Andreea Mantea, anunț neașteptat în Casa iubirii: "Regulamentul emisiunii a fost încălcat!" Patru concurenți vor fi pedepsiți

 Oana Pantazi
.

Urmează momente palpitante și surprinzătoare în Casa iubirii, unde Andreea Mantea va face azi un anunț neașteptat – regulamentul emisiunii a fost încălcat de 4 concurenți, care vor fi dezvăluiți de prezentatoare, însă asta nu e tot… Unul dintre băieți recunoaște azi, în Casa iubirii, că s-a îndrăgostit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Competiția e tot mai acerbă în Casa iubirii și momentele tensionate nu lipsesc, așa că azi Andreea Mantea va mai tulbura puțin apele cu un anunț neașteptat în Casa iubirii – patru concurenți au încălcat regulamentul și vor fi pedepsiți. Și pentru ca lucrurile să devină și mai spicy, unul dintre concurenți va dezvălui că s-a îndrăgostit. Iată despre cine este vorba!

326400841-510137071104221-4310432297735715686-n-1-crop-1676451130326400841-510137071104221-4310432297735715686-n-1-crop-1676451130

Andreea Mantea dezvăluie cine a încălcat regulamentul în Casa iubirii

În Casa iubirii, competiția este tot mai acerbă și, drept urmare, nu lipsesc momentele tensionate, controversele și conflictele cauzate de gelozie. Așa cum nu lipsesc nici momentele încărcate de romantism și de pasiune. Dacă în ediția anterioară Catinca și Cosmin au avut parte de o întâlnire romantică, din care nu au lipsit însă nici peripețiile, azi Andreea Mantea va reuși să-i îngrijoreze pe concurenți cu un anunț neașteptat. Prezentatoarea show-ului va anunța că nu mai puțin de patru concurenți au încălcat regulamentul din Casa iubirii, doi dintre ei fiind Lorena și Laurențiu. Ceilalți doi for fi deconspirați în cursul emisiunii de azi.

Citește și: Peste 420.000 de fani au celebrat timp de patru zile și patru nopți cel de-al optulea capitol din povestea magică UNTOLD

Citește și: „Îmi plesneau venele pe cap, efectiv stăteau să se spargă’. De ce a fost Delia la un pas de leșin la Untold. Artista a îngenuncheat în culise

Citește și: Alina, tânăra ucisă la Mangalia, va fi înmormântată în rochie de mireasă. Ce mesaj a transmis fratele ei

Andreea Mantea: Regulamentul emisiunii a fost încălcat!

Radu: Nu cred așa ceva!

Andreea Mantea: Acum, haideți să aflăm vinovații!

Bianca: Doi parcă sunt clari, dar încă doi…

Andreea Mantea: Lorena și Laurențiu sunt doi dintre ei! Cine credeți că sunt ceilalți doi?

Radu: George și Larisa!

George: Nu!

Andreea Mantea: George!

Laurențiu recunoaște că s-a îndrăgostit

Chiar dacă prezența la o astfel de emisiune presupune că nu trebuie să ai trac sau să te stânjenească vorbitul în public, interacțiunea cu ceilalți sau prezența camerelor, copleșit de emoții, azi Laurențiu va mărturisi că s-a îndrăgostit. Odată cuvintele rostite, concurentul va mărturisi că are îndoieli cu privire la faptul că și-a dezvpluit sentimentele față de Lorena.

Laurențiu: M-am îndrăgostit de Lorena! Toate transpirațiile m-au luat! Nu știu dacă e bine că i-am spus!

Andreea Mantea: Laurențiu, de ce ai ales să ne spui? Pentru că tu ești cel care ne-a spus!

Azi, fanii emisiunii vor afla și deznodământul, atât ân ceea ce privește cuplurile care au încălcat regulamentul, cât și în ceea ce privește sentimentele lui Laurențiu față de Lorena.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton