Andreea Mantea trăiește povestea de dragoste a vieții sale. Vedeta nu se mai ascunde: „Te iubesc pentru tot restul vieții și dincolo de ea”

 Lupescu Anca
.

Andreea Mantea este îndrăgostită, iar asta se vede pe chipul ei. Vedeta Kanal D este în culmea fericiri, asta pentru că după mai multe relații eșuate, prezentatoarea și-a găsit, în sfârșit, jumătatea. 

andreea-mantea-greseala-care-ar-putea-sa-o-coste-job-ul-de-la-kanal-d-2-840×500andreea-mantea-greseala-care-ar-putea-sa-o-coste-job-ul-de-la-kanal-d-2-840×500

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Deși încearcă să fie discretă cu viața ei personală, bruneta nu se poate abține să nu împărtășească fanilor micile bucurii pe care bărbatul de lângă ea i le face. 

Recent, Andreea Mantea a primit din partea iubitului său un buchet superb de flori, pe care l-a postat pe Instagram. Buchetul a venit însoțit și de un bilet, pe care scrie: I love you for a life time…and more (Te iubesc pentru tot restul vieții și dincolo de ea) . 

Fanii s-au arătat încântați de povestea de dragoste pe care o trăiește Mantea, așa că au felicitat-o și au rugat-o să îl arate pe iubitul ei. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton