Andreea Ibacka, despre momentul în care fiul ei, Tiago, a speriat-o teribil: „Mi-a stat inima când am intrat, buimacă totuși, trezită din somn, să nu găsesc copilul în pat. Unde a dispărut?!”

.

Andreea Ibacka reușește să se împartă cu succes între cei doi copii, Namiko și Tiago, și proiectele online pe care le are. Când timpul o presează are însă și două ajutoare de nădejde, pe soțul ei, Cabral, și pe cea care i-a dat viață, pentru că la bonă au renunțat.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Andreea Ibacka mărturisește că cei mici o surprind zilnic. La un moment dat, vedeta a tras o mare spaimă, asta pentru că a mers în dormitorul fiului ei, dar puștiul nu era nicăieri. Într-un final, l-a găsit adormit pe parchet. În rest, fiecare zi petrecută alături de ei vine cu câte o surpriză.

andreea-ibacka-1-1andreea-ibacka-1-1

Andreea Ibacka, despre momentul în care fiul ei, Tiago, a speriat-o teribil

Andreea Ibacka nu se plictisește niciodată cu doi copii și trei căței acasă. Uneori, lucrurile pe care le trăiește bat și cele mai ingenioase scenarii, asta pentru că cei mici au multă imaginație.

„M-a surprins fiul meu, la 4 dimineața, când am trecut să-i verific, să văd dacă dorm bine, dacă nu au înghețat, dacă le e cald. Dormim cu aerul condiționat și eu sunt un pic stresată pe tema asta. Și m-a surprins, pentru că la vârsta lui nu l-am găsit în pat. Copilul dormea foarte liniștit, dar nu era nici în pat, nu era nici pe covorul de lângă pat, era pe parchet, direct, culcat pe burtă, dormea foarte liniștit. Cel mai liniștit, ca un puișor ce este, și atât de liniștit era încât eu l-am mutat în pat și chiar și așa nu s-a trezit. Mi-a stat inima când am intrat, și eu buimacă totuși, trezită din somn, și cu lumină foarte puțină difuză, să nu găsesc copilul în pat. Unde a dispărut?!' , spune Andreea Ibacka, pentru Ciao.ro.

Cât de diferiți sunt Tiago și Namiko

Vedeta povestește că cei doi copii sunt extrem de diferiți. Dacă Namiko iubește independența, Tiago e ceva mai mămos. În viitor, soția lui Cabral speră ca lucrurile să se schimbe și acest tablou să arate cu totul altfel.

„Fiica mea este independentă, ca multe fetițe și femei, și foarte curajoasă. Adică ea încearcă fel de fel de… nu știu… sporturi încă de mică, am dat-o la înot, sarea în bazin de la  doi ani fără nicio problemă, a făcut escaladă, tot de la 2 ani, se ducea până în tavan, face arte marțiale deja de un an și jumătate. El e mai băiatul mamei' deocamdată, sigur că e micuț are proape 3 ani. Dar trebuie să tăiem ușor, ușor cordonul ombilical. Sunt foarte diferiți. Oricât de asemănător, probabil, ar fi parentingul pe care noi îl facem cu copiii noștri, cred că materialul genetic este de fapt cel mai important pentru că evoluează atât de diferit', adaugă Andreea Ibacka.

Ce activități au Cabral și Andreea Ibacka cu copiii

Andreea Ibacka și Cabral reușesc să își implice copiii în numeroase activități acum, de când Namiko și Tiago s-au mai mărit. Au parte de acel timp de calitate în patru și sunt recunoscători pentru asta.

„Cel mic era prea mic să-l includem în activități, mai departe de casă sau mai solicitante din punct de vedere fizic, așa că trebuia să facem chestia asta, unul rămânea acasă cu el. Erau unele activități pe care nu voiam să o privam pe ea, cum ar fi offroad, camping și așa mai departe, la care trebuia să meargă doar cu tatăl ei. Și eu stăteam cu cel mic acasă. Acum, totuși, cred că ei se potrivesc aceluiași gen de activități, e o diferență destul de bună între ei, aproape 3 ani, și putem totuși să ne grupăm să petrecem timpul ăla de calitate de care auzim în filme, toți patru. Sau mă rog patru, plus trei căței. Familie numeroasă', adaugă Andreea Ibacka.

Citește și: Lili Sandu spune cum i-a schimbat copilul dinamica în cuplu și ce impact a avut depresia post-natală asupra ei: „Relația trece pe locul doi-trei și nu mai ai libertatea de a petrece timp cu iubitul. Nu mă mai recunoșteam, Silviu a simțit stările și…' / EXCLUSIV

Citește și: Irina Columbeanu, amintiri emoționante despre vila din Izvorani, unde a copilărit: „Era cea mai frumoasă casă din lume, sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să locuiesc în ea”. Ce spune despre tatăl ei, Irinel Columbeanu

Citește și: Alex Bogdan și Cătălina Mihai s-au căsătorit religios, la o lună de la cununia civilă! Ceremonia a avut loc la malul mării, iar actorul l-a imitat pe Elvis Presley la petrecere / Imagini de la nuntă

Citește și: Dana Budeanu, mesaj pentru Selly după ce Wiz Khalifa s-a drogat pe scenă la Beach, Please!: „Eu sunt o mamă care m-am luptat cu ceea ce tu azi definești ca fiind ‘generația mea’! Nu e vina ta că ăla a fumat pe scenă, e vina celor care nu l-au dat jos pe loc”

Citește și: Betty Salam susține că nu divorțează și explică de ce au apărut probleme în mariajul cu Cătălin Vișănescu: „Oamenii trebuie să înțeleagă că o pauză îți poate salva relația.Trec printr-o perioadă puțin mai

Ce relație există între Namiko și Tiago

Deși relațiile dintre Namiko și Tiago nu sunt foarte bine legate, Andreea Ibacka speră ca acest lucru să se schimbe. Acum, Andreea și Cabral nu mai au ajutor decât din partea bunicilor.

„Am avut la un moment dat, acum ne mai ajută bunicii, desigur, copiii sunt în colectivitate și asta sigur că contează foarte mult pentru program, dar și pentru dezvoltarea lor. Adică mie mi s-a părut un pas foarte bun pentru ei. Cel mic a început chiar la  doi ani colectivitatea mai devreme decât în mod normal sau decât am făcut cu sora lui și a fost mai bine așa. Pe de altă parte, am simțit așa un salt considerabil, după ce ei au început să facă activitățile astea. E incredibil cum primim poze pe grupul de părinți și să îi văd pe 15 – 17 pitici, câți sunt în grupă, de doi-trei ani că stau toți cuminți la masă și decupează, și lipesc, și colorează. Zic Doamne, nu pot să pun acasă doi copii să facă asta fără să se împingă, să se certe'. Da, eu am făcut doi copii cu gândul să fie cei mai buni prieteni, sper la un moment dat să ne iasă treaba asta. Momentan suntem între prietenie și război', precizează ea.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton