Andreea Mantea a oprit tratamentul pentru boala autoimună pe care o are: "Cred în Divinitate. Am zis că n-ar fi corect să cer și ajutor și să iau și pastile în același timp"

 Dumba Gabriela
.

Andreea Mantea a oprit tratamentul pentru boala autoimună pe care o are și spune că a luat această decizie pentru că are foarte mare încredere în ajutorul primit de la Divinitate. Andreea Mantea lua câte 10 pastile în fiecare zi pentru a ține simptomele bolii în frâu, însă acum este convinsă că Dumnezeu o va ajuta să se simtă bine și fără medicamente.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Prezentatoarea de la „Casa Iubirii' a apelat la mai multe forme de terapie de-a lungul timpului. Deși nu i s-au părut cu adevărat utile toate, Andreea Mantea este convinsă că în noi se află puterea vindecătoare pe care tindem să o căutăm în exterior.

35343534

Andreea Mantea nu mai ia medicamente pentru boala ei autoimună

După ani de zile în care a luat medicamente cu pumnul, Andreea Mantea a decis să oprească tratamentul și să se roage mai mult. Vedeta Kanal D spune că atâta timp cât are încredere că Dumnezeu o va ajuta, nu este corect să ia și medicamente în paralel.

„Cred în Divinitate. Am crezut că o să mă ajute și m-a ajutat. Am zis că n-ar fi corect să cer și ajutor și să iau și pastile în același timp. Am cerut ajutor și am oprit pastilele. Am zis că mă las în mâna Divinității. Lucru foarte înțelept, chiar dacă nu pare.

Nu recomand asta nimănui! Eu așa am simțit și s-a stopat. Nu a dispărut, pentru că n-o să dispară niciodată o boală autoimună. Mă bucur că nu mai avansează, chiar dacă mai fac ceva greșit. Dar nu vreau să se ia nimeni după mine', a declarat prezentatoarea TV, la Fresh by Unica.

Andreea Mantea este convinsă că fiecare dintre noi avem cheia vindecării oricărei boli, iar fericirea este „medicamentul” pentru orice afecțiune.

„Chiar cred că oamenii pot vindeca absolut orice problemă. Noi le ținem, noi nu vrem să le vindecăm. Știi care este vindecarea supermă? Fericirea. Un om fericit nu poate fi un om bolnav', a mai spus prezentatoarea de la Kanal D.

Citește și: Cum arată Andreea Mantea fără gene false. Nici ea nu s-a recunoscut: „Cam atât de naturale mi se par’

Citește și: Andreea Mantea a găsit soluția magică pentru a nu se îngrășa, indiferent cât ar mânca: „Eu vorbesc cu mine și cu corpul meu și…'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă astăzi Cristi din Banat, autorul piesei „Ca o apă cristalină’. S-a stabilit definitiv în Spania

Andreea Mantea se luptă cu o boală autoimună, care îi provoacă fluctuații de greutate și diferite alergii

În urmă cu câțiva ani buni, Andreea Mantea a fost diagnosticată cu o boală autoimună, care îi afectează calitatea vieții, având în vedere că este dependentă de medicamentație și trebuie să respecte restricțiile impuse de medici.

Simptomele cu care se confruntă nu sunt deloc plăcute, iar printre acestea se numără balonarea, durerile abdominale, diareea, gazele intestinale și vărsăturile.

„Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo 10 kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se desumflă. La orice fel de emoție.

Mă expun foarte mult, dar nu este problemă că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă pe parcursul zilei să mă desumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S. De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui„, spunea Andreea Mantea anul trecut.

„Pe lângă asta, mai am și niș te alergii. Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare. Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele, care țin în frâu. Iau 10 pastile pe zi. Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct”, mai spunea prezentatoarea TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton