Cât de frumoasă este Violeta, fiica Andreei Marin, la 15 ani: „Suntem legate de mama mea, înger în cer, care ne-a lăsat moștenire...” Cum au pozat cele două, împreună

 Calin Maria Bianca
.

Andreea Marin și fiica ei au participat recent la o ședință foto emoționantă, de familie. Cât de frumoasă este Violeta! Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Marin și fiica ei, Violeta, au o relație mamă-fiică foarte frumoasă și se înțeleg de minune. Se susțin, se sfătuiesc și își sunt mereu alături una alteia, astfel că recent, vedeta și-a dorit să imortalizeze vârsta adolescentină a fiicei sale și să facă împreună o ședință foto memorabilă. Ce-i drept, sunt extrem de frumoase, iar Violeta are trăsături demne de invidiat, mulți susținând că seamănă cu Angelina Jolie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin nu poate decât să se laude cu frumoasa ei fiică, care atrage toate privirile, deși are vârsta de doar 15 ani. Violeta este extrem de frumoasă și trăsături unice: buzele pline, ochii albaștri și un chip de porțelan parcă! Mai mult decât atât, are și un păr extrem de bogat și mătăsos, cum multe femei își doresc. 

andreea-marin-fiicaandreea-marin-fiica

Citește și: Andreea Marin a urcat pe scenă cu fiica ei, Violeta, și cu fiul lui Ștefan Bănică. Copiii sunt superbi, îmbrăcați în haine festive: 'Îi iubesc nespus și sunt…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum își educă Andreea Marin fiica: „Adolescența are provocările ei. E important să fie și răspunsul NU ferm, atunci când…'. Ce pasiuni are Violeta / EXCLUSIV

Citește și: Emanuel, băiatul înjunghiat în Craiova, a ieșit de la Terapie Intensivă: „Conștient, evoluție favorabilă” / Ce obeicte au găsit polițiștii în geanta criminalului

Citește și: Octavia Geamănu și-a pierdut auzul, după vacanța din Grecia. Ce a pățit fosta prezentatoare TV: „Timpan fisurat, dureri crunte, sângerari în ureche'

Andreea Marin și fiica ei, ședință foto emoționantă, de familie. Cât de frumoasa este Violeta la 15 ani

Ce-i drept, Andreea Marin este foarte mândră de fiica ei, dar și de felul în care a crescut-o și educat-o, fiind un copil exemplu. Deși are doar 15 ani, Violeta se gândește serios la planurile de viitor și deja este din ce în ce mai implicată, în ultima vreme, în proiectele mamei sale. După ce a apărut în Gala Atipic Beauty alături de fratele ei, Radu Ștefan Bănică, Violeta a realizat o ședintă foto emoționantă și memorabilă alături de celebra sa mamă. 

Au purtat ținute asemănătoare, iar fotograful a avut grijă să cuprindă toate sentimentele în această ședință foto. Într-adevăr, au ieșit fotografii de colecție, de-a dreptul impresionante, iar acest lucru îl poate observa oricine. Au transmis iubire, emoție, curaj, teamă, dar mai ales sentimentul unic dintre o mamă și o fiică.

Sentimente pentru o viață ce ne leagă pe noi, cele două Violete, și cu un fir nevăzut, suntem legate de mama mea, Violeta, înger în cer ce ne-a lăsat moștenire numele și emoțiile ei, sădite în fiecare dintre noi…

Nu am cuvinte să multumesc pentru această zi de neuitat echipei extraordinare care a făcut posibilă ședința foto mamă-fiică pentru sufletul nostru și acest video -o prețioasă amintire pentru noi', a scris „Zâna” sub filmulețul de la ședința foto, postat pe Instagram.

Cum au reacționat fanii și vedetele când le-au văzut în această ipostază

Așa cum era de așteptat fanii nu au putut trece cu vederea peste ședința foto de senzație pe care au făcut-o cele două, cu tematica mamă-fiică. Ba mai mult, nu doar urmăritorii au lăsat numeroase complimente și mesaje frumoase în secțiunea comentariilor, ci și vedetele. Printre acestea se numără inclusiv Andreea Raicu, Bella Santiago, Radu Ștefan Bănică, Cristina Șișcanu, Anca Lungu și multe altele.

'Superb! / Câte emoții! Sunteți extrem de frumoase, iar bucuria radiază pe fețele voastre atât de mult încât a trecut dincolo de ecrane. / Divin! / Sunteți minunate! / Love it! Sunteți superbe amândouă! / Foarte frumoase. Violeta are ceva aparte, ai spune că este o actriță din filmele americane. / Vai, cât sunteți de frumoase! Violeta seamănă cu Angelina Jolie! / Wow, cât de frumos! Sunteți pur și simplu minunate!', sunt doar câteva dintre comentariile de la postarea Andreei Marin.

Cum își educă Andreea Marin fiica

Ei bine, se pare că, deși perioada adolescenței e una plină de provocări și destul de complicată pentru părinți,Andreea Marin și fiica sa au o relație foarte deschisă. Ba mai mult, discută despre orice, iar vedeta nu ezită să-i spună „NU’, atunci când este cazul.

'Nu voi intra în detalii, prefer să rămână ale noastre, dar ca să răspund direct, da, există limite. Nu putem face tot ce ne trece prin cap, fără să ne pese de ideea de responsabilitate. De conștiință. De respect față de cei din jur. Libertatea înseamnă să zbori, dar să respecți și limitele celorlalți. Țin mult la bunul-simț, la moderație, la valorile ce nu pot fi călcate în picioare. Din această perspectivă, da, îți poți câștiga libertatea de a alege pentru tine, dovedind întâi că înțelegi limitele bunului-simț, înainte de toate. Că ești Om, pur și simplu. Vorbim despre valori care sunt respectate de noi, în familie, și nu vom schimba acest crez.

Da, adolescența are provocările ei, dar noi am ajuns să discutăm deschis despre toate, e important să fie, bineînțeles, și răspunsul „Nu ferm, atunci când e cazul, și „Da cu toată inima. Nu tot ce ne închipuim trebuie să devină realitate imediat, există un timp pentru toate. Iar adolescentul trebuie sa înțeleagă că are toată viața înainte să facă ce visează, iar anumite lucruri se fac doar atunci când ai căpătat maturitatea necesară pentru a lua o decizie, nu oricând.', ne-a spus Andreea Marin în urmă cu mai mult timp, în exclusivitate pentru VIVA!

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton