Andreea Mantea recunoaște că a avut de învățat din greșelile surorii ei: "Nu picam niciodată în plasă. Când trebuia să iau o decizie, aveam grijă..."/ Cu ce se ocupă Lavinia, sora mai mare a prezentatoarei

 Tudorache Simona
.

Andreea Mantea a învățat din greșelile surorii ei și s-a ferit să îi repete experiențele. Trăirile ei i-au devenit adevărate lecții de viață și în acest fel a reușit să își găsească propriul drum. Cele două au fost întotdeauna acolo una pentru cealaltă și s-au sprijinit în momentele complicate ale vieții.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Lavinia Mantea este la a patra facultate și spre deosebire de sora ei a ales să nu îi trăiască viața în lumina reflectoarelor. Atunci când se întâlnesc, cele două vorbesc despre tot sau se avântă în câte o drumeție alături de David, nepotul pe care Lavinia îl adoră și cu care îi place să își petreacă timpul.

andreea-mantea-55andreea-mantea-55

Ce a învățat Andreea Mantea din greșelile surorii ei

Andreea Mantea a învățat de mică din experiențele altora. „De ani de zile am învățat și încă învăț din experiențele și trăirile altora. Când eram mai mică, mă uitam la sora mai mare și la greșelile pe care ea le făcea și nu picam niciodată în plasă, adică eu nu picam. Când trebuia să iau o decizie, aveam grijă, când trebuia să fac ceva, aveam grijă. Văzusem prin ce a trecut ea și atunci nu făceam aceeași greșeală. Am făcut altele', a povestit Andreea Mantea la WOWnews.

Spre deosebire de celebra ei soră, Lavinia Mantea a ales să stea departe de lumina reflectoarelor. Sora Andreei Mantea evită să apară la televizor și lucrează într-un domeniu total diferit. Lavinia nu are nicio legătura cu lumea showbiz-ului, ea fiind de profesie agent imobiliar, în București. Aceasta seamănă foarte bine cu sora ei, și are o siluetă de invidiat.

Cu ce se ocupă sora Andreei Mantea

Andreea Mantea și sora ei au o relație apropiată, dar vedeta tv a recunoscut că Lavinia este cel mai mare critic al ei.

„Este în anul III la Facultatea de Drept, este la a patra facultate. Nu stiu pe ce drumuri o să apuce și de ce face lucrurile astea, dar felicitări ei pentru că poate și reușește. Și da, nu are o părere buna despre persoanele care apar pe sticla, le urmărește defectele îndeaproape, este dura, este drastica. Nu lasă loc de niciun fel de interpretare, ea nu este că mine.Nu o place deloc pe vedeta Andreea Mantea și nu are o afacere în imobiliare cum s-a scris, este angajat că noi toți. I-am propus să lucreze alaturi de mine și a refuzat’, declara Andreea Mantea.

Citește și: Catinca Roman recunoaște că fiica ei, Calina, a fost afectată de despărțirea de tatăl său: „Am fost la terapie, am avut motive întemeiate…'. Ce problemă de sănătate a moștenit tânăra de la mama ei și Mioara Roman / EXCLUSIV

Citește și: Alex Delea, despre finala Survivor All Stars: „Toată lumea care a rămas este foarte bună. După ce am ieșit, mi-au scos firele din genunchi și…'. A fost eliminat, recent, din competiție

Citește și: Andrei Ursu, după ce a participat la America Express cu iubitul lui: „A fost o experiență extraordinar de tare”

Citește și: De ce nu vrea Andreea Bălan să se căsătorească acum cu Victor Cornea: „Pentru unele este doar un obiectiv de atins. Pentru mine…”

Cum își petrece Andreea Mantea timpul cu sora ei și cu David

Andreea Mantea recunoaște că sora ei este topită după David, iar aproape în fiecare weekend, cei trei plec în drumetii. „Nu s-a schimbat nimic intre noi și săptămână asta ne-am certat. Ne-am certat vineri. De obicei, ea nu vorbește cu mine. Ea a avut motive să se supere. „Ai zis că mă duci la nu stiu ce lac!/ Ești nebuna, trebuie să conduc 4 ore dus, 4 ore întors și 2 pe jos și copilul îmi face semn să nu. Ne duce în tot felul de drumeții, apreciez asta. Daca ar fi o sora normala, aș înnebuni, m-aș plictisi„, recunoaște Andreea Mantea despre Lavinia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton