Andreea Ibacka l-a prins pe Cabral că-i controla mesajele din telefon: "Mi-a zis că a intrat să pună alarma să sune și că...". Actrița a recunoscut că și ea a avut astfel de curiozități

 Oana Pantazi
.

Andreea Ibacka a mărturisit, recent, că, de-a lungul relației, l-a prins pe Cabral că-i controla mesajele din telefon. Actrița nu a ezitat să recunoască însă că și ea a trecut, la un moment dat, prin această fază, curiozitatea fiind mare…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

În orice cuplu, oricât de solid ar fi, la un moment dat apare și gelozia sau, cel puțin, curiozitatea cu privire la partener și la viața sa de din afara relației, așadar nu puțini sunt cei care își verifică partenerii. Printre cei care au apleat la această metodă nu tocmai onorantă s-au numărat și Cabral, dar și soția lui, Andreea Ibacka, după cum a povestit recent actrița. Andreea chiar și-a surprins soțul în timp ce-i căuta prin telefon, iar explicația lui a fost una greu de crezut.

284483989_545025886991414_2671398671904769066_n-copy284483989_545025886991414_2671398671904769066_n-copy

Andreea Ibacka l-a prins pe Cabral că-i controla mesajele din telefon

Andreea și Cabral Ibacka sunt căsătoriți de 13 ani și au doi copii adorabili și, chiar dacă par cuplul perfect, nici ei nu au fost scutiți de mici crize de gelozie, cu toate că au încredere unul în celălalt. Andreea nu a ezitat să recunoască faptul că avea curiozități cu privire la persoanele cu care se conversa soțul ei, așadar i-a căutat prin telefon.

'Îți dai seama că o dată și o dată, să arunce cu piatra cine n-a făcut-o niciodată, s-a întâmplat, da, dar m-am lepădat de 'sportul' ăsta de foarte multă vreme, nu știu dacă e conștiență sau maturitate, dacă o fi de bine', a spus Andreea Ibacka pentru Spynews.ro.

Citește și: Andreea și Cabral Ibacka au aniversat 10 ani de căsnicie: „Mi-a mâncat tinerețile!'

Citește și: Andreea şi Cabral Ibacka – Dragostea durează mai mult de 3 ani

Actrița a povestit apoi, cu umorul caracteristic, cum și-a prins soțul în timp ce-i umbla prin telefon și mai ales ce explicație infantilă i-a dat Cabral atunci când l-a luat la întrebări. Când a deschis telefonul, Andreei i s-a afișat mai întâi un mesaj vechi de 6 luni, dovadă că cineva umblase prin telefon, iar acel cineva nu era ea…

'Și el s-a uitat în telefonul meu, da, acum nu foarte frecvent nici el, dar avem niște episoade amuzante, memorabile, în care decât să recunoască că a făcut așa ceva, în momentul în care am deschis telefonul pe un mesaj vechi de 6 luni, pe care era evident că nu intrasem eu, mi-a zis că a intrat să pună alarma să sune și că s-a încurcat cumva în meniu și ce să vezi întâmplare că a intrat pe mesajele de acum 6 luni. Noi avem același model de telefon, nu poți să recunoști așa ceva', a mai spus Andreea.

Asta se întâmpla însă cu ani în urmă, pentru că acum 'ne știm parolele și chiar avem anumite platforme pe care suntem admini, și eu, și el', a mai spus Andreea Ibacka pentru sursa citată.

Cine este cel mai gelos din cuplu

Andreea Ibacka și Cabral sunt împreună de mai bine de un deceniu, iar relația lor este una dintre cele mai stabile din showbiz. Cei doi sunt renumiți în mediul online pentru umorul spumos cu care tratează micile provocări din cuplu, iar fanii le citesc cu nesaț poveștile.

Cu ceva timp în urmă, actrița a stârnit râsetele fanilor după ce a dezvăluit că soțul ei este gelos. Pe pagina de Instagram, cei doi au avut o discuție care i-a amuzat pe fani. Nu este prima dată când glumesc unul pe seama celuilalt, asta face parte din rutina relației lor. 

„E gelos, leșinat, v-o zic pe șleau! Așa și aici, el e tot un zâmbet, savurează un espresso, citește o carte, dar își încordează și privirea de vultur înspre ecranul telefonului meu. Cine știe ce mesaje interesante oi fi primit!’, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

„Gelos?! Eu?! Nu că ești tu fiartă pe mine, nu? Hai, spune-le oamenilor cum ți-ai făcut tricouri cu chipul meu, spune-le!’, a replicat el.

„Rochii, iubi, nu tricouri. Să încapă bine chipul…’, a încheiat actrița.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton