Andreea Ibacka și Misha au atras toate privirile la deschiderea unui restaurant din Capitală, cu ținutele lor. Cum s-a afișat Pepe cu viitoarea soție, chiar înainte cu 3 zile de nuntă

 Calin Maria Bianca
.

Andreea Ibacka și Misha au atras toate privirile la deschiderea unui restarurant din Capitală. A fost mare eveniment în București recent, când Ensar Duman, un om pasionat de gastronomia turcească și de legăturile culturale dintre Turcia și România a transpus totul prin deschiderea propriului restaurant, îmbinând tradiția cu inovația într-un cadru rafinat și modern. Iată ce nume mari din showbiz au participat, dar și ce ținute au purtat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Nu este de mirare faptul că au participat numeroase nume mondene la acest eveniment, asta fiindcă Ensar Duman nu a deschis orice restaurant, ci a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa! Prin urmare, Pepe, Raluka, Alexandra Ungureanu, Majda, Andreea Ibacka, Diana Dumitrescu, Adina Buzatu, Robert Tudor, Geanina Ilies, Misha și Denisa Nechifor sunt doar câteva din vedetele care au testat cea mai nouă experiență culinară din inima Capitalei, restaurantul iMZA.

adina-buzatu-catalin-maruta-imza-fine-cuisineadina-buzatu-catalin-maruta-imza-fine-cuisine

Citește și: Carmen de la Sălciua îl dă în judecată pe Culiță Sterp și îi cere banii pentru piesele compuse de ea: „Nu a avut curajul să mă sune. M-a deranjat…' / Ce sumă imensă ar trebui să recupereze

Citește și: Fiica Alinei Pușcaș este elevă la școală, deși are doar 5 ani: „A sărit un an de grădiniță. Are ceva deosebit' / Iris știe să citească și a uimit profesorii

Citește și: De ce s-a retras Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor: „Mie îmi place foarte mult emisiunea, îmi place s-o urmăresc, poate mai mult decât să fiu acolo. Nu a fost momentul oportun…”

Citește și: Cum a sărbătorit Romanița Iovan împlinirea a 33 de ani de carieră. Fiul ei, Albert, i-a transmis un mesaj emoționant: 'O felicit pe mama pentru că i-a ieșit foarte bine evenimentul…' / EXCLUSIV

Andreea Ibacka și Misha au atras toate privirile la deschiderea unui restarurant din Capitală

Totul a fost captivant și cum nu s-a mai văzut, de la mâncăruri, la decor, întâmpinare și până la cele mai mici detalii, însă știm că atunci când își fac simțită prezența vedetele, ele sunt cele care atrag toate privirile. Misha nu a putut trece neobservată, mai ales cu salopeta ei neagră mulată, decoltată și cu porțiuni decupate. De asemenea, s-a asortat foarte bine cu pantofii și accesoriile, însă piesa de rezistență a fost makeup-ul cu nuanțe intense, axat mai mult pe negru, dar care i-a pus în evidență toate trăsăturile și mai ales culoarea ochilor.

Așa cum era de așteptat, și Andreea Ibacka a întors priviri, mai ales că a optat pentru o rochie cu mai multe zone transparente. Deși la prima vedere este o rochie modernă, peste genunchi, când te uiți de aproape, ies la iveală detaliile sexy ale acestui outfit. Bineînțeles, a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc jos, dar și un make-up natural.

Cum s-a afișat Pepe cu viitoarea soție chiar înainte cu 3 zile de nuntă

Printre numeroasele vedete care au participat la deschiderea acestui restaurant cu un concept inedit s-a numărat și Pepe, care a venit la braț cu viitoarea lui soție, Yasmine Ody. Deși sunt în febra pregătirilor cu nunta, așa cum chiar ei au declarat, asta fiindcă mai sunt doar trei zile până la marele eveniment, cei doi au lăsat grijile și stresul deoparte pentru câteva ore și s-au relaxat la deschiderea acestui eveniment. Nu, asta nu o spunem doar noi, ci și pozele care vorbesc de la sine.

Ea cu zâmbetul pe față, el cu privirea senină și plină de iubire, mai ales când vorbea despre ea, cei doi au atras imediat atenția fanilor și a tuturor celor prezențiz. De asemenea, fericirea li se citește pe chip și e clar că așteaptă cu nerăbdare ziua în care își vor jura iubire în fața lui Dumnezeu.

Sursă foto: comunicat

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton