Andreea Marin – În formă fizică perfectă în această primăvară

 Florentina Liutic
.

Profitând de vremea frumoasă din weekend, Andreea Marin a ales să meargă cu bicicleta la studiourile unde se filmează noua emisiune în care va putea fi văzută, „Uite cine dansează!'

 

Andreea face parte din juriul show-ului de dans de pe Pro Tv, urmând sa-i aibă colegi pe Mihai Petre, Gigi Căciuleanu şi Florin Călinescu. Mihaela Rădulescu şi Cabral sunt prezentatorii emisiunii care va începe luni, 6 martie.

 

„Alergare, sală şi bicicletă în aer liber. Fă loc mişcării în viaţa ta, e sănatate curată! Mă pregătesc să plec spre ringul „Uite cine dansează”. Mai avem doar o zi! PRO TV, în direct, mâine seară, ora 20.30', a scris Andreea pe pagina sa de Facebook, postând o fotografie în care este surprinsă pe bicicletă.

 

 

Îmbrăcată sport, vedeta afişează o formă fizică perfectă, ea primind numeroase complimente din partea fanilor săi.

 

„Arati excepţional, nu ştiu ce, cum, dar parcă te-a atins o baghetă fermecată', „Arăţi precum o tânără de 20 de ani, Andreea Marin!!! Pentru mine eşti un exemplu căci ai reuşit, ca dupa fiecare impas în viaţă, să îţi regăseşti echilibrul, pofta de viaţa şi speranţa. Îţi mulţumesc pentru acestă lecţie!!!', au fost doar câteva dintre comentariile primite.

 

Anul acesta, Andreea a redevenit o femeie liberă după ce a finalizat divorţul de Tuncay Ozturk, cel de-al 3-lea soţ al ei. Acum, vedeta este pregătită să o ia de la capăt, afişând o nouă imagine.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton