Andreea Mantea este alergată cu nuiaua de mama ei și acum, la 37 de ani: "Nu o reține absolut nimic. Era să-mi iau o palmă recent". Ce spune despre tatăl ei

 Dumba Gabriela
.

Andreea Mantea povestește cu drag despre copilăria ei și relația cu părinții, precizând că mama era mâna de fier, care la nevoie folosea mătura și papucul, dar era caldă și blândă în rest. De altfel, Andreea Mantea recunoaște amuzată că și acum, la 37 de ani, este alergată de mama ei cu nuiaua atunci când o enervează, însă cea care i-a dat viață a știut întotdeauna să o ridice de jos în momentele grele prin care a trecut de-a lungul anilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Relația dintre Andreea Mantea și mama ei nu s-a schimbat mai deloc de când prezentatoarea TV a devenit la rândul ei mamă. Chiar dacă este, la rândul său, adult, Andreea Mantea a rămas un copil atunci când se află în prezența mamei sale, iar aceasta din urmă nu ezită să o pedepsească dacă greșește cu ceva.

23232-123232-1

Ce relație are Andreea Mantea cu mama ei

Andreea Mantea a spus fără perdea că mama ei a rămas aceeași, adică o taxează la fiecare greșeală a ei, chiar și de față cu copilul său.

„Nu se abține să zică ceva dacă e copilul de față. Și îi zic „măi, mama, aude copilul'. „Ei, lasă dragă.' Dacă suntem la masă și zic ceva greșit sau prin casă. Ea este fix aceeași, adică scoate papucul și îl aruncă după mine. Nu o reține absolut nimic. Era să-mi iau o palmă recent.

Ne prosteam, eram la țară și tata nu a venit cu noi. Nu știu ce am zis, ceva s-o enervez, a luat o nuia și m-a alergat jumătate de curte. A zis că mă prinde. Totul în sistem de glumă, sper', a povestit Andreea Mantea într-un interviu pentru unica.ro.

Andreea Mantea spune despre cea care i-a dat viaţă că i-a fost alături la tot pasul, în toate clipele dificile pe care le-a traversat de-a lungul timpului, dar şi toate bucuriile care i-au adus împlinire.

A fost dificil pentru ea, la început, în faţă camerelor de luat vederi. În copilărie şi adolescenţă, mama a fost mâna de fier, a folosit şi coadă de matură, şi papucul, atunci când o supărăm. Dar a fost şi blanda, şi caldă. A ştiut exact ce să ne înveţe şi cum să îndrume.

La fel că mine, şi ea este extrem de sensibilă, dar şi foarte puternică, în acelaşi timp; ştie să se impună atunci când este cazul. Mă susţine, este alături de mine, a suferit alături de mine, mă încurajează atunci când am nevoie. Este o mamă model', a declarat Andreea Mantea, în trecut.

Citește și: Inna și-a anulat două concerte din cauza neînțelegerilor cu organizatorii: „Îmi pare foarte rău. Sperăm ca în viitorul apropiat să…’. Artista promite că va înapoia banii pe bilete

Citește și: Alexandra Ungureanu a făcut-o pe Laura Cosoi să plângă, în direct, la TV: „Acolo am trăit cu părinții mei ultimele momente, cele mai frumoase din viețile noastre'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu continuă războiul în justiție. Se întâlnesc din nou în instanță, după ce actuala iubită a lui Gabi Bădălău a acuzat-o pe artistă că din cauza ei a pierdut două contracte de imagine/ În trecut, Bianca a mai câștigat un proces

Andreea Mantea recunoaște că îi era rușine de tatăl ei, când era copil, și nu frică

Cât despre tatăl ei, Andreea Marin a vorbit despre o lecție importantă pe care a învățat-o de la el, aceea cum că trebuie să știe cât mai mult și din toate domeniile.

„Să învăț. (nr. ce a învățat de la tatăl ei). Mi se pare genial că omul acesta știe absolut orice, din orice domeniu. Dacă îi deschizi un subiect din orice domeniu, știe, pentru că la un moment dat ne-am propus să-l testăm și eu și sora mea.

„N-are cum să le știe pe toate, imposibil'. El când începe să vorbească zice că s-a întâmplat acolo, știe și geografie, în anul ăla, istorie și că au făcut aia și începe să vorbească în altă limbă. „Nu se poate'.

Vorbesc din copilărie, ce ne dădea pe noi peste cap. Și cumva ne-a fascinat treaba asta. Sora mea este la a nu știu câta facultate. Eu nu am avut norocul ei, dar în singurătatea mea și în timpul meu liber îmi place să învăț. Nu îmi era teamă de el, dar îmi era rușine să intru într-o discuție cu el și să nu știu', a mai spus Andreea Mantea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton