Andreea Marin s-a făcut blondă și s-a tuns. Cum arată acum

 Oana Pantazi
.

Andreea Marin și-a uimit recent fanii cu o schimbare de look – Zâna Surprizelor s-a făcut blondă și s-a și tuns puțin. Culoarea aleasă, dar și faptul că și-a mai scurtat puțin părul i-a încântat pe fanii vedetei, care au reacționat în număr mare în mediul online.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin a ales ca, odată cu schimbarea anotimpului, să-și schimbe și ea lookul – s-a făcut blondă și a ales să se tundă puțin mai scurt. Deși nu e prima dată când Zâna Surprizelor își schimbă culoarea părului, de data aceasta a ales o nuanță care i-a încântat pe fani, care au conchis, în unanimitate, că o întinerește.

nu-te-am-recunoscut-andreea-marin-s-a-vopsit-blonda-zana-surprizelor-a-recurs-la-o-schimbare-radicala-2nu-te-am-recunoscut-andreea-marin-s-a-vopsit-blonda-zana-surprizelor-a-recurs-la-o-schimbare-radicala-2

Andreea Marin s-a făcut blondă

De o bună perioadă de timp, Andreea Marin uimeşte cu transformările sale, care o prind tare bine. Zâna Surprizelor a avut de-a lungul timpului mai multe nuanțe de păr, dar și tunsori diferite, iar în ultimii ani a optat pentru o tunsoare bob, care i se potrivește de minune. Iată însă că, recent, Andreea Marin a optat pentreu o transformare care, spun fanii, a întinerit-o cu ani buni: s-a făcut blondă. Vedeta a ales însă o nuanță de blond-cenușiu cu șuvițe, care îi scoate perfect în evidență trăsăturile feței și, în plus, s-a și tuns puțin.

Citește și: Andreea Marin ține dieta cu supă. A slăbit 3 kilograme într-o săptămână

Citește și: Andreea Marin a dezvăluit dieta pe care o ține. Cum reușește să se mențină în formă la 44 de ani | EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Andreea Marin complet nemachiată, la 47 de ani. A slăbit 6 kilograme

Citește și: Cum arată Gina Pistol complet nemachiată. Fanii au reacționat imediat

Și cum Andreea ține permanent legătura cu fanii ei, după vizita la salon, unde s-a și machiat, a postat rezultatul pe contul de socializare, iar complimentele au venit imediat.

„Ești foarte frumoasă!”, Incredibil cât de bine vă stă blondă!', „Wow, ce schimbare frumoasă!', „Frumoasă schimbare, te avantajează culoarea părului și sprâncenele', „Ești superbă cu noul look, iar zâmbetul e de miliarde', „Nu te-am recunoscut, Andreea, îți stă foarte bine', „Te prinde foarte bine', sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Cum a slăbit 7 kg de la începutul anului

Andreea Marin s-a făcut blondă, dar pe lângă schimbarea de look, vedeta acordă o mare atenție modului în care arată. De mai bine de o lună și jumătate, vedeta de televiziune nu mai consumă dulciuri și spune că totul se poate dacă ai voință. Iată la ce produse a mai renunțat!

„Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut 7 kilograme. Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne fereşte, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă', a spus Andreea Marin la Radio ZU.

În continuare, Zâna Surprizelor a mai spus că și-a dorit foarte mult să adopte un stil de viață mai sănătos, așa că nu a stat prea mult pe gânduri și a renunțat la tot ce era nociv. Totodată, mai adaugă faptul că a urmat o dietă, cu ajutorul unui medic nutriționist, care a dat rezultate vizibile.

„La mine, mintea e defectă. Eu, când îmi pun în minte ceva, de a doua zi sau chiar din momentul ăla nu amân lucrurile, schimb totul. Sunt foarte hotărâtă. Cred că asta mă ajută în viaţă, sunt foarte determinată atunci când mă convinge necesitatea unui fapt. (…) Eu am urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriţionist – nu indic nimănui să facă lucrurile de capul lui, după reţete din reviste, din ziare, din vecini, pentru că asta nu e o treabă sănătoasă – şi mi-a venit uimitor de uşor, pentru că doctorul mi-a dat exact ce mi se potriveşte mie şi, culmea, nu mi s-a mai părut greu. Şi am pierdut 7 kilograme! Acum, la începutul anului ăsta. Şi continuu, nu mă las', a mai spus prezentatoarea de televiziune.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton