Andreea Marin, primele declarații după operația suferită: "Am slăbit 16 kilograme. Nu respiram bine, îmi făceam griji legate de inimă"

 Dumba Gabriela
.

Andreea Marin a făcut primele declarații despre operația suferită acum ceva timp și în urma căreia a slăbit 16 kilograme. Andreea Marin nu a dezvăluit despre ce operație a fost vorba, concret, dar spune că a fost motivată să își schimbe modul de viață din cauza problemelor de sănătate și a riscurilor asociate cu istoricul bolilor cardiologice în familia sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După săptămâni de speculații, Andreea Marin a ales să vorbească deschis despre intervenția chirurgicală prin care a trecut acum ceva timp. În cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV, Andreea Marin a vorbit despre decizia de a se opera și a dezvăluit cum se simte în prezent.

404526575_18403066117030605_5390824033098670938_n404526575_18403066117030605_5390824033098670938_n

Andreea Marin a slăbit 16 kilograme după operația suferită

Andreea a suferit o intervenție chirurgicală și că, în urma acesteia, a reușit să slăbească impresionant – 16 kilograme, însă rezultatul fabulos se datorează și unui efort considerabil de a adopta un stil de viață mai sănătos, nu doar operației.

„Am slăbit 16 kilograme. Mai am 3-4 kilograme de dat jos. Nu vreau mai mult. Am ajuns aproape la greutatea din liceu, deci nu vreau să exagerez. Important este să fiu sănătoasă.

Mi-am făcut și toate analizele de curând. Sfătuiesc orice om, dar dacă vorbim de femei, atunci cele care au o vârstă asemănătoare cu a mea, eu am 49 de ani, trebuie să aibă cu atât mai mult grijă de sănătatea lor.

Mi-am verificat starea de sănătate și sunt bine. Există această alegere de a nu sta și aștepta multă vreme și cu mulți nervi, uneori, pe holurile anumitor spitale de stat', a mărturisit Andreea Marin, citată de Click!.

De o perioadă foarte lungă nu mai respira foarte bine, nici măcar atunci când se așeza în pat, pe orizontală, pentru a dormi.

„Fac mișcare, am o dietă corectă, am oameni frumoși în jurul meu care mă ajută. Suntem delăsători. Este în natura noastră. Asta mi s-a întâmplat și mie. M-am dus la doctor, pentru că nu respiram bine. Nu respiram nici când stăteam pe orizontală, adică seara, în pat. Îmi făceam griji legate de inimă. Am un istoric pe tărâmul ăsta, al bolilor cardiologice în familie. Medicul mi-a spus ‘Andreea, noi nu ne-am văzut de vreo 20 de ani, de pe vremea surprizelor (n.r. emisiunea Surprize Surprize). De atunci ai pus, nu mult, un kilogram pe an. Ia fă o socoteală. Erau aproape 20 de ani. Îmi era rușine', a mai spus Andreea Marin, în cadrul emisiunii „La Măruță'. 

Citește și: Tiberiu Dobrică, alias Tibi Meclă din serialul Groapa, s-a despărțit de iubita sa. Motivul separării: „Am încercat să rezolvăm, dar nu am găsit o soluție…'

Citește și: Cum arată acum Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu. Adolescenta are 16 ani și locuiește în America, alături de mama ei

Andreea Marin, extrem de discretă cu starea sa de sănătate

În urmă cu două săptămâni, Andreea Marin a transmis pe internet că se simte mai bine și că apreciază eforturile personalului medical care a fost alături de ea. Ea a oferit o scurtă relatare a ceea ce s-a întâmplat și a exprimat recunoștința față de doctorii care au fost alături de ea în această perioadă.

„Poate o să vi se pară ciudat că pun poza asta frumoasă, în care am o stare bună, zâmbet și un strop de strălucire, când voi vorbi mai jos despre ziua de ieri, în care am dormit lin pe un pat de spital, în timp ce medicul își făcea bine treaba, ca să-mi dea vești bune apoi.

Așa ca fotografia are legătură cu felul meu de a fi, așa sunt eu, optimistă, și așa mă remontez când trec, precum se întâmplă oricărui om, și prin momente mai neplăcute: văd partea plină a paharului și clipa de umbră drept o tranziție spre ziua luminoasă ce vine apoi.

La ce mi-ar folosi să pun aici o poză cu mine morocănoasă pe un pat de spital? Aceasta e o postare în care vreau doar să spun mulțumesc cu toată inima echipei medicale care a avut grijă de mine și ieri, când mă aflam în casa' lor, și în alte ocazii în care îmi verificam sau reparam starea de sănătate, e-adevărat că eu caut pe cat posibil să nu afle o lume întreagă când pășesc pragul unui spital, doar când e ceva prețios de învățat dintr-o experiență trăită de mine ce știu că poate ajuta și alți oameni, vorbesc deschis despre asta.

Se știe că munca mea implică uneori si contracte de promovare, dar spun limpede că nu e cazul acum, simt doar nevoia ca acești oameni minunați să simtă recunoștința mea, MULȚUMESC!', a scris Andreea Marin, pe Instagram. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton