Andreea Mantea și fiul ei, experiență unică în vacanță din Bali. Ce au făcut cei doi: "Am tremurat..."

 Radulescu Ruxandra
.

Andreea Mantea și fiul ei, experiență unică în vacanță din Bali. Prezentatoarea Andreea Mantea și fiul ei sunt plecați în vacanță într-o destinație exotică, și anume în Bali. Vedeta își dorea de foarte mult timp să margă în Bali, însă experiența nu a fost deloc așa cum s-ar fi așteptat. În loc să viziteze destinațiile turistice obișnuite, Andreea Mantea a preferat o activitate puțin mai periculoasă, care i-a scos în drum multe obstacole.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea și fiul ei, experiență unică în vacanță din Bali. Andreea Mantea și fiul ei petrec câteva zile de vis în Bali, o destinație pe care vedeta voia să o viziteze de ceva vreme. Prezentatoarea și-a dorit să ajungă și în câteva locuri mai puțin accesibile din superba locație, așa că s-a încumetat la o drumeție pe munte, împreună cu băiețelul ei. Din păcate, cei doi au fost surprinși de o ploaie rece, chiar în tmp ce se aflau pe traseu. Ca și cum nu ar fi fost îndeajuns, Andreea Mantea și micuțul ei s-au întâlnit și cu câteva maimuțe neprietenoase, ce le-au creat ceva probleme. Iată prin ce peripeții a trecut Andreea Mantea în Bali!

andreea-mantea-fericitaandreea-mantea-fericita

Andreea Mantea și fiul ei, experiență unică în vacanță din Bali

Andreea Mantea și fiul său se relaxează în aceste zile în Bali. Vedeta a povestit experiența unică de acre au avut parte atunci când au urcat pe munte și au văzut răsăritul de la 2000 de metri.

Am petrecut această zi de sărbătoare sfântă total diferit de cum mi-aș fi imaginat. Nu am fost la țară sau la biserica sau în Kefalonia să văd cum urcă serpisorii la icoană Maicii Domnului așa cum obișnuiam. Am urcat pe un munte prin Bali ca să vedem răsăritul de la aproape 2000 de m altitudine. Muntele Batur. Ne-am pornit pe la 03.00, am ajuns la baza la 04.00 și am urcat și tot urcat până la 06.30. Ne-a plouat, am tremurat, am fugit de maimuțe, dar experiența a fost superbă.
Ne-am relaxat apoi la niște izvoare cu apă termală, ședința de theta healing, masaj și apoi o baie fierbinte. Acum suntem în pat, David sforăie de fug toți ghecko de pe pereți, iar eu abia mai văd ce scriu.
„, a spus Andreea Mantea pe social-media.

Citește și: Cum îl recompensează Andreea Mantea pe fiul ei, David, când ia note mari: „Dacă el face ceva, eu îi îndeplinesc lui o dorință…'

Citește și:Cum s-au înțeles Andreea Mantea și Bursucu, de fapt, la emisiunea Se strigă darul: „Ne-am dat teroare, și ea mie, dar și eu ei. Noi chiar ne-am…’

Andreea Mantea, despre călătoria în Bali: „Când ai câteva zile libere…”

Andreea Mantea a măsrturisit fanilor că își dorea să ajungă de mult timp în Bali, iar acum este foarte entuziasmată că și-a îndeplinit visul.

„Când ai doar câteva zile libere și vrei să pleci undeva, nu ai curaj să te aventurezi foarte departe, pentru că te întorci și mai obosit, dar prea am pus pe pauză multe dintre dorințele mele… Așa că de ceva vreme nu mai stau pe gânduri. Acționez! Îmi îndeplinesc din dorințe.   Și uite așa, am ajuns și în Bali.”

De ce a fost amendată, în trafic, Andreea Mantea

Vedeta a declarat că este dependentă de autorismul ei, dar recent a fost amendată de Poliția de la Rutieră pentru că nu a avut buletinul la ea. Andreea Mantea a explicat că își schimbă mereu geanta, motiv pentru care în momentul în care a fost oprită de polițiști, nu a avut cartea de identitate la ea.

Când mă oprește poliția pe stradă, îmi iau amendă direct. Chiar de curând am primit o amendă. Nu pentru că merg cu viteză, nu pentru viteza. Am avut tot, tot, dar nu am avut buletinul. Pentru că noi suntem femei și mai schimbăm gențile, dar acum l-am lipit în mașină, acum e foarte greu de dezlipit. Dacă vreau să-mi iau buletinul vreodată undeva, mă chinui să-l scot, nu merge, acolo îl las. Ca să nu îmi mai iau amendă niciodată pentru că este groaznic’, a povestit Andreea Mantea pentru Ego.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton