurile bune se destramă, ca să…' / A fost cu prietenele ei în vacanță, luna trecută

Citește și: Cristina Pucean, atac subtil la adresa lui Bogdan de la Ploiești, la două săptămâni de la despărțire: „Mă dor trădarea și minciuna'. Ce spune despre căsătorie și copii

Andreea Ibacka a fost la un pas să prezinte Bravo, ai stil!”

Actrița a mărturisit că a vrut să prezinte Bravo, ai stil!” , dar nu a trecut de câștig, deși unele surse îi spuseseră că are șanse. Astăzi crede că formatul emisiunii nu i s-ar fi potrivit așa cum credea.

Îți fac o mărturisire: pentru că viața știe mai bine, de multe ori, pentru tine ce ți se potrivește și pentru că nu trebuie să ții cu dinții de un rezultat final, trebuie să urmărești scopul pe termen lung. Eu vreau să fiu un moderator, un speaker bun — apropo de proiecte care nu mi s-ar fi potrivit, am dat casting pentru emisiunea „Bravo, ai stil”. Pe surse, am aflat că aveam chiar șanse reale. Între timp, tu ai prezentat 8 sezoane. „Mă uitam la voi și mă gândeam la ce faceți voi acolo și cât de glam arată tot show-ul. Poate că eu aș fi vorbit bine sau aș fi arătat drăguț, dar nu sunt pasionată de modă deloc. Eu merg pe minimalist, nu urmăresc tendințele. Pe mine decât să mă duci la shopping de haine, mai bine mă duci la bricolaj. Eu nu m-aș fi regăsit acolo și nu a fost o veste proastă că nu am luat acel casting”, a mai adăugat vedeta

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton