Andreea Ibacka, anunțată de medic la începutul sarcinii că poate avea tripleți: "Când am văzut acel hormon, m-am cam speriat"

 Oana Pantazi
.

Andreea și Cabral Ibacka urmează să devină părinți pentru a doua oară și sunt foarte fericiți. Vedetele au trecut însă prin niște momente ciudate în clipa în care doctorul a anunțat-o pe Andreea Ibacka că poate avea tripleți… Iată cum a reacționat Cabral!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Ibacka este foarte fericită de când a aflat că urmează să devină mamă pentru a doua oară, iar ea și Cabral se declară pregătiți, după experiența cu Namiko. Nepregătiți au fost însă când, în urma unor analize, medicul a anunțat-o pe andreea Ibacka că ar putea avea nu gemeni, ci tripleți, soțul ei a intrat în panică. Reacția lui Cabral a fost neprețuită.

cum-a-reactionat-namiko-dupa-ce-s-a-aflat-ca-andreea-ibacka-este-insarcinata-3-1cum-a-reactionat-namiko-dupa-ce-s-a-aflat-ca-andreea-ibacka-este-insarcinata-3-1

Andreea Ibacka, avertizată că ar putea deveni mamă de tripleți

Paradoxal, Andreea Ibacka joacă în serialul Adela rolul unei femei care nu poate avea copii, în timp ce în viața reală se pregătește să devină mamă pentru a doua oară… După momentul inițial de bucurie, când au aflat că urmează să devină din nou părinți, Andreea și Cabral au avut o surpriză neașteptată…

După ce a făcut o serie de analize, din cauza numărului mare de hormoni din sarcină, Andreea a crezut că va avea o sarcină gemelară. Medicul le-a dat celor doi părinți o veste care i-a cam speriat, pentru că o sarcină de tripleți nu e ceva obișnuit. Din fericire, nu a fost cazul, Andreea urmând să aducă pe lume un singur copil. Reacția lui Cabral la aflarea veștii a fost însă ilară.

Citește și: Cum a reacționat Namiko, după ce s-a aflat că Andreea Ibacka este însărcinată: „Cel mai bun…'

Citește și: Cum s-a schimbat Connect-R după super hit-ul „Vara nu dorm”: „Mi se urcase succesul la cap, eu eram Dumnezeu”/ EXCLUSIV

Citește și: Fiul Andreei Mantea a împlinit 6 ani. David a fost sărbătorit cu fast

Citește și: Ana Porgras, detalii inedite despre relația cu Zanni de la Survivor. „Era gelos tare…’

Citește și: Cătălin Măruță și fiul lui, David, împreună la TVR: „Vrea să fie prezentator’

„După ce am aflat, după testul de la farmacie, mi-am făcut și o analiză de sânge. Și când am văzut acel hormon, m-am cam speriat. Mi-am întrebat doctorul și a zis că nu e posibil să am gemeni, ci tripleți. Dar nu e cazul, o să avem un singur copil. Când i-am zis soțului, a zis că își cumpără bilet doar dus într-o destinație necunoscută și se întoarce la liceu. Am avut niște stări de rău, normale, nu nenorocire. Încă nu sunt elefănțelul Dumbo, dar nu sunt nici departe. Am o sarcină ușoară', a povestit Andreea Ibacka, la Xtra Night Show.

Cum a aflat că este însărcinată

Invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, Andreea Ibacka a dezvăluit modul inedit în care a aflat că este însărcinată. Vedeta a povestit că și-a făcut testul în toaleta restaurantului unde ea, soțul ei și un prieten comun au mâncat. Din păcate, nu a apucat să vadă rezultatul imediat, pentru că a trebuit să plece la un test-drive. Pentru a cumpăra o mașină mai ieftină, Andreea Ibacka a pretins că Vlad, prietenul lor de familie, este partenerul său. Ajunși la fața locului, alături de comerciant, Andreea și-a adus aminte că, nerăbdătoare fiind, a făcut testul de sarcină și a decis să îl verifice chiar atunci, de față cu toată lumea!

„Ne-am dus la un restaurant noi doi și un prieten bun de-al nostru, Vlad. Am nimerit la o toaleta mică, unisex. Am făcut testul, oamenii tot băteau în ușă. Mă întorc la masa și băieții au programat un test-drive, că eu voiam să îmi schimb mașina.

Ne sună vânzătorul sa mergem, eu cu barza în geantă. Și pentru că oriunde merge Cabral crește prețul..nu că ar fi el vreun milionar, că l-am luat în rate, am decis să mergem eu și Vlad drept iubiți.

Ajungem cu testul de sarcina în geanta la Cotroceni. După 45 de minute mi-am amintit de testul ăla. Când mă uit erau toate liniile’, a explicat amuzată Andreea Ibacka.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton