Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, surprinși în momente de tandrețe la gala organizată de vedetă: "Iubirea exprimată în toate felurile"

 Oana Pantazi
.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, surprinși în momente de tandrețe la gala organizată de vedetă. Andreea Marin și-a îndeplinit recent visul de a aduce pe scenă personalități din toate domeniile, care au fost premiate la Gala „Nu există nu se poate', care a avut loc la Palatul Parlamentului. Zâna surprizelor a strălucit în în prezența iubitului ei, Adrian Brâncoveanu, pe care l-a îmbrățișat fără rețineri, cei doi nereținându-și gesturile tandre în public.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

La Palatul Parlamentului, a avut loc recent Gala „Nu există nu se poate', organizată de fundația „Prețuiește Viața”, un vis împlinit pentru Andreea Marian, care a adus împreună pe scena Sălii Palatului personalități din artă, medicină, sport și nu numai, oameni al căror aport la binele comunității este inestimabil. Printre aceștia s-a numărat și reputatul neurochirurg Leon Dănăilă, care la 90 de ani este încă în activitate. Privirile tuturor au fost furate însă de Andreea Marin, care a strălucit într-o superbă rochie roșie, la brațul iubitului ei, Adrian Brâncoveanu. Iată cum au fost surprinși cei doi de către fotoreporterii Click.ro!

andreea-marin-si-adrian-brancoveanu-se-iubesc-de-6-ani-dar-nu-au-ajuns-la-altar-1andreea-marin-si-adrian-brancoveanu-se-iubesc-de-6-ani-dar-nu-au-ajuns-la-altar-1

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, surprinși în momente de tandrețe la gala organizată de vedetă

O mie de persoane au fost prezente la Gala „Nu există nu se poate' și nu mai puțin de 70 de personalități din diverse domenii au răspuns prezent la acest eveniment pe care Andreea Marin l-a comparat cu un Oscar. Printre invitați s-a numărat și prim-ministrul Marcel Ciolacu, acesta premiind niște elevi de geniu.

Citește și: Cum a ajuns Leon Dănăilă neurochirurg în București și ce experiențe l-au marcat: „M-a dat la secția cea mai proastă. Erau toți paralizați, făceau pe ei, era un miros execrabil…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ioana Ginghină a început să mănânce carne după opt ani în care a fost vegetariană. Ce probleme de sănătate a întâmpinat: „Nu îmi ieșeau bine analizele'/ EXCLUSIV

Citește și: „Am ajuns să avem momente doar pentru noi doi cu programare. Pasiunea s-a transformat în timp…'. Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, despre schimbările din viața de cuplu, după 10 ani de căsnicie/ EXCLUSIV

„Am șansa să transform un vis în realitate: Gala „Nu există nu se poate!' va fi acel moment din viața mea profesională pe care îl plănuiesc, îl visez, îl aștept, îl muncesc alături de o echipă extraordinară de oameni capabili și suntem la o zi distanță de acest moment de strălucire la Palatul Parlamentului: un Oscar îmbrăcat în haina unui spectacol cum n-am mai pus pe picioare ca producător și n-am mai găzduit ca amfitrion în peste 30 ani ai mei de carieră, gala va prinde mâine viață și voi avea șansa de a le mulțumi atâtor oameni valoroși din domenii diverse, aflați împreună în aceeași seară', a spus Andreea Marin, conform Click.

Zâna surprizelor a strălucit la brațul lui Adrian Brâncoveanu, pe care, la un moment dat, nu a ezitat să-l îmbrățișeze cu căldură, în public. Întrebată ce le leagă relația, Andreea Marin a răspuns, fără ezitare:

„Iubirea. E de ajuns. Iubirea exprimată în toate felurile”, a răspuns ea pentru sursa citată.

Andreea Marin, despre relația cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de 7 ani, iar relația lor longevivă se bazează pe dragoste, respect și, nu în ultimul rând, susținere reciprocă. Vedeta a mărturisit Andreea Marin a spus că iubitul ei este un suport moral de încredere și că alături de el a reușit să își ducă la bun sfârșit toate planurile din ultimii ani.

„O să fiu foarte sinceră și o să spun că în cei 6 ani din viața mea mi-a fost alături și că tot ce am reușit să construiesc a fost cu sprijinul lui, așa din umbră, fiind un om discret și nelucrând într-un domeniu ca al nostru, în care e nevoie să comunicăm deschis de cele mai multe ori, însă fără el n-aș fi fost în stare să fac toate lucrurile astea, tehnic vorbind. E nevoie de o mână de bărbat și de o minte de bărbat, care să te descurce atunci când încep să te încurce toate aceste probleme de ordin tehnic, pe care nu ai cum să le știi. Mă rog, experiența te ajută, a declarat Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni TV, în urmă cu un an.

Foto: Facebook, VIVA!, Click.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton