Andreea Mantea a găsit soluția salvatoare pentru boala autoimună de care suferă: "Sunt într-un punct în care, orice fel de afecțiune aș avea, o diminuez"

 Dumba Gabriela
.

Andreea Mantea a găsit soluția salvatoare pentru boala ei autoimună și spune că nu este vorba despre medicamente sau un tratament miraculos, ci puterea gândului. După ce a devenit mamă pentru prima oară, Andreea Mantea a fost diagnosticată cu o boală autoiumună, care îi provoacă alergii și fluctuații de greutate. Vedeta Kanal D lua câte 10 pastile pe zi, dar a descoperit ce putere are gândul și cum se poate simți mai bine fără medicamente.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În trecut, Andreea Mantea spunea că nu se poate trata de această afecțiune, însă o ține sub control cu ajutorul pastilelor, de care va fi dependentă pentru restul vieții. Simptomele cu care se confruntă nu sunt deloc plăcute, iar printre acestea se numără balonarea, durerile abdominale, diareea, gazele intestinale și vărsăturile. Între timp, a descoperit o altă metodă cu ajutorul căreia se simte tot mai bine.

625e7080645ff-mantea-mesaj625e7080645ff-mantea-mesaj

Cum ține Andreea Mantea sub control boala autoimună de care suferă

Pe lângă tulburarea autoimună, prezentatoarea TV se mai confruntă și cu o serie de alergii severe. Andreea Mantea dezvăluie, însă, că se simte din ce în ce mai bine, iar ceea ce o ajută enorm este puterea gândului său.

„Sunt foarte bine. Foarte, foarte, foarte bine. Consider că am ajuns într-un punct în care, orice fel de afecțiune aș avea, o diminuez. Încet, încet cred, sper, îmi doresc și știu că așa va fi, o să dispară. Acum lumea care mă aude o să spună nu se poate.

Eu cred că e vorba doar de aici (n.red. arătând spre cap). Am controlat multe afecțiuni până în prezent și consider că pot să fac asta în continuare, doar de aici (n.red. arătând spre cap) și de aici (n.red. arătând spre inimă)', a declarat Andreea Mantea pentru UNICA.ro.

Deși este conștientă că nu ar trebui să consume unele alimente, Andreea Mantea recunoaște că mai face excepții și își satisface poftele, însă ameliorează simptomele alergiei cu pastile.

„Mai am și niște alergii. Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare. Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele, care țin în frâu. Iau 10 pastile pe zi. Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct„, spunea Andreea Mantea într-un interviu mai vechi.

Citește și:Anamaria Prodan, reacție acidă după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil: „Trebuia să își așeze foarte bine bătrânețea…'

Citește și:Florin Dumitrescu l-a vizitat pe Janni Alexandridis în Grecia, după finala Chefi la Cuțite. Cum au apărut cei doi, în mediul online

Andreea Mantea a avut probleme cu greutatea din cauza bolii sale autoimune

La 37 de ani, Andreea Mantea are o carieră de succes în televizune și este mama unui băiețel, David, în vârstă de 8 ani. În urmă cu câțiva ani buni, prezentatoarea de la „Casa Iubirii’ a fost diagnosticată cu o boală autoimună, care îi afectează calitatea vieții. Și silueta!

„Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo 10 kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se desumflă. La orice fel de emoție.

Mă expun foarte mult, dar nu este problemă că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă pe parcursul zilei să mă desumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S.

De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui’, dezvăluia Andreea Mantea la „Teo show”, acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton