Cum arată Andreea Marin în pantaloni din piele, după ce a slăbit 16 kilograme: "Acest stil vă prinde foarte bine"

 Dumba Gabriela
.

Andreea Marin a slăbit 16 kilograme și acum poartă haine pe care înainte nu le îmbrăca, iar fanii ei de pe rețelele de socializare s-au declarat impresionați de noul stil vestimentar al Zânei. Andreea Marin a primit zeci de comentarii după ce a postat în online câteva fotografii în care apare în pantaloni din piele și o jachetă neagră, toată lumea fiind de acord că acest stil o prinde de minune pe vedetă, la cei 49 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De când a slăbit foarte mult și spune că are greutatea din liceu, Andreea Marin și-a schimbat și stilul vestimentar și alegerile sale chiar par ale unei eleve de liceu. Fosta Zână a Surprizelor, așa cum a rămas ea în memoria fanilor de pe rețelele de socializare, poartă mai des pantaloni și cei care o copleșesc cu aprecieri sunt de părere că stilul o prinde de minune.

410129251_926981245455471_6280905230324850344_n410129251_926981245455471_6280905230324850344_n

Andreea Marin a îmbrăcat pantaloni din piele după ce a slăbit 16 kg

Andreea Marin și-a obișnuit fanii cu ținute elegante, de-a lungul anilor, iar când a apărut pe rețelele de socializare în pantaloni din piele, toată lumea a rămas uimită.

„Felicitări, îți stă bine așa și ținuta e una cool!', i-a scris cineva, pe Facebook. „Minunată!! „Atâta feminitate! Admirație și respect', a fost mesajul altcuiva. „Sunteți femeia din showbizul românesc care nu a apelat la operații estetice. Felicitări!', i-a transmis un alt fan.

„Minunată indiferent ce ați imbraca, dar acest stil chiar va prinde foarte bine”, „Zâna noastră iubită” – au apreciat alți fani.

Unii dintre fani au îndrăznit să o întrebe pe Andreea Marin dacă este bine, sănătoasă, având în vedere numărul mare de kilograme pierdute. „-16kg, exact cat trebuia”, i-a răspuns Andreea Marin unei persoane îngrijorate de starea ei.

Andreea Marin a slăbit 16 kilograme

Andreea Marin și-a schimbat stilul alimentar și face mult sport. Vedeta și-a organizat bine mesele și orele de sport și, deși nu are timp să meargă la sală, iar asta pentru că ar pierde minute bune în trafic, își lucrează trupul acasă. Vedeta aleargă din greu pe bandă dimineața și seara.

„Am slăbit 16 kilograme. Mai am 3-4 kilograme de dat jos. Nu vreau mai mult. Am ajuns aproape la greutatea din liceu, deci nu vreau să exagerez. Important este să fiu sănătoasă.

Mi-am făcut și toate analizele de curând. Sfătuiesc orice om, dar dacă vorbim de femei, atunci cele care au o vârstă asemănătoare cu a mea, eu am 49 de ani, trebuie să aibă cu atât mai mult grijă de sănătatea lor. Mi-am verificat starea de sănătate și sunt bine.

Există această alegere de a nu sta și aștepta multă vreme și cu mulți nervi, uneori, pe holurile anumitor spitale de stat', a mărturisit Andreea Marin, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Andreea Marin îi dă acum dreptate și medicului care a sfătuit-o să slăbească atunci când a început să aibă probleme cu respirația.

Dar cel mai bine a fost când am realizat că medicul cardiolog avea dreptate, cel la care am fost îngrijorată de respirația care se poticnea când mi-era lumea mai dragă: Slăbiți primele 5 kilograme și o să vă minunați de schimbările din corp. Mai mult, va fi și mai bine.

Uneori, nici nu realizăm cât ne îngreunăm singuri viața. Luni de zile de muncă asiduă la începutul acestui an au însemnat somn puțin pentru mine, abateri de la orice fel de dietă sănătoasă cu gândul că voi recupera eu când voi avea vreme, epuizare de numai la sport nu mai reușeam să mă gândesc la finalul zilelor începute mereu pe fugă și mult prea devreme', mai spune Andreea Marin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton