Andreea Mantea are perioade când renunță la telefonul mobil. De ce a luat această decizie: „Sunt momente în care mă izolez. Îmi văd de ale mele"

 Tudorache Simona
.

Uneori, chiar și celebritatea poate fi obositoare! Andreea Mantea recunoaște că are momente când își dorește să se izoleze de restul lumii. Atunci, vedeta își închide telefonul și își vede de lucrurile care o fac fericită. Andreea Mantea adoptă această metodă când are un program încărcat sau în weekend.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Andreea Mantea prezintă în fiecare zi Casa iubirii la Kanal D, așa că orelele în care reușește să rămână singură sau alături de fiul ei vin ca o binecuvântare. Vedeta admite că a lăsat în trecut lucrurile care au făcut-o să sufere și au contribuit la apariția bolii autoimune cu care a fost diagnosticată.

andreea-mantea-104andreea-mantea-104

Când renunță Andreea Mantea la telefonul mobil

Andreea Mantea renunță la tehnologie atunci când vrea să se relaxeze, să simtă, să trăiască, iar momentele acelea sunt prețioase pentru ea

„De fiecare dată când am chef, fac asta. Sunt multe momente în care ajung acasă și-mi închid telefonul sau pur și simplu îl pun într-o altă cameră. Îmi văd de ale mele, de ce îmi doresc eu să fac și este totul perfect. Și da, sunt momente în care mă izolez, în weekenduri, spre exemplu', a declarat Andreea Mantea, pentru Cancan.ro.

Citește și: Alex Velea a urcat pe scena de la Neversea cu fiica Antoniei: „Mayei îi place foarte mult să danseze, îi place și ei la studio cu mine”

Citește și: „Femeile își cumpără genți foarte scumpe doar pentru a impresiona alte femei!”. Bianca Drăgușanu dezvăluie motivul pentru care femeile își achiziționează articole de brand

Citește și: Cătălin Crișan se mândrește cu cei doi copii pe care-i are cu Lucia Bubulac. Ce a făcut artistul de dragul fiicei sale și unde studiază fiul lui: 'Nu mai este fata lui Cătălin Crișan, ci este actrița Daria Crișan. Este pe picioarele ei…' Tânăra joacă în piesa Mamma Mia / EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman a răbufnit după ce mașina i-a fost zgâriată, chiar în fața casei: „Uite cum nu dorm de supărare! De ce oare să faci așa ceva? De ce? Dintr-o răzbunare pentru că mi-am permis eu să…”

Citește și: Gabi Bădălău și noua lui iubită, Daria, scene incendiare împreună, la o nuntă! Afaceristul pare că a uitat-o complet pe Bianca Drăgușanu și este îndrăgostit de rusoaica de 24 de ani

Când crede Andreea Mantea că avea un comportament toxic

Chiar dacă acum consideră că a lăsat în urmă tot ce a fost rău, Andreea Mantea admite că în adolescența se mai întâmpla să aibă un comportament toxic.

„Cred că am fost, nu pentru că eram eu, ci pentru că am înțeles că așa trebuie. Bine, asta în adolescență, cred. Adică dacă el făcea ceva, eu consideram că trebuie să fac și eu. Chiar dacă nu voiam să fac asta', a precizat prezentatoarea de la Kanal D.

Andreea Mantea nu mai ia tratament pentru boala de care suferă

Andreea Mantea a renunțat la tratamentul pentru boala autoimună de care suferă, dar susține că se simte bine, iar asta pentru că a eliminat din viața toți factorii nocivi.

„Nu e cazul, mi-am făcut analizele și sunt foarte bine, mai bine decât înainte. Ceea ce înseamnă că am luat decizia cea mai bună. Am eliminat din viața mea toți factorii care îmi aduceau nefericire, nu mă las să fiu nefericită, nu mă las afectată, caut să mă bucur de absolut orice. Cred că asta este varianta, de fapt și de drept', a declarat Andreea Mantea pentru Play It.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton