"Dacă nu îți e bine lângă un om, nu trebuie să stai acolo. Voi, bărbații, credeți că o femeie e curtată doar de voi. Nu e nevoie să te chinui". Andreea Marin, sfaturi pentru femeile care se află în relații toxice

 Radulescu Ruxandra
.

Andreea Marin, sfaturi pentru femeile care se află în relații toxice. Andreea Marin, una dintre cele mai admirate prezentatoare de la TV, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu partenerul ei, Adrian Brâncoveanu. Vedeta a trecut prin două mariaje, iar în prezent simte că a găsit echilibrul pe care l-a căutat dintotdeauna alături actualul iubit. Andreea Marin e de părere că femeile nu ar trebui să stea alături de un bărbat, dacă relația nu mai funcționează.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin, sfaturi pentru femeile care se află în relații toxice. Andreea Marin este una dintre cele mai de succes personalități din domeniul televiziunii, dar și mama unei fiice superbe pe nume Violeta, din mariajul cu Ștefan Bănică. Fosta prezentatoare se simte împlinită și la nivel sentimental, fiind, de șase ani într-o relație cu Adrian Brâncoveanu. Andreea Marin consideră că femeile nu ar trebui să rămână în relații ce le face nefericite și care, în ciuda eforturilor, nu funcționează.

andreea-marin-1-scaled-e1694355412163-1024×577-2andreea-marin-1-scaled-e1694355412163-1024×577-2

Andreea Marin, sfaturi pentru femeile care se află în relații toxice

Andreea Marin a transmis un mesaj foarte important femeilor, în cadrul unui interviu recent. Vedeta e de părere că nicio persoană nu ar să rămână într-o relație ce nu funcționează. Vedeta subliniază că, într-un astfel de context, ambii parteneri se simt mai bine separați.

Citește și: Ce lege a schimbat Andreea Marin pentru persoanele cu dizabilități: „Lumea e mai echilibrată, asta este lecția’

Citește și: Andreea Marin a urcat pe scenă cu fiica ei, Violeta, și cu fiul lui Ștefan Bănică. Copiii sunt superbi, îmbrăcați în haine festive: ‘Îi iubesc nespus și sunt… / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu, amendată de Poliție după ce a fost oprită în trafic: 'Am încălcat niște reguli. Mi s-a făcut și testul antidrog…' / Ce spune despre Dorian Popa

Citește și: Ce declarație de dragoste i-a făcut Marius Elisei actualei iubite, în plin scandal cu Oana Roman: „Să privești pe cineva la care ții cu adevărat și să…'

„Dacă nu îți e bine lângă un om, nu cred că trebuie să stai acolo, ancorat într-o relație care nu va merge niciodată. Când te-ai convins că ai făcut tot ce depinde de tine și că locul tău nu mai e acolo și nici locul celuilalt nu mai e lângă tine… E clar că niciunuia nu îi e bine când ceva scârțâie. Eu cred că doi oameni pot trăi frumos separați. Nu e nevoie să te chinui', a spus Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni.

Andreea Marin: „Femeile aleg din convingeri”

Andreea Marin a fost mereu considerată una dintre cele mai frumoase și mai rafinate femei din România. Fosta prezentatoare e de părere că orice femeie este curtată de mai mulți bărbați, însă atunci când sunt implicate într-o relație se focusează exclusiv pe persoana respectivă.

„ Voi credeți, voi bărbații, că o femeie e curtată numai de voi. Să știți că toate femeile sunt curtate de mai mulți bărbați odată, numai că ele aleg din convingeri. Când avem ochi pentru un om, nu mai avem ochi pentru ceilalți .', a mai spus Andreea Marin.

Cum se înțelege fiica Andreei Marin, Violeta, cu fratele ei vitreg, Radu Ștefan Bănică

Andreea Marin a vorbit în repetate rânduri despre relația dintre fiica ei, Violeta, și fratele ei cel mare, Radu Ștefan, între cei doi copii ai lui Ștefan Bănică existând o legătură strânsă. Vedeta spune că este mândră de relația dintre Violeta și Radu Ștefan, căci cei doi tineri au preocupări similare și se aseamănă în multe aspecte, în ciuda diferenței de vârstă de 7 ani.

„Susțin această relație frate-soră pentru că noi, ca părinți, nu știm ce soartă vom avea. Nu știm niciodată. Ei trebuie să fie uniți, să se ajute și să se iubească unul pe celălalt. Și e vorba de o iubire specială în cazul lor.

Sigur (n. red.: Violeta are o legătură și cu fratele mai mic). Acum vorbeam de cei mai mari fiindcă au alte subiecte de discutat. Există apropiere între toți cei trei. Și e și normal ca noi, maturii, să susținem această apropiere. Când noi n-om mai fi, ei rămân singurii care se pot susține. Eu, care nu prea mai am rude mai vârstnice decât mine, știu ce înseamnă asta.’, a declarat Andreea Marin pentru Cancan.ro.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton