Ce discuții incomode are Andreea Ibacka cu fiica ei, Namiko, în vârstă de 5 ani: „M-a întrebat despre menstruație. Observă niște treburi în casă, oricât ai încerca să le maschezi...”

 Tudorache Simona
.

Andreea Ibacka poartă cu fiica sa discuții considerate de mulți tabu. Actrița recunoaște că încearcă să îi explice lui Namiko anumite lucruri în ton cu vârsta pe care o are. Namiko a început să pună tot mai multe întrebări de când a crescut și are tot mai multe curiozități. Ba mai mult, tratează cu maturitate lucrurile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Ibacka și Cabral au împreună doi copii, pe Tiago, care are doi ani, și pe Namiko, care are cinci ani. Prezentatorul mai are o fiică dintr-un alt mariaj, pe Inoke, care locuiește în Olanda. Cabral recunoaște că are cele mai multe emoții atunci când reușește să își aducă toți copiii împreună. Deși din generații diferite, cei trei se înțeleg foarte bine.

cabral-si-andreea-ibacka-1cabral-si-andreea-ibacka-1

Andreea Ibacka a vorbit cu fiica ei despre menstruație

Andreea Ibacka a fost întrebată de Namiko despre menstruație. „M-a întrebat despre menstruație. A venit vorba. Observă niște treburi în casă, oricât ai încerca să le maschezi. Nu că ar fi un subiect tabu, dar am încercat să găsesc momentul potrivit în care ea să o abordez, ca ea să înțeleagă, fără să o sperie treaba asta. Ea se supără și îmi spune: „Eu sunt pregătită! Te rog să îmi spui orice. Eu sunt curajoasă'. Și chiar este ', a povestit soția lui Cabral, în cadrul podcastului „Vorba lu’ Jorge.'

Andreea Ibacka și-a dat ambii copii la grădiniță

Ambii copii merg la grădiniță, iar vedeta are astfel mai mult timp pentru ea și pentru a crea conținut pentru Instagram și TikTok.

„Copiii mei de-abia au intrat în colectivitate,  se deschid orizonturi noi pentru mine, am mai mult timp și m-am întrebat în primele săptămâni ce să fac cu viața mea, am început să dorm. Fetița are 5 ani, băiatul 2. Acum că am recuperat și la capitolul ăsta, cu somnul, am mai mult timp să produc conținut și asta îmi și propun să fac. Pe fiul meu l-am trimis în viață devreme, că e bărbat, sunt la aceeași grădiniță, el e grupa baby și ea e grupa mare. Eu îi duc dimineața la grădiniță și, ca să nu creez un precedent, i-am lăsat la somn de la început, așa că până în ora 17 pot să mă organizez. Înainte să fi avut copii, mă văităm și atunci că nu am timp, dar acum sunt mai eficientă cu timpul meu”, i-a mai povestit Andreea Ibacka lui Jorge.

Citește și: Călin Donca l-a dat în judecată pe Dorian Popa, după afacerea cu panouri solare: „Cu ce l-am păcălit? Se consideră păgubit, dar a luat bani de la mine”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu continuă războiul în justiție. Se întâlnesc din nou în instanță, după ce actuala iubită a lui Gabi Bădălău a acuzat-o pe artistă că din cauza ei a pierdut două contracte de imagine/ În trecut, Bianca a mai câștigat un proces

Citește și: 'Producătorii filmului au văzut TikTok-urile naturale făcute de Cătălin cu ea și a venit propunerea…' Andra a dezvăluit cum a fost selectată Eva Măruță, de fapt, să joace în filmul 'Tati part-time' / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu continuă războiul în justiție. Se întâlnesc din nou în instanță, după ce actuala iubită a lui Gabi Bădălău a acuzat-o pe artistă că din cauza ei a pierdut două contracte de imagine/ În trecut, Bianca a mai câștigat un proces

Andreea Ibacka se ocupă de finanțele din cuplu

Andreea Ibacka și Cabral sunt de 16 ani împreună. Actrița a ținut să sublinieze că este o femeie destul de cumpătată atunci când vine vorba de cheltuieli:

„Eu fac niște cumpărături responsabile, zic eu. Pentru fiecare este just să cheltuie pe obiectele ce îi fac pe ei fericiți. De exemplu eu nu aș cheltui salariu pe gentuțe și pantofi pentru că pe mine nu mă fac fericită dar nu condamn femeile care fac treaba asta. Cea mai mare aroganță pe care aș alege să o fac eu este să o cheltui pe o vacanță. Mi se pare că cel mai mișto lucru pe care putem să ni-l oferim nouă și copiilor noștri este o vacanță…și asta facem de câțiva ani. Pe asta se duc banii. Deși, nu cheltuim pe luxulețu, mergem destul de des cu rulota dar nici treaba asta dacă e să o luăm la bani mărunți nu e așa ieftin', a mai spus Andreea Ibacka.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton