Andreea Marin revine la TV, după o pauză de doi ani: "Ne vedem în deschiderea unei emisiuni noi, la una dintre cele mai mari televiziuni"

 Dumitrache Laura
.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare tv de la noi din țară. Vedeta a anunțat că revine pe micile ecrane, după o pauză de doi ani. Andreea Marin a prezentat emisiunea 'Nu există nu se poate!', de la TVR 2, iar cum a dezvăluit că revine cu un nou format, la una dintre cele mai mari televiziuni din țară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin lucrează în televiziune de aproape 30 de ani și are o carieră de succes. În ultima perioadă, vedeta s-a axat pe evenimentele caritabile și pe propriul business, luând o pauză de la televiziune. Ei bine, îndrăgita prezentatoare tv va reveni pe micul ecran cu o nouă emisiune.

tv andreea marintv andreea marin

Andreea Marin duce dorul televiziunii, iar în curând va reveni pe micul ecran cu o nouă emisiune. Vedeta tv a fost discretă și nu a oferit momentan, prea multe detalii despre noul proiect, dar și-a asigurat fanii că va reveni iar pe sticlă.

Citește și: Cum arată Andreea Marin în costum de baie, la 48 de ani. S-a fotografiat la piscină, în America: „Căldură mare, mon cher!”

Citește și;Ce dietă ține Andreea Marin și cum arată meniul ei zilnic: „O mare varietate de feluri de mâncare gustoase ce se pregătesc rapid, în 2 până la 4 minute' / EXCLUSIV

Citește și:Anamaria Prodan s-a consultat cu toți copiii dacă să șteargă tatuajul cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf: „Va rămâne parte din noi, nu pe pielea mea”

Citește și:Elena Merișoreanu, un nou atac dur către Angela Rusu, după ce a numit-o rea, perversă și fără talent: „E frustrată. Ne împiedicăm de toate cioturile…' / EXCLUSIV

Andreea Marin revine în televiziune, după o pauză de doi ani

Andreea Marin nu mai are nevoie de nicio prezentare. De-a lungul anilor, a moderat numeroase emisiuni tv, dar în ultima perioadă s-a dedicat propriei afaceri. Recent, vedeta tv a dezvăluit că revine pe micul ecran cu o nouă emisiune. Andreea Marin a prezentat emisiunea 'Nu există nu se poate!', de la TVR 2, iar acum se întoarce pe sticlă cu o nouă emisiune,la una dintre cele mai apreciate televiziuni din țară.

Andreea Marin nu a oferit prea multe detalii despre noul ei proiect. 'Nu o emisiune permanentă, sincer nu e momentul pentru asta, fiind foarte prinsă cu propriul business, dar ne vedem în deschiderea unei emisiuni noi, la una dintre marile televiziuni, detalii la momentul potrivit', a declarat vedeta, potrivit playtech.

Andreea Marin este mândră de fiica ei, Violeta

Andreea Marin se poate considera o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Vedeta are o carieră de succes și o familie minunată. Prezentatoarea Tv are o fiică, Violeta, din căsnicia cu Ștefan Bănică, de care este extrem de mândră. Violeta Bănică, în vârstă de 16 ani, a reușit să obțină o bursă la un program de studii fin America.

Pentru prima dată în viață, datorită Violetei, am ajuns într-un colț de lume neașteptat, în care nu m-aș fi gândit să merg prea curând, cu siguranță. Nu știam mai nimic despre San Diego, deși ani la rând fusesem în California, la nici două ore distanță, la Los Angeles, pe vremea când eram corespondent al știrilor naționale la premiile Oscar. Și am descoperit astfel un colț de lume cu adevărat special, altfel decât America pe care o știam sau bănuiam – un loc în care m-aș întoarce mereu fără ezitare', a povestit Andreea Marin pe rețelele de socializare.

De asemenea, Andreea Marin trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Cei doi sunt împreună de mai bine de cinci ani și au o relație minunată. Vedeta este foarte fericită alături de partenerul ei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton